Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Schimmel: Ontvang snel meerdere gratis offertesSchimmel-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Berlaar
Dit is een woning dak ik verhuur. De bewoner heeft sinds twee drie maanden problemen gemeld op de eerste verdieping last van schimmel. Momenteel is de woning bewoond. Gebouw van de jaren 60 .
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Overpelt
We hebben verschillende problemen in de woning. Woning van 2000. Boven is er schimmel rond een slaapkamerraam op het behang. Ook is er een veranda aangebouwd 5-6 jaar geleden. Hier hebben we gemeten en gezien dat er koudebruggen rond de vensters zijn.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Gent
We hebben een probleem met condensatie en schimmel op een buitenmuur van de badkamer, hoogstwaarschijnlijk door gebrekkige ventilatie . Deze badkamer is op eerste verdieping. Woning van de jaren 40 maar volledige gerenoveerd.
Vochtbestrijding
Limburg
vochtbestrijding voor een woning in Kinrooi
Dit is een woning dat ik huur. De eigenaar heeft gevraagd na te kijken van waar enkele vochtproblemen op het gelijkvloers afkomstig zijn. Dit bestaat uit een witte schimmel in het midden van de muur op hoogte van de zetels. Deze problemen zijn in februari, maart eerst begonnen en opgemerkt. Vrijstaand gebouw van de jaren 50. Mogelijke een ventilatie probleem.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Knokke-Heist
Op een tweede verdieping vooral in een hoek aan een buitenmuur hebben we zwarte vlekken. Hier zijn nooit lekken geweest. Deze problemen zijn reeds enkele dagen aanwezig. Gebouw van de jaren 60.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Blankenberge
We hebben vooral problemen op de eerste verdieping. Dit is op de slaapkamer. Sinds een jaar hebben we hier problemen. Vooral zwarte schimmelplekken. Twee jaar geleden was hier ook een probleem en toen is de muur afgekapt en met product bewerkt.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning te Herent
Opstijgend vocht in een garage. Bouwjaar 1965. Er is een 10 a 18 m aangetast. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Bazel
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, en dit op de vloer. Wij zien dat de vloer in de badkamer vochtig is en hier zijn zwarte vlekken zichtbaar (schimmel). Wij zijn eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Zelem
Dit is een recent gekochte woning. Door de vorige eigenaar is er een lekkage geweest die reeds is opgelost maar na overstroming hebben we wel een schimmel gekregen in de woning.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtproleem in aangekocht huis
We hebben een huis gekocht van begin 20ste eeuw, dat verbouwd werd 10 jaar geleden. De muren werden toen geÔnjecteerd tegen vocht. Maar we deden het behang af en vonden zwarte schimmelvlekken. We denken dat het opstijgend vocht is. Is in de living.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Lier
We hebben vooral een probleem met schimmelvorming op de buitenmuur. We hebben de spouwmuur reeds laten isoleren en met crepi laten bezetten. Problemen zowel op gelijkvloers als de eerste verdieping.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
vochbestrijding voor een woning in Gent
Dit is voor een woning waar ik op twee plaaten problemen heb. Eerst en vooral heb ik sinds enkele jaren schimmel op de kamer van mijn dochter op de tweede verdieping. Mogelijk is deze afkomstig van een dak lek van enkele jaren terug. Dit is volledige opgelost maar het vocht is nooit uit de muren gehaald. Verder zijn er ook schimmelplekken op een kelder op de bakenen muren. Hoe lang deze er al zijn en hoe oud de woning precies is heb ik wel geen idee.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Tunrhout
Dit is een oud herenhuis waarvan we op de benedenverdieping vochtproblemen hebben. Deze zijn begonnen in het natte voorjaar. Eerst hebben we hier een elektronische antischimmelapparaat gezet maar na een tijd hebben we terug schimmel op de kasten gekregen.De woning wordt momenteel verhuurt maar ik ben de huiseigenaar.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Schellebelle
We hebben vooral problemen in een volwaardige kelder sinds enkele dagen. De vloer is nat en we merken een sterke schimmelgeur. Stenen kelder waar ooit een witte pleisterlaag is tegen aangebracht.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Merksem
We hebben een probleem met schimmel op de derde verdieping. Vroeger hadden we een probleem met water insijpeling vanaf het dak maar dit is een jaar terug opgelost. Dit is zowel in de woonkamer en slaapkamer
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Roeselare
beschimmelde meubels, zetels, etc.. Dit is vooral een probleem vooral op de benedenverdieping. Vooral aan de onderkant van de kasten en de wandmeubels. Deze problemen zijn altijd in de zomer sinds verschillende jaren. In de winter bij de verwarming geen problemen. Ook schimmel op een tussenmuur in een hal en aan de schoenen die in een kast staat.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Merksem
We hebben vooral problemen op de muren op het gelijkvloers problemen aan de onderkant van de muur achter de keukenkasten. In de keukenkasten komt er schimmel en na het weghalen van de kasten zagen we schimmel over de hele mur tot 1.20 m hoog.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Borgerhout
Wij wensen offertes te ontvangen voor Vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping, waar wij schimmel en witte uitslag zien op het hout (en het plafond). Wij zijn eigenaars van de woning.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Hulsthout
We hebben vooral problemen met een schouw die lekt. Reeds enkele jaren problemen . Er is reeds schimmelvorming. Ook is er een probleem in de kelder is vooral probleem met opstijgend vocht met grondwater.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Wommelgem
We hebben vooral problemen op een slaapkamer op het eerste verdieping. Vorige winter heb ik ontdekt dat er schimmels in de kamer lopen en een duffe geur in de kasten zit. Dit is het meeste merkbaar op een gevelmuur.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Houtvenne
Langs de straatkant hebben we een muur met doorlopende stuk. Op het verticale stuk aan de onderkant van de muur hebben we tot 0.5m hoogt schimmel vastgesteld. Dit is aan de westkant.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Schoten
Dit is voor een woning in onderaanneming. Ik wens hier de eerste verdieping te laten nakijken. Dit vooral op de binnenkant van een gevelmuur. Momenteel zien we enorme schimmel. Deze woning is momenteel bewoond.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Olen
Met het weghalen van onze oude keuken, zijn zwarte plekken schimmel zichtbaar geworden. Voor we de nieuwe keuken plaatsen eind deze maand, willen we onze muren vochtvrij maken. Daarnaast hebben we in de garage ook last van schimmelplekken en staat er water in onze kelder bij hevige regenval. Woning reeds twee jaar geleden aangekocht en toen waren de problemen reeds aanwezig.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Grimbergen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Lijkt opstijgend vocht, +4 lopende meter, geen lek, ook schimmel/paddestoelen zijn er, bouwjaar huis jaren 50.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Hasselt
Schimmel binnen, onderkant buitenmuren vooral slaapkamer. Problemen op het gelijkvloers. Op de buitenmuur is het er al redelijk al lang maar sinds enkele weken ook merkbaar op de buitenkant. Woning gebouwd op een plateu.

Schimmel

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ben zeker tevreden over bobex, doen zeer zeker hun best voor de aanvragers en de leveranciers. ..."

B. Hartman

"Heel gebruiksvriendelijk, heel gericht, diverse contacten op heel korte termijn, duidelijk een ..."

A. Santens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.