Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Registratie: Ontvang snel meerdere gratis offertesRegistratie-prikklok of badge-lezer

Ontvang nu meerdere offertes: Prikklok of badge-lezerOfferte aanvragen-prikklok of badge-lezer

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Tijdsregistratie voor een bedrijf in Lebbeke
Graag een offerte voor een systeem dat zowel kan dienen voor de toegangscontrole als de tijdsrapportering. U mag zich op een 12 tal mensen dagelijks gebruik richten. Bedankt voor een snelle reactie.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
prikklok voor een bedrijf in Eeklo
Er zullen twee mensen dagelijks gebruik maken van dit systeem. In de eerste zaak gaat het enkel over tijdsregistratie. Andere opties, toegangscontrole, rapportering, ... mogen apart in de offerte voorgesteld worden.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Tijdregistratie voor een bedrijf in Brugge
Momenteel doen we aan registratie via een systeem van bouwsof voor de werven. Het grote probleem hiervan is dat de uren manueel veranderd kunnen worden. Ik wens daarom een systeem te zoeken waarbij het mogelijk is registratie te verkrijgen, dus een timesheet waarop staat wie wanneer is toegekomen, maar niet dat de uren veranderd konden worden. Ook wens ik de mogelijkheid te onderzoeken om dit te koppelen aan toegangscontrole binnen bedrijf.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Offerte tijdsregistratiesysteem, Bodet tijdsregistratie
Wij zijn op zoek naar een eenvoudig systeem voor tijdsregistratie voor schoonmaakbedrijven die met dienstencheques werken.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Tijdsregistratiesysteem offerte meten werkuren personeel
Een tijdsregistratie systeem voor: - 7 locaties - 200-tal werknemers - connectie met Sociaal Secretariaat - link met facturatie
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen

- tijdsregistratie van onderzoekers - registratie gekoppeld aan lopende onderzoeksprojecten - genereren van timesheets per onderzoeker/project/periode - flexibele outputformats - instellen randvoorwaarden per onderzoeker (max aantal uren/dag - overuren - max totaal aantal uren - verlofperiodes...) - bepaling personeelskost van onderzoeksprojecten

Registratie

De installatie van een prikklok of het implementeren van een tijdsregistratiesysteem is een handig instrument om arbeidstijden bij de houden. Een duidelijke, efficiënte en eerlijke manier van registratie van werkuren is enkel mogelijk met een goed tijdsregistratiesysteem. De werknemers laten in- en uitbadgen heeft natuurlijk zijn voor- en nadelen.

Met een modern prikkloksysteem kunnen uw werknemers automatisch inloggen of uitloggen met hun badge. Bovendien kan je een duidelijk overzicht van de gepresteerde werkuren vragen. Hoeveel uur heeft deze werknemer als middagpauze genomen. Een duidelijke registratie van het aantal werkuren zorgt voor een eerlijke en accurate verloning. Voor de registratie bestaan er vele mogelijkheden. De meest courante is een tijdsregistratiesysteem met een magneetkaart. Maar er zijn ook vele andere systemen mogelijk.

Alles hangt natuurlijk af van de aard van uw bedrijf. Werkt u met bedienden waar u enkel wilt weten wanneer ze toekomen en wanneer ze vertrekken? Of wilt u ook de pauzes registreren? In principe is alles mogelijk. Of u nu kiest voor de aankoop van hardware en software voor tijdsregistratie of voor een systeem waarbij u enkel de abonnementskosten betaalt, de mogelijkheden zijn legio. Aan al deze verschillende mogelijkheden hangt natuurlijk ook een verschillend prijskaartje, je doet er dan ook goed aan verschillende prijzen te vergelijken. Vraag hier offertes aan en vergelijk zelf prijzen en oplossingen voor tijdsregistratie van uw personeel.Offerte aanvragen-prikklok of badge-lezer
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden over de zeer vlotte afhandeling."

C. SCHALTIN

"Ik ben zeer tevreden over de werking van Bobex. Er is een goede opvolging, duidelijke communica..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.