Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Sanitaire blokken: Ontvang snel meerdere gratis offertesSanitaire blokken-schoonmaakbedrijven

Ontvang nu meerdere offertes: SchoonmaakbedrijvenOfferte aanvragen-schoonmaakbedrijven

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Schoonmaakbedrijven
Vlaams Brabant
Schoonmaakbedrijven te Tienen
Wij zouden een offerte willen ontvangen voor een schoonmaakbedrijf. Dagelijks wensen wij vooral sanitair enzovoorts. En de kantoren zijn vooral om de 2 dagen. In totaal gaat het om 500 m≤. Twee levels en een showroom.
Schoonmaakbedrijven
Antwerpen
Schoonmaakbedrijf voor een dokterspraktijk in Wilrijk
Graag een vrijblijvende offerte van schoonmaakbedrijven. dit voor een dokterspraktijk van 100m≤. Ik heb graag 1 keer per maand een schoonmaker gewenst of 1 keer per 2 weken.
Schoonmaakbedrijven
West-Vlaanderen
Schoonmaakdiensten voor een supermarkt in Diksmuide
Het probleem is dat momenteel de winkel in 4 dagen gepoetst wordt. Ik wens een manier te vinden om dit snelle te laten gaan. Naast de winkel zijn er ook nog twee sanitaire blokken , een eetruimte en een klein kantoor. Gelieve zelf voor het schoonmaakmateriaal te zorgen, dank u.
Schoonmaakbedrijven
Henegouwen
Schoonmaakdiensten voor een bedrijf in Ath
Het gebouw dat wekelijks dient schoongemaakt te worden bestaat uit twee verdiepingen. Naast de opgegeven ruimte is er ook een keuken en 2 sanitaire blokken die dienen schoongemaakt te worden. Gelieve zelf schoonmaakmateriaal te voorzien, dank u wel.
Schoonmaakbedrijven
West-Vlaanderen
Callcenter voor een schoonmaakbedrijf in Ichtegem
Ik zoek iemand voor de schoonmaak van de kantoorruimte en de sanitaire blokken. Schoonmaakmateriaal is eventueel reeds ter plaatse aanwezig.

Sanitaire blokken

Werknemers zullen graag komen werken in een proper en fris opgeruimd kantoor. U zult zorgenloos klanten kunnen ontvangen, zonder een slechte indruk na te laten omdat uw kantoor er niet netje bij ligt. Uw kantoor kan er proper bijliggen, zonder dat u uw werknemers zelf moet inschakelen om de boel schoon te maken. Laat uw kantoor kuisen door een professionele schoonmaakdienst.

Een kraaknette werkomgeving en een vlekkeloze ontvangstruimte voor uw bezoekers, kunt u enkel bereiken met een professionele schoonmaakdienst. Zij kunnen uw bedrijf er stralend laten uitzien.Offerte aanvragen-schoonmaakbedrijven
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Verrast door het aantal reacties."

"Bobex is de tool voor al je offerte aanvragen!"

H. Schillemans


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.