Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Schoonmaak: Ontvang snel meerdere gratis offertesSchoonmaak-schoonmaakbedrijven

Ontvang nu meerdere offertes: SchoonmaakbedrijvenOfferte aanvragen-schoonmaakbedrijven

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Schoonmaakbedrijven
West-Vlaanderen
schoonmaak voor een bedrijf in jabeke
Dit is voor een praktijk, wachtruimte en sanitair voor een dierenartspraktijk. Martiaal kan ik zelf voorzien Liefst schoonmaak in de namiddag
Schoonmaakbedrijven
Henegouwen
Schoonmaakdiensten voor een bedrijf in Ath
Het gebouw dat wekelijks dient schoongemaakt te worden bestaat uit twee verdiepingen. Naast de opgegeven ruimte is er ook een keuken en 2 sanitaire blokken die dienen schoongemaakt te worden. Gelieve zelf schoonmaakmateriaal te voorzien, dank u wel.
Schoonmaakbedrijven
West-Vlaanderen
Callcenter voor een schoonmaakbedrijf in Ichtegem
Ik zoek iemand voor de schoonmaak van de kantoorruimte en de sanitaire blokken. Schoonmaakmateriaal is eventueel reeds ter plaatse aanwezig.

Schoonmaak

Schoonmaakdienst: Een paar handige tips voor het vinden van de juiste schoonmaakfirma:

  • Het is noodzakelijk dat u duidelijk bepaalt wat u van het schoonmaakbedrijf verwacht, net als de kwaliteit die u verwacht. Stel dus vooraf een plan op, waarin u de schoonmaakfrequentie omschrijft alsook het vereiste resultaat. Preciseer tevens de verantwoordelijkheden van beide partijen. Dit vermijdt mogelijke misverstanden. Bijvoorbeeld: het opruimen van de werktuigen komt ten laste van de arbeiders van uw bedrijf, terwijl het schoonmaakbedrijf verantwoordelijk is voor de opbergkasten.
  • Probeer toch een minimum aan informatie te verkrijgen over het schoonmaakbedrijf. Beschikken ze over een verzekering? Betalen ze hun RSZ? Gaat het om een jonge onderneming of is ze reeds gedurende lange tijd gevestigd op de markt?
  • Gezien de concurrentie op de schoonmaakmarkt dient u niet te aarzelen om verschillende bedrijven tegen mekaar uit te spelen, teneinde de beste prijs te verkrijgen.
  • Beschikt het schoonmaakbedrijf over een nooddienst? Als een plotse gebeurtenis (brand of overstroming) zich voordoet in uw lokalen, kan het dan aan uw onmiddellijke noden beantwoorden?


Offerte aanvragen-schoonmaakbedrijven
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer nuttig."

"Héél tevreden. Had verschillende mensen gecontacteerd en een Bobex-leverancier paste perfect a..."

S. Vandewalle


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.