Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Renovatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesRenovatie-ramen, deuren en beglazing

Ontvang nu meerdere offertes: Ramen, deuren en beglazingOfferte aanvragen-ramen, deuren en beglazing

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Ramen, deuren en beglazing
Limburg
Nieuwe ramen en deuren voor de regio Ham
Ik wil nieuwe ramen en deuren voor mijn prive. 7-10 ramen, en een voordeur, materiaal is nog open. Huis van 1958.
Ramen, deuren en beglazing
Antwerpen
Nieuwe ramen en deuren voor de regio Kasterlee
Ik zoek nieuwe ramen en deuren voor de prive. 20 tal ramen en 3 deuren, in PVC of alu, nu nog houten ramen. Huis van 1981.
Ramen, deuren en beglazing
Antwerpen
Nieuwe ramen en deuren voor de regio Olen
Ik zoek nieuwe ramen en deuren voor mijn prive. één achterdeur, +12 ramen, in alu, oude ramen zijn er al uit.
Ramen, deuren en beglazing
Oost-Vlaanderen
Ramen en deuren vervangen voor een woning in Oosterzele
3 ramen met hoogrendementsglas van ongeveer 80 cm x 70 cm; 1 raam van 150 cm x 75 cm; 1 raam van 75 cm x 50 cm; 1 raam van 40 cm x 40 cm; 1 voordeur en 1 achterdeur met gedeelte met glas. Volledige ramen te vervangen. Halfopen woning van de jaren 30. Graag had ik ter deze offerte besproken. Dit is voor een renovatie van een woning die ik recent heb gekocht.
Ramen, deuren en beglazing
Limburg
Ramen en deuren 3545 halen
Dit is voor een renovatie van een recent aangekochte particulieren woning. Het gaat over 1 voordeur , 1 achterdeur 1 zijdeur en ongeveer 26 losstaande ramen. Eventueel zouden we echter 2 ramen en een deur op de eerste verdieping wensen te vervangen door een schuifraam. De ramen zijn momenteel glas in lood en zullen door een modernere variant vervangen dienen te worden. Oppervlakte en afmetingen worden beste ter plaatsen gemeten. Graag dan ook een gerichte offerte.
Ramen, deuren en beglazing
Antwerpen
Ramen en deuren voor een woning in Wuustwezel
De ramen en deuren die we nu hebben zitten er al 25 jaar. Nodig aan vervanging toe. Het zal gaan om 12 ramen van 1m20 bij 1m10. 2 grote schuiframen van 2m30 bij 2m10 en 2 deuren. Graag vrijblijvende offertes van ramen en deuren.
Ramen, deuren en beglazing
Oost-Vlaanderen
Ramen vervangen voor een woning in Ronse
ik ben van plan om nieuwe ramen te laten zetten op de slaapkamer, op dit moment zitten er enkelglas ramen in die ik uiteraard wil laten vervangen voor dubbelglas. Nu zijn de ruiten verdeeld in 2 verticale vensters die volledig open kunnen plus en een horizontaal bovenaan die kan gekipt worden. Ik weet niet er aan te raden is. dit behouden of twee verticale ruiten? Ze moeten zeker gekipt kunnen worden en opengezet worden. Zou het mogelijk zijn om mij een zo gedetailleerd mogelijke offerte op te sturen. Met dank afmetingen zijn: breedte +- 118 cm hoogte +- 183 cm Dit zijn afmetingen binnen het kozijn.
Ventilatiesysteem
West-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor een woning in Sint Andries
Dit gaat om een net aangekocht woning die we volledig wensen te verbouwen. In deze plannen had ik graag bekeken wat de mogelijkheden waren voor het plaatsen van een geschikt ventilatiesysteem. Momenteel is er nog niest voorzien qua isolatie of ventilatie. Afspraak ter plaatse is mogelijk na telefonisch contact.
Ramen, deuren en beglazing
Limburg
Ramen en deuren voor een woning in Guigoven
Uitbreken van bestaande oude houten ramen met enkel glas plaatsen van nieuwe PVC ramen met de huidige geldende normen van glas. U mag een offerte opmaken voor 10 ramen.
Ramen, deuren en beglazing
Antwerpen
Ramen en deuren voor een woning in Rumst
Dit is zowel voor een loods naast mijn woning plus mijn woning zelf. Dit zullen wel twee aparte facturen moeten zijn. De loods word in de zomer omgebouwd tot een bedrijf. Hier zijn er vier grote ramen en een voorpartij in glas. Graag een offerte voor een aluminium frame. In de woning zelf zullen er een tiental ramen en een voordeur. Graag een offerte voor geluidsdichte , super isolerend glas in pvc frame.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Vetielatie renovatie voor een woning in Leest
Graag een offerte voor de renovatie van een ventilatiesysteem van een gebouw uit '89. Deze is makkelijke bereikbaar en toegankelijk.
Ramen, deuren en beglazing
Antwerpen
Ramen en deuren vervanging voor een particulier in Antwerpen
Het betreft een PATIO binnen een gelijkvloerse commerciële ruimte die aan 3 zijden in glas met 1 toegangsdeur voorzien is. De afmetingen van de patio : lengte 6.38m / breedte 2.00m. /hoogte ong 3.14 m Het betreft dus in totaal ongeveer 11 m alu-schrijnwerk met 1.1 super isolerende beglazing die we zouden willen plaatsen. Kan je ons daar een offerte voor maken ?
Ramen, deuren en beglazing
Antwerpen
Vervanging van ramen en deuren, woning in Heretals
We hebben pas een huis gekocht en zouden hier nog enkele renovaties moeten doorvoeren. Daar zouden we graag 1 keukendeur (gewone afmeting) met raam ernaast van 2meter op , willen vervangen.
Ramen, deuren en beglazing
Oost-Vlaanderen
Vervanging van ramen en deuren, woning in Buggenhout
Vervanging van 5 ramen en 2 deuren. Deze zijn op een kleiner raam na allemaal standaardgrootte. Het is nu enkel glas in een aluminium frame maar we zouden deze willen laten vervangen door een PVC frame. Graag ook een offerte voor zowel dubbel als super isolerend glas. We zullen op 9 december naar deze woning verhuizen en dan zouden de werkzaamheden al klaar moeten zijn.
Ramen, deuren en beglazing
Vlaams Brabant
Plaatsen van ramen en deuren in een woning in Tienen
Het plaatsen van een deur in pvc met ALUPLAST profielen. Raamtype: IDEAL 4000 ( 5 kamerprofiel) Alle raam €n deurprofielen zijn volledig versterk met verzinkt staal. Onze generfde Profielen bieden een waarborg van I 0 jaar . Kleur : generfd in kleur Hel inbraakremmend beslag is van MACO en is altijd voorzien van een meer puntsluiting. De dubbele beglazing is van SAINT GOBAIN en wordt geplaatst tussen rubbers. Hoogrendementsglas met Argon gas U: waarde l .l( sarnenstellin4g/ 16/4) Alle dichtingsrubbers zijn van de kwaliteit EPDM en bijgevolg zeer goed weer-en verouderingsbesteding. Omschrijving: voordeur -1 naar binnen draaiende voordeur 895br x 2366h -paneeldeur met 3 ruiten bovenaan in de afronding ruiten in mat glas -3 veiligheidsslot -Inox deurtrekker Livinq voorgevel -2 draai kipramen met opvouw rolluikkast 1020br x 1565h -glas gezandstraald Raam achtergevel livinq -Dubbel opendraaiend raam met één deel kipraam 11 67br x 1405h Badkamer achtergevel Dubbel opendraaiend raam met één deel kipraam l170br x 1125h -voorzien van mat glas Kamer ouders -2 draai kipramen 825br x 1050h Kinderkamer - I draai kipraam 825br x 1050h Achterdeur met raam keuken -naar binnen draaiende deur 985brx 2040h -paneel tot 600h -draai kipraam 745br x 1162h bureel - naar buiten draaiende deur 870br x 2065h voorzien van mat glas -kip schuifraam 2000 br x 1785h berging vast raam 1205be x 1050h -naar binnendraaiende deur 995br x 2050h deurvleugel voozien van vlak paneel 2 opbouwrolluiken voor ramen in living voorgevel Type ; monoblok (gesloten kadt bovenop de ramen geplaatst). kast en geleiders in de kleur van de ramen rolluikblad : wit pvc bediening : lintbediening afmeting : 1020br c 1565h aantal : 2 stuks Graag een offerte van zowel verplaatsingskosten en plaatsingskosten inbegrepen.
Ramen, deuren en beglazing
Brussel
Ramen vervangen voor een apartement in Brussel
Ik zou twee ramen moeten vervangen in mijn slaapkamer. Het zijn beide pvc ramen met rolluiken. De afmetingen zijn ongeveer 1.5mx1m en 0.5mx1m. Graag twee offertes, voor dubbel en super isolerend glas.
Ramen, deuren en beglazing
West-Vlaanderen
Vervanging van de dakramen, woning in Zevekote
We zijn bezig met ons dak te isoleren en zouden graag ons raam willen laten verplaatsen. We zijn er nog niet over eens of we 2 grote veluxramen zullen plaatsen of onze kleine veluxramen zouden laten vervangen en een groot erbij plaatsen. In ieder geval zijn we op zoek naar super isolerend glas.
Ramen, deuren en beglazing
Oost-Vlaanderen
Vervanging van ramen in de living, Oost-Vlaanderen
Ik zou graag twee houten ramen in de living willen vervangen door PVC-ramen. Deze moeten geluidsdicht en superissolerend zijn. Op dit moment heb ik al overal dubbele beglazing. De afmeteing is voor beide 1.5mx2m
Ramen, deuren en beglazing
Oost-Vlaanderen
Verplaatsing van ramen en deuren voor een huis in renovatie, Oost-Vlaanderen
Graag hadden wij een offerte aangevraagd voor ramen in padouk. Voor volgende afmetingen. - 2 ramen van 60 lengte op 80 breedte draai/kip - 2 ramen van 130 lengte op 90 breedte vast - 1 raam van 60 lengte op 45 breedte draai/kip - 1 raam van 350 lengte op 90 breedte draai/kip - 1 raam op zijn geheel met boog van 210 lengte op 200 breedte graag met dubbele deur waarvan 4/5 glas Dit graag met kleinhouten frame en dubbel glas.
Ramen, deuren en beglazing
West-Vlaanderen
Nieuwe ramen en deuren voor een woning in renovatie, West-Vlaanderen
We zouden onze woning totaal willen renoveren. Daarom zoeken we nu iemand om onze voordeur en alle ramen te vervangen. Het gaat hier over een 15-20 ramen. Op dit moment heeft alles een houten frame maar we zouden dit graag willen veranderen door een aluminium frame. Wat zijn de mogelijkheden en de kosten voor superisolerend glas? Gelieve contact op te nemen voor verdere informatie en afmetingen. Indien mogelijk zouden we ook graag onze poort laten vervangen.
Ramen, deuren en beglazing
Vlaams Brabant
Vervangen van ramen voor een particulier in Vlaams-Brabant.
Vervangen van een bestaand kantel dakraam in een slaapkamer. Binnenafmetingen houten afwerking 72x92. Graag een offerte van een leverancier.
Ramen, deuren en beglazing
Antwerpen
Plaatsing van pvc ramen in een te renoveren woning, Antwerpen
In december beginnen we aan de renovatie van ons nieuwe huis. Daarom ben ik nu op zoek een offerte voor de vervanging van 4 PVC ramen. De ramen moeten van superisolerend glas zijn en de mogelijkheid hebben om ze op kipstan te plaatsen. Dit zijn de afmetingen: raam1: breedte1m30, hoogte 1m10 raam2: schuifraam, breedte 2m50 raam3: breedte 1m30, hoogte 1m10 raam4: breedte 2m50, hoogte 1m40

Renovatie

U bent uw woning of eigendom aan het renoveren en u zou graag enkele binnen- en buitendeuren vervangen? Uw eigendom beschikt nog over enkele beglazing en u zou de ramen willen vervangen naar dubbele beglazing? Dan kunnen wij u zeker verder helpen. Vul nu uw aanvraag in en vergelijk verschillende offertes.

Wilt u uw ramen vervangen, maar weet u niet welk soort glas u precies nodig heeft? Of bent u op zoek naar een buitendeur voor een gerenoveerde woning? Laat u bij uw keuze bijstaan door een gespecialiseerde leverancier in ramen en deuren.Offerte aanvragen-ramen, deuren en beglazing
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel goed, snel en professioneel."

M. Dabee

"Bobex is een knappe site, met niet te veel toeters en bellen. Men krijgt wat men vraagt. Een ec..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.