Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Rendement zonnepanelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesRendement zonnepanelen-zonnepaneel installatie

Ontvang nu meerdere offertes: Zonnepaneel installatieOfferte aanvragen-zonnepaneel installatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Kapellen
Graag een offerte voor zonnepanelen. Plaatsing op een leien dak van een woning van de jaren 60-70. Dak bestaat uit kunstleien. Rendement en verbruik van elektriciteit zullen ter plaatsen moeten worden opgemeten.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Veldegem
Geen idee van de leeftijd van de woning of de oppervlakte. Het platte dak is aangebouwd aan de woning. Omdat ik geen idee heb van rendement , verbruik van elektriciteit of beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen. Had ik dit graag met iemand ter plaatsen besproken.
Zonnepaneel installatie
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Bornem
Momen,teel heb ik voor 2500kw rendement zonnepanelen op mijn dak. Omdat ik in de tuin nog een extra bijgebouw met sandwichpanelen heb liggen. Dit heeft een oppervlakte van 9x3 m volledige zuidelijk gericht. Dit staat op 40m van de woning.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Pittem
Momenteel betaal ik zo'n 350Ä voor elektriciteit en gas samen. Ik heb een zuid tot zuidwestelijke oriŽntatie. Geen idee van de oppervlakte. Dit is een woning gebouwd in de hoek van de jaren 90. Graag had ik met iemand hier ter plaatsen een afspraak gemaakt olm het precieze rendement en de plaatsing van de zonnepanelen te bespreken.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Vorselaar
Plaatsing voor tegen de zomer. Ik ben van plan deze panelen te plaatsen op een nieuw te bouwen bijgebouw. Martiaal en plaats staat nog volledig open en ik wens graag na te kijken met de leverancier van zonnepanelen welke opties hiervoor het beste bekeken worden. Verbruik van 10.000kw. Ik wens panelen die een rendement kunnen bekomen die hier zo dicht mogelijk bij is.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Brecht
Eigen woning. Verbruik 19.000 kw. Dit o.a. door elektrische vloerverwarming via accumulatie. Ik heb een puntdak in een L-vorm voorzien om deze panelen op te plaatsen. Ik wens te gaan voor een zo'n hoog mogelijk rendement aan de zuid tot zuidwestelijke kant. Totale oppervlakte is zo'n 69.855m≤. Hellingsgraad van 29.3į.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Kruishoutem
Dit is voor mijn eigen woning. Momenteel geen idee van verbruik. We zijn met een tweepersoonsgezin. Ik wens de panelen eventueel te plaatsen op een ijzeren frame op de zuidkant te plaatsen. Deze is gericht naar de zuidkant. Oppervlakte van +- 25m≤. Deze staat vlak naast de woning. Graag hadden we gekeken of we hier voldoende rendement kunnen verkrijgen voor een geschikte zonnepanelen installatie.
Zonnepaneel installatie
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Torhout
Ik wens een offerte en meer informatie voor het plaatsen voor een rendement zo'n 6000kw zonnepanelen. Plaatsing op een natuurleien dak . Geen idee van de helling of oriŽntatie. Huis van 10x12m.
Zonnepaneel installatie
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Landen
Het is onze privť-woning met plat dak met roofing, +/- 40m≤, geen dakkoepels of andere zaken op het dak, 8000 kW op jaarbasis verbruik. Kan u mij contacteren met een mooie offerte.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Stekene
Ik ben voor mijn privťwoning op zoek naar prijsoffertes voor het plaatsen van zonnepanelen. Hiervoor heb ik een pannendak ter beschikking met zeker 20m≤ beschikbare oppervlakte. Deze hebben een volledige zuidelijke oriŽntatie dus ik denk wel dat er voldoende rendement voor de zonnepanelen is. Mijn huidige verbruik is zo'n 3800-3900kw.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen in Denderleeuw
Ik ben eigenaar van een halfopen woning van 1989. 3500kilowatt en binnenkort een Jacuzzi. Kan u ons bellen voor een afspraak en een offerte voor zonnepanelen
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Aalst
Beste , Wij wensen te vergelijken in offertes voor zonnepanelen. Deze rijwoning met 6m gevel is van de jaren 50. Als stroomverbruik hebben we dag 1700 kilowatt en 's nachts 3200 kilowatt. Hier wonen 2 personen. Ons dak is een hellend dak. Met vooraan en achteraan telkens 1 velux . Er is ook een bijbouw met een plat dak van 4m op 6m met 14 lichtkoepel. Kan u ons contacteren voor een afspraak en een offerte. Dank u
Zonnepaneel installatie
Limburg
Zonnepanelen te Genk
Beste, Ik ben eigenaar van een woning van 2007. Het is een vrijstaande woning met een piramide-dak. Ons stroomverbruik is voor 2 personen. Nog geen kinderen aanwezig. Verwarming is op gas. Een jacuzzi zit ook in de planning. Nu wensen we een offerte voor zonnepanelen. Kan u mij bellen voor een afspraak. Dank u,
Zonnepaneel installatie
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Kontich
Dit is een woning dat ik recent heb gekocht. Boven de slaapkamers is er een plat dak in roofing en over de rest van de woning een hellend dak met leien. Het dak boven de slaapkamers alleen is zo'n 45m≤. Beide daken zijn zuidelijk gericht Halfopen woning van 52. Deze is wel in 75 volledige gerenoveerd. Geen idee van welk rendement de panelen zullen moeten halen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Kontich
Het hellend dak bestaat uit golfplaten. Dit is voor een loods los van de woning. Zuidelijk panelen. Momenteel hebben we reeds zonnepanelen maar we wensen een extra installatie voor meer rendement te verkrijgen. Woning van ongeveer 32 jaar.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Evergem
Dit is voor mijn privťwoning en zaak, ik ben actief als zelfstandige. De panelen zullen voor beide verbruiken aangewend worden en dus zullen ze een rendement moeten hebben van +- 10.000kw. Dit is een gebouw van 2 jaar oud met een epdm rubber dak.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Zele
Dit is voor plaatsing op een epdm rubber dak met een beschikbare oppervlakte van zeker 100m≤. Ik wens graag ter plaatsen te bekijken wat het verbruik en rendement van de panelen zou zijn en aan de hand hiervan een gerichte prijsofferte te verkrijgen.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Sint Niklaas
Ik doe deze prijsaanvraag voor zonnepanelen voor een woning die ik in 2000 volledig heb vernieuwd. Het dak en de bekleding van dit dak zijn toen ook volledig vervangen. Momenteel heb ik een licht hellend pannendak met zuid tot zuidwestelijke oriŽntatie die ideaal zou zijn voor een zonnepanelen installatie. Ik heb echter wel geen idee van mijn rendement of verbruik van elektriciteit.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Schilde
Ik ben op zoek naar een zonnepanelen installatie voor een verbruik van jaarlijks tot 20.000kw. Vrijstaande woning van 1982. Deze wordt integraal elektrisch verwarmt, zowel radiatoren als vloerverwarming. Mijn woning is volledige en voldoende geÔsoleerd. Het dak is aan de achterkant zuidelijk tot zuidwestelijk gelegen en heeft een bekleding in roofing singels die 5 jaar geelden vernieuwd zijn geweest. Hier is zo'n 350m≤ beschikbare oppervlakte. Woning staat wel in een bosrijke omgeving maar de schaduw tijdens de dag valt goed mee. Vooral omdat de bomen meer naar het noorden staan van het dak. Graag wens ik het mogelijke rendement van de panelen met u bespreken.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Olen
Ik onderzoek de mogelijkheden voor de plaatsing van een zonnepanelen instalatie voor mijn zaak. Dit zou moeten gebeuren op twee verschillende adressen van de zaak, op beide wens ik het maximum toegelaten rendement aan zonnepanelen te plaatsen. Deze kunnen geplaatst worden op een aangebouwd bijgebouw. Ik heb hier een bekleding in golfplaten waar er makkelijk zo'n 200m≤ is voorzien zonder enige schaduwplekken.

Rendement zonnepanelen

Een installatie van zonnepanelen op uw dak is een stevige investering. Een investering die je in minder dan zeven jaar terug kan verdienen. De terugverdientijd van zonnepanelen is natuurlijk van veel dingen afhankelijk. Niet alleen van de sterkte van het zonlicht, maar ook van de prijs van de zonnepanelen, elektriciteitsprijs, rendabiliteit van de panelen en de subsidies die u ervoor krijgt.
Alle factoren die de prijs van zonnepanelen beïnvloeden evolueren momenteel gunstig voor de consument. Behalve natuurlijk de subsidies.
Maar zelfs met het wegvallen van de groenestroomcertificaten blijven zonnepanelen nog een zeer interessante investering. Vooral omdat de elektriciteitsprijs maar blijft stijgen. Elke kilowatt die u dus produceert met zonne-energie is er een die je niet meer moet betalen aan de elektriciteitsmaatschappij. Zo bespaart u dus ook op uw energiefactuur.
Vergelijk daarom verschillende installateurs van zonne-installaties in uw buurt en ontdek zelf hoe een investering in zonnepanelen uw energiefactuur kan verlagen.Offerte aanvragen-zonnepaneel installatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer vlugge respons en verschillende info van verschillende firma's."

M. Ceulemans

"Snelle en betrouwbare service. Hartelijk bedankt!"

B. Isik


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.