Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŰ | Ander land

 search

Schimmel: Ontvang snel meerdere gratis offertesSchimmel-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Erembodegm
We hebben op het gelijkvloers vooral problemen met zwarte schimmel en afbladerende verf. Vooral onderaan de muren. Deze problemen zijn er enkele maanden.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Roeselare
We hebben last van schimmelvorming op een slaapkamer boven. Vooral rond de rol kasten aan het raam. Deze problemen zijn reeds 5 jaar merkbaar.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Deinze
We zien Overal zwarte schimmel van de vloer naar boven opstijgend op het gelijkvloers. op de andere muren zien we vooral zwarte schimmel. Woning niet Ge´soleerd. Vocht overal wel op gevelmuren. Woning niet g´soleerd.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Nieuwkerken-waas
We hebben onlangs een woning gekocht. We merken nu vooral schimmel op de slaapkamer op eerste en tweede verdieping. Zwarte donkere plekken en water op de muren. Dit is vooral op de gevelmuren.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Zwijndrecht
We hebben vooral problemen met zwarte plekken op de badkamer. Deze zijn er reeds enkele jaren aanwezig. Ik vermoed dat ze afkomstig zijn vanaf de buitenmuur.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Maasmechelen
We hebben voornamelijk problemen op de slaapkamer. op het gelijkvloers. We merken al verschillende keren schimmel op de muur aan de binnenkant. Dit langs de kant van het terras. Dit wordt afgewassen en verwarmt. Problemen zijn aan de hoeken van het plafond begonnen.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Baal
Op de benedenverdieping merken we condensatie en schimmel. Dit op de volledige buitengevel. De woning is drie jaar geleden gekocht en voor zover we weten zijn de problemen altijd aanwezig geweest.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Kortrijk
Deze problemen zijn beneden aan de voordeur . We zien hier blazen op de muur. op de eerste verdieping zijn er zwarte schimmelvlekken. Problemen al zeker enkel maanden aanwezig.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Schilde
We hebben schimmel op de muur op de slaapkamer. Momenteel weten we niet van waar dit komt. Dit is op het eerste verdieping. problemen enkele weken gelden eerst opgemerkt. Bouw van 2005.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Grobbendonk
We zien in de hoeken voor schimmel en witte zouten die door de muur komen. Het is vooral de binnenkant van de gevelmuren. Deze problemen zijn zo'n 2 maanden aanwezig.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Hoogstraten
Problemen op eerst verdieping in een slaapkamer, binnenmuur tussen de badkamer en slaapkamer. Ik vermoed geen lek want we hebben geen extra waterverbruik. Problemen waren er al sinds ik de woning aankocht maar was toen heel vaag zichtbaar. Deze vlekken in zowel wit poeder als zwarte schimmelplekken.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Harelbeke
Hallo ik heb een vocht probleem. En ik wil graag dat een expert langs kom voor de vocht vast te stellen. Graag contact opnemen. Probleem met schimmel en ventilatie op een appartement op de tweede verdieping. probleem is reeds enkele maanden geleden opgelost.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Antwerpen
Ik zoek iemand vochtbestrijding voor een appartement op de eerste verdieping. Last van schimmel op de slaapkamer sind szeker 6 maanden. Dit gebouw is vermoed ik van 73.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Winksele
We hebben problemen met schimmel op de muren in de slaapkamer op de bovenste verdieping. Dit probleem is er reeds enkele jaren.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Lanaken
We hebben vooral problemen in twee slaapkamers en een badkamer. We zien vooral zwarte donkere plekken rond de veluxramen , dit tot tegen het plafond. Dit is een recent gekochte woning waar we nu 18 maanden inwonend.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Antwerpen
We hebben problemen met een Huiszwam en schimmel. Deze problemen zij het eest aangesproken op eerste verdieping vooral rond een raam. Hier is een dak tegen gebouwd door de buren. Problemen zijn mogelijk als drie vier jaar aanwezig.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Dendermonde
Dit is een binnenmuur dat vroeger een buitenmuur was .Aan de onderkant van deze muur merken we tot 20cm hoogte schimmel en vochtplekken. We denken aan grond vocht omdat we de lekken reeds nagekeken hadden . Dit is in de badkamer van een woning van de jaren 70 die volop in renovatie staat.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Machelen
We hebben vooral problemen op het gelijkvloers, eerste verdieping en kelder, ... Woning van de jaren 50. De eerste problemen zijn begonnen op het gelijkvloers, de salon op de gevelmuren onderaan de muur maar ook bovenaan. Vooral zwarte schimmels.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Berlaar
Dit is een woning dak ik verhuur. De bewoner heeft sinds twee drie maanden problemen gemeld op de eerste verdieping last van schimmel. Momenteel is de woning bewoond. Gebouw van de jaren 60 .
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Overpelt
We hebben verschillende problemen in de woning. Woning van 2000. Boven is er schimmel rond een slaapkamerraam op het behang. Ook is er een veranda aangebouwd 5-6 jaar geleden. Hier hebben we gemeten en gezien dat er koudebruggen rond de vensters zijn.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Gent
We hebben een probleem met condensatie en schimmel op een buitenmuur van de badkamer, hoogstwaarschijnlijk door gebrekkige ventilatie . Deze badkamer is op eerste verdieping. Woning van de jaren 40 maar volledige gerenoveerd.
Vochtbestrijding
Limburg
vochtbestrijding voor een woning in Kinrooi
Dit is een woning dat ik huur. De eigenaar heeft gevraagd na te kijken van waar enkele vochtproblemen op het gelijkvloers afkomstig zijn. Dit bestaat uit een witte schimmel in het midden van de muur op hoogte van de zetels. Deze problemen zijn in februari, maart eerst begonnen en opgemerkt. Vrijstaand gebouw van de jaren 50. Mogelijke een ventilatie probleem.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Knokke-Heist
Op een tweede verdieping vooral in een hoek aan een buitenmuur hebben we zwarte vlekken. Hier zijn nooit lekken geweest. Deze problemen zijn reeds enkele dagen aanwezig. Gebouw van de jaren 60.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Blankenberge
We hebben vooral problemen op de eerste verdieping. Dit is op de slaapkamer. Sinds een jaar hebben we hier problemen. Vooral zwarte schimmelplekken. Twee jaar geleden was hier ook een probleem en toen is de muur afgekapt en met product bewerkt.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning te Herent
Opstijgend vocht in een garage. Bouwjaar 1965. Er is een 10 a 18 m aangetast. Kan u mij bellen voor een afspraak.

Schimmel

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben erg tevreden over de snelheid en de reacties van de leveranciers, dit is echt een goede ..."

D. Eckelmans

"Werkt vrij goed. Wij werden vlug gecontacteerd door de bedrijven en kregen snel hun offerte."

E. Van Bogaert


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ę 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.