Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Schimmel: Ontvang snel meerdere gratis offertesSchimmel-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
vochbestrijding voor een woning in Gent
Dit is voor een woning waar ik op twee plaaten problemen heb. Eerst en vooral heb ik sinds enkele jaren schimmel op de kamer van mijn dochter op de tweede verdieping. Mogelijk is deze afkomstig van een dak lek van enkele jaren terug. Dit is volledige opgelost maar het vocht is nooit uit de muren gehaald. Verder zijn er ook schimmelplekken op een kelder op de bakenen muren. Hoe lang deze er al zijn en hoe oud de woning precies is heb ik wel geen idee.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Tunrhout
Dit is een oud herenhuis waarvan we op de benedenverdieping vochtproblemen hebben. Deze zijn begonnen in het natte voorjaar. Eerst hebben we hier een elektronische antischimmelapparaat gezet maar na een tijd hebben we terug schimmel op de kasten gekregen.De woning wordt momenteel verhuurt maar ik ben de huiseigenaar.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Schellebelle
We hebben vooral problemen in een volwaardige kelder sinds enkele dagen. De vloer is nat en we merken een sterke schimmelgeur. Stenen kelder waar ooit een witte pleisterlaag is tegen aangebracht.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Merksem
We hebben een probleem met schimmel op de derde verdieping. Vroeger hadden we een probleem met water insijpeling vanaf het dak maar dit is een jaar terug opgelost. Dit is zowel in de woonkamer en slaapkamer
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Roeselare
beschimmelde meubels, zetels, etc.. Dit is vooral een probleem vooral op de benedenverdieping. Vooral aan de onderkant van de kasten en de wandmeubels. Deze problemen zijn altijd in de zomer sinds verschillende jaren. In de winter bij de verwarming geen problemen. Ook schimmel op een tussenmuur in een hal en aan de schoenen die in een kast staat.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Merksem
We hebben vooral problemen op de muren op het gelijkvloers problemen aan de onderkant van de muur achter de keukenkasten. In de keukenkasten komt er schimmel en na het weghalen van de kasten zagen we schimmel over de hele mur tot 1.20 m hoog.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Borgerhout
Wij wensen offertes te ontvangen voor Vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping, waar wij schimmel en witte uitslag zien op het hout (en het plafond). Wij zijn eigenaars van de woning.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Hulsthout
We hebben vooral problemen met een schouw die lekt. Reeds enkele jaren problemen . Er is reeds schimmelvorming. Ook is er een probleem in de kelder is vooral probleem met opstijgend vocht met grondwater.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Wommelgem
We hebben vooral problemen op een slaapkamer op het eerste verdieping. Vorige winter heb ik ontdekt dat er schimmels in de kamer lopen en een duffe geur in de kasten zit. Dit is het meeste merkbaar op een gevelmuur.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Houtvenne
Langs de straatkant hebben we een muur met doorlopende stuk. Op het verticale stuk aan de onderkant van de muur hebben we tot 0.5m hoogt schimmel vastgesteld. Dit is aan de westkant.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Schoten
Dit is voor een woning in onderaanneming. Ik wens hier de eerste verdieping te laten nakijken. Dit vooral op de binnenkant van een gevelmuur. Momenteel zien we enorme schimmel. Deze woning is momenteel bewoond.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Olen
Met het weghalen van onze oude keuken, zijn zwarte plekken schimmel zichtbaar geworden. Voor we de nieuwe keuken plaatsen eind deze maand, willen we onze muren vochtvrij maken. Daarnaast hebben we in de garage ook last van schimmelplekken en staat er water in onze kelder bij hevige regenval. Woning reeds twee jaar geleden aangekocht en toen waren de problemen reeds aanwezig.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Grimbergen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Lijkt opstijgend vocht, +4 lopende meter, geen lek, ook schimmel/paddestoelen zijn er, bouwjaar huis jaren 50.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Hasselt
Schimmel binnen, onderkant buitenmuren vooral slaapkamer. Problemen op het gelijkvloers. Op de buitenmuur is het er al redelijk al lang maar sinds enkele weken ook merkbaar op de buitenkant. Woning gebouwd op een plateu.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Pulle
We merken schimmel in de kasten en de muren van een slaapkamer. Bungalowwoning. Dit is een recent aangekochte woning. Sinds een jaar eerste schimmelplekken ontdekt. Toen dachten we aan een gebrek aan verluchting.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Gent
Na schoonmaak hebben we in de badkamer boven de douche een vochtprobleem met schimmel. De buren hebben een zelfde probleem. Een deel van de gevelmuur is reeds bezet. Dit is op het gelijkvloers. Ook in de kelder merken we schimmel.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Hove
We hebben vooral problemen met vocht in een akst achteraan in een keuken. Deze gevelmuur zit vol schimmel. Boven deze muur zit een raam. Deze problemen zijn sinds een jaar opgemerkt.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Leuven
Dit is voor een studentenhuis waarvan ik eigenaar ben. Vooral op een buitenmuur hebben we problemen. Vooral schimmelvorming sinds enkele maanden. Dit tot de helft van de muur.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Hasselt
Dit is een woning dat ik verhuur. We hebben in de badkamer tegen het plafond zwarte schimmelplekken. Hiervoor is er een ventilator geplaatst. Op de slaapkamer hebben we schimmelvorming rond de kozijnen. Deze problemen zijn reeds maanden merkbaar.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Antwerpen
Wij wensen offertes te ontvangen voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping, en dit onderaan en bovenaan (in de hoeken). Wij zien dat deze muren vochtig zijn en er is reeds schimmel zichtbaar. Op de 3de verdieping hebben wij hetzelfde probleem. Wij hebben een sterk vermoeden dat dit een ventilatieprobleem is. Wij zijn eigenaar van deze woning.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Oostende
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (3 de verdiep). Ventilatie/condensatieprobleem met zwarte plekken bovenaan de muur, geen lek dat ik weet.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Aartselaar
We hebben vooral op de eerste verdieping op een achterplaats naast een keuken. Vooral onderaan een hoek aan een uitbouw van een bestaande woning. Deze hoek is op een gedeelde gevelmuur en en gewone gevelmuur onderaan. We zien vooral zwarte schimmel.Reeds jaren problemen.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Lembeek
We hebben vooral op de muren van de voorgevel en een aangrenzende ende muur van de buren aan de slaapkamer. Dit is op eerste verdieping. Vooral het midden van de muur. De leidingen lopen op de muur en hebben geen lek. De ruimte is altijd verwarmt. We zien zwarte donkere plekken.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Niel
Ik merk op gelijkvloers vochtplekken op een gedeelde gevelmuur . We merken dat de verf schimmelplekken heeft. Hier lopen geen leidingen.Woning naast mij staat voorlopig wel leeg. Vooral aan de onderkant problemen. Vroeger stonden houten panelen tegen deze muur maar enkele maanden geleden zijn deze in het kader van verbouwing weggehaald.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Knokke-Heist
Appartement op het benedenverdieping. We hebben vooral een probleem op een binnenmuren van de badkamer. Er zijn geen lekken in de leidingen. Luchtafvoer is reeds gerepareerd nadat vorig jaar problemen zijn ontstaan. Maar nu is de schimmel op de muren terug.

Schimmel

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Handig dat Bobex mij in contact brengt met bekwame vakmensen. Zeer tevreden"

L. Truyen

"tevreden, snel aanbod ontvangen."

M. Maisin


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.