Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Renovatie dak: Ontvang snel meerdere gratis offertesRenovatie dak-dakisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: DakisolatieOfferte aanvragen-dakisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Deftinge
Ik wil het dak van mijn prive laten isoleren. Hellend leiendak zonder onderdak, opp. +150m², vrijstaand huis van 1982.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Brakel
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen zonder onderdak, opp. +60m².
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie in Hoorbeke
Geachte, Als eigenaar van een vrijstaande woning van de jaren 20 zoeken we iemand die het dak kan isoleren. Het dak is van 2001. Onze zolder is toegankelijk en er zijn 2 veluxen en 2 schouwen ( langs elke zijde 1) in het dak. Kan u mij bellen voor een plaatsbezoek. Dank u, Ilse
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Mechelen
-Renovatie van het dak (vermoedelijk dakconstructie nog in goede staat) -isolatie binnenkant -plaatsen van een dakkappel (aan de tuinkant) -voorziening goede verluchting zolder. -Woning van de jaren 60 maar reeds volledige gerenoveerd. Ik wens deze werken zo snel mogelijk uit te voeren.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Outrijve
Ik zou dakwerken voor mijn privewoning. Nu zijn het leien, ik wens nieuwe dakpannen en deels isoleren, opp. 100m², bouwjaar vrijstaand huis 1930.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie voor een woning te Linter
Ik wens het dak van mijn privéwoning te laten isoleren. Hellend dak met leien zonder onderdak. Volwaardige zolder met zoldertrap. Opp. 250-300m², bouwjaar 1911. Geen voorkeur van materiaal. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie privéwonig uit de jaren 50
We wensen ons dak te laten isoleren van onze privéwonig uit de jaren 50. Het gaat om een dak van 50m2 en netto 30m2 isolatie en er zijn geen Veluxen of dakkapel. Wij willen de ruimte gebruiken als zolder. Hellend dak met pannen.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
offerte dakisolatie te Diest
Wij zijn eigenaar vn een halfopen bebouwing die dateert van 1832. Het dak bestaat uit pannen. Er is geen onderdak behalve de voorzijde waarvan de pannen al vernieuwd zijn en die en onderdak heeft. Het is een volwaardige zolder. Aan de achterzijde zijn er twee veluxramen, er is ook nog een veluxraam te installeren aan dezijkant. Het materiaal is nog niet bepaald, maar we zouden niet opspuiten want de balken niet allemaal van dezelfde structuur. De woning is een vierkant van ongeveer 10 op 12 meter.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Offerte dakisolatie in Ronse
Wij zijn eigenaar van een woning die gebouwd is rond 1980. Het dak bestaat uit dakpannen. Er is geen onderdak, er zijn ook geen dakkapellen of vensters. We hebben geen voorkeur voor materiaal, alles is nog te bespreken ter plaatse...
Dakisolatie
Limburg
Aanvraag zoldervloerisolatie te Hasselt
Graag ontvingen wij offertes voor de isolatie van onze zoldervloer (wij zijn eigenaar van de woning). De oppervlakte bedraagt ruw geschat 60 tot 80m², en er komt nadien geen vloerverwarming of andere zaken. Wij hebben geen voorkeur voor het te gebruiken materiaal.
Dakisolatie
Antwerpen
Aanvraag Dakisolatie te Oostmalle
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor dakisolatie voor een woning waarvan wij eigenaar zijn. Wij hebben dakpannen op ons hellend dak (een Spaans dak). Onder ons dak bevindt zich een volwaardige zolder. Wij hebben geen dakvensters of andere constructies op ons dak. De oppervlakte van ons hellend bedraagt kennen wij niet. De woning werd gebouwd in 1991.
Dakwerken
Antwerpen
Reparatie dak Lapscheure
Offerte voor reparatie dak Lapscheure - 80m2
Dakisolatie
Antwerpen
Renovatie hoeve te Lapscheure
Graag offerte voor renovatie en isolatie van een dak van een hoeve te Lapscheure. 80m2 dak.

Renovatie dak

Vind het beste materiaal om uw dak te isoleren

Op zoek naar een leverancier in dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ontvang hier gratis advies voor materiaal om uw dak te isoleren. Vul nu uw aanvraag is en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een legio aan mogelijkheden kunnen aanbieden.

Dakisolatie is belangrijk. Het dak is het hoogste punt van uw woning en warmte stijgt. Dus wanneer een dak niet goed geïsoleerd is kunt u veel warmte verliezen. Het grootste gevolg hiervan ziet u waarschijnlijk op de rekening van uw verwarming. Het verbruik en de kosten zullen gauw de hoogte in gaan.Offerte aanvragen-dakisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Erg tevreden over de gebruikte methode."

J. Van Hamme

"Zonder Bobex had ik nooit de stap gezet!"

M. Van der Elst


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.