Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Servetten bedrukken: Ontvang snel meerdere gratis offertesServetten bedrukken-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Bedrukken van servetten
Leverancier gezocht voor het drukken van servetten, 2 logo's, witte achtergrond - zwarte bedrukking. Ook moeten zij al gevouwen zijn. Graag een offerte voor een oplage van 5.000, 15.000 en 25.000 stuks. Graag klaar tegen 26 september ten laatste. Bobex kwaliteitscontrole: voor een beursplatform van studenten voor studenten aangeboden naast de opleiding van de Universiteit Antwerpen. Graag uw prijsopgave. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Druk van dassen en servetten voor klant in Gent
Ik had graag 10 dassen en 1.000 servetten (papier) laten bedrukken, allebei met hetzelfde motief. Druk in quadri. Patroon in bijlage. We hebben de dassen en servetten wel al tegen nu vrijdag (12 augustus) nodig. Indien dit niet mogelijk is voor de dassen, volstaan enkel de servetten ook al. Bobex kwaliteitscontrole: Het betreft hier een evenementenbureau, die de aanvraag nodig heeft voor een bepaald event. Graag snel uw reactie. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Bedrukken van servetten in quadri
Wij willen graag 2.000 witte servetten in quadri laten bedrukken met afmetingen 33 X 33 en 25 X 25. We hebben de servetten nodig tegen 27 augustus; dan organiseren wij een info- en demoavond. Bobex kwaliteitscontrole: De aanvraag komt van een winkel, gespecialiseerd in industriŽle toeleveringen en garageuitrustingen te Oudenaarde. Kan u hiervoor een prijsofferte opstellen? Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Brussel
Servetten en placemats voor politiek partij
Wij wensen graag vrijblijvend een offerte voor placemats en servetten met het logo van de N-VA (kleuren zwart/wit/geel). De servietten mogen een "zwaarte" hebben. Wat afmetingen betreft, graag standaard. Graag voorstel voor het grafisch werk. Bobex kwaliteitscontrole: Deze aanvraag is louter bedoeld als promomateriaal om te kunnen aanbieden indien er gasten op bezoek komen. Graag uw prijsopgave voor een 500-tal exemplaren. Bedankt.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst ..."

J. Bouckenooghe

"Zeer tevreden."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.