Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Schoonmaakmateriaal: Ontvang snel meerdere gratis offertesSchoonmaakmateriaal-schoonmaakbedrijven

Ontvang nu meerdere offertes: SchoonmaakbedrijvenOfferte aanvragen-schoonmaakbedrijven

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Schoonmaakbedrijven
West-Vlaanderen
Schoonmaakbedrijf te Bredene
Offerte voor een dagelijkse schoonmaak voor een caf. In totaal gaat het ongeveer om 280 m.
Schoonmaakbedrijven
Vlaams Brabant
Schoonmaakbedrijven te Tienen
Wij zouden een offerte willen ontvangen voor een schoonmaakbedrijf. Dagelijks wensen wij vooral sanitair enzovoorts. En de kantoren zijn vooral om de 2 dagen. In totaal gaat het om 500 m. Twee levels en een showroom.
Schoonmaakbedrijven
Namen
schoonmaak voor een bedrijf in Vironival le mesnil
Dit is een vakantiewoning die behoort tot een bedrijf . Dit gaat over enkele leefruimtes, twee keuken, een ontspanningsruimte en vier badkamers met 17 slaapkamer. Schoonmaak tijdens de kantooruren. De frequentie is nog af te spreken.
Schoonmaakbedrijven
Antwerpen
Schoonmaakbedrijf voor in de regio Antwerpen
Ik wens een schoonmaakfirma voor ons bedrijf. Opp. 180m, kantoorruimtes, keuken en n toilet.
Schoonmaakbedrijven
Oost-Vlaanderen
schoonmaak voor een bedrijf in Drongen
Nu gebruiken een schoonmaker maar we wensen prijzen te vergelijken. Graag schoonmaak na of voor de kantooruren en zelf schoonmaakmateriaal voorzien. Oppervlakte van ruwweg 1000m.
Schoonmaakbedrijven
Antwerpen
schoonmaak voor een Zelfstandige in Vremde
Ik zoek een offerte voor iemand die de weekelijkse schoonmak voor zich kan nemen. Dit is voor een kantoorruimte met sanitair en keuken. Schoonmaak voor tijdens de kantooruren. Martiaal te voorzien de de schoonmaken zelf.
Schoonmaakbedrijven
West-Vlaanderen
schoonmaak voor een bedrijf in Brugge
We zijn een vzw, culturele instelling. Dit is voor kantoren, een theaterzaal, restaurant enz,... Ik zoek een offerte voor ochtendschoonmaak. Martiaal kan door onszelf worden voorzien. Momenteel hebben we enkele mensen vast in dienst.
Schoonmaakbedrijven
Limburg
schoonmaakbedrijf voor een bedrijf in Meeuwen-Gruitrode
Graag een offerte voor de wekelijke schoonmaak van een kantoorruimte inclusief een klein keukentje en een toilet. In totaal zo'n 150m. Schoonmaakmateriaal zal zelf kunnen worden voorzien, eventueel mag ook de optie bekeken worden dat jullie eigen martiaal meenemen.
Schoonmaakbedrijven
West-Vlaanderen
Schoonmaakbedrijf voor een restaurant in Jabbeke
Dit is voor de dagelijkse schoonmaak van een restaurant. Keuken, sanitair en opslagplaats voor voedsel bijgeteld. Indien u dit wenst kan ik zelf het martiaal voorzien.
Schoonmaakbedrijven
Antwerpen
Schoonmaakbedrijf voor een gebouw in Antwerpen
Graag een prijsofferte voor het wekelijks poetsen van de gemeenschappelijke delen van een gebouw in Antwerpen (inkomhal, trapzaal, lift, kelder + trappen) (9 verdiepingen) 6 werkuren/week. Schoonmaakmateriaal mag door uzelf worden voorzien.
Schoonmaakbedrijven
Oost-Vlaanderen
schoonmaakdiensten voor een bedrijf in Melle
Het gaat over een nieuw kantoor dat we vanaf eind januari zullen betrekken. Er is daar geen schoonmaakmateriaal aanwezig. Naast de kantoorruimte zullen er ook toiletten en een keuken schoongemaakt dienen te worden.
Schoonmaakbedrijven
West-Vlaanderen
Schoonmaakdiensten voor een supermarkt in Diksmuide
Het probleem is dat momenteel de winkel in 4 dagen gepoetst wordt. Ik wens een manier te vinden om dit snelle te laten gaan. Naast de winkel zijn er ook nog twee sanitaire blokken , een eetruimte en een klein kantoor. Gelieve zelf voor het schoonmaakmateriaal te zorgen, dank u.
Schoonmaakbedrijven
Limburg
Schoonmaakdiensten voor een bedrijf in Lummen
Het gaat hier over een winkelruimte van +- 50-60m2 met daarbij nog een wc en een klein bureautje van ongeveer 10m2. Gelieve zelf schoonmaakmateriaal te voorzien. Is er eventueel ook een mogelijkheid voor een regeling met dienstencheques.
Schoonmaakbedrijven
Henegouwen
Schoonmaakdiensten voor een bedrijf in Ath
Het gebouw dat wekelijks dient schoongemaakt te worden bestaat uit twee verdiepingen. Naast de opgegeven ruimte is er ook een keuken en 2 sanitaire blokken die dienen schoongemaakt te worden. Gelieve zelf schoonmaakmateriaal te voorzien, dank u wel.
Schoonmaakbedrijven
West-Vlaanderen
Callcenter voor een schoonmaakbedrijf in Ichtegem
Ik zoek iemand voor de schoonmaak van de kantoorruimte en de sanitaire blokken. Schoonmaakmateriaal is eventueel reeds ter plaatse aanwezig.
Schoonmaakbedrijven
Antwerpen
schoonmaakdiensten voor een bedrijf in Willebroek
Schoonmaakmateriaal kan ter plaatse voorzien worden. IK wens voor 4u per week iemand te ontvangen. Verdere afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden.

Schoonmaakmateriaal

Werknemers zullen graag komen werken in een proper en fris opgeruimd kantoor. U zult zorgenloos klanten kunnen ontvangen, zonder een slechte indruk na te laten omdat uw kantoor er niet netje bij ligt. Uw kantoor kan er proper bijliggen, zonder dat u uw werknemers zelf moet inschakelen om de boel schoon te maken. Laat uw kantoor kuisen door een professionele schoonmaakdienst.

Een kraaknette werkomgeving en een vlekkeloze ontvangstruimte voor uw bezoekers, kunt u enkel bereiken met een professionele schoonmaakdienst. Zij kunnen uw bedrijf er stralend laten uitzien.Offerte aanvragen-schoonmaakbedrijven
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Prima en vlot. Goede opvolging van binnenkomende offertes via Bobex en nadien omtrent selecti..."

"Zeer tevreden over jullie diensten. Binnen de week had ik een aantal contacten."

S. Dewolfs


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.