Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Schoolkrant drukken: Ontvang snel meerdere gratis offertesSchoolkrant drukken-drukken van tijdschrift, boek of krant

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van tijdschrift, boek of krantOfferte aanvragen-drukken van tijdschrift, boek of krant

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van tijdschrift, boek of krant
West-Vlaanderen
Drukken van een krant
Wij willen een jongerenpublicatie op poten zetten voor Stad Kortrijk. Dit onder de vorm van een krant. Bobex kwaliteitscontrole: Zou voorlopig 2x per jaar verschijnen. Bedankt voor uw offerteopgave voor 15.000 exemplaren.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
West-Vlaanderen
Drukker voor schrift
Wij zijn op zoek naar een drukker voor een A4 schrift. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor 500 exemplaren voor deze onderwijsinstelling uit Oostende.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Vlaams Brabant
Drukken van schoolkrant
De druk van onze schoolkrant, al jarenlang een vaste waarde bij ons op school. De schoolkrant verschijnt 3 keer per school, voor de examenperiodes (Kerstmis, Pasen en juni). 8 x A4 pagina's, dubbelzijdig afgedrukt in zwart/wit. Geplooid (zodat het A5 pagina's worden) en geniet (het aantal pagina's verschilt lichtjes van nummer tot nummer naargelang de aangeleverde inhoud). Wij leveren het materiaal (inclusief lay-out) aan in PDF of Publisher. Bobex kwaliteitscontrole: oplage: 120 exemplaren. De klant wenst een offerte met duidelijke gegevens van de kostprijs inclusief verzendkosten, verwerkingskosten. Gelieve via Bobex of e-mail contact op te nemen. Alvast bedankt.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Vlaams Brabant
Schoolkrant drukken
Vorige jaren was onze schoolkrant gedrukt in zwart-wit op A4 formaat (dicht geplooid). Dit jaar zouden we dat eventueel anders willen doen door over te schakelen op A5 in full colour. Bobex kwaliteitscontrole: Er zouden minimum 3 oplages zijn van elk 1.200 exemplaren. Bedankt voor uw informatie en prijsofferte via het Bobex systeem.

Offerte aanvragen-drukken van tijdschrift, boek of krant
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Het is handig dat meerdere aannemers door jullie worden gecontacteerd."

M. Van De Voorde

"Ik heb veel informatie gekregen via jullie, waarvoor dank."

E. Theeuwes


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.