Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Recupereren onbetaalde factuur: Ontvang snel meerdere gratis offertesRecupereren onbetaalde factuur-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incassobureau voor langdurige samenwerking
Wij zijn op zoek naar een incassobureau die ervoor kan zorgen dat wij onze cashflow kunnen behouden als betaling van debiteuren uitblijven. Wij zouden graag eerst het openstaand bedrag ontvangen (excl. kosten incassobureau), waarna het incassobureau maatregelen neemt voor de inning en opvolging bij debiteuren. Momenteel hebben we ongeveer 25 onbetaalde facturen van zo'n 15.000 euro. De oudste factuur is van april jl. Graag uw offerte.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Prijsinformatie incassobureau
Wij hadden graag informatie ontvangen over de werking en de tarieven van een incassobureau. Voor mijn dierenartsenpraktijk had ik graag geÔnformeerd wat de mogelijkheden zijn om facturen te innen van patiŽnten die niet betalen. Momenteel hebben we vele kleine openstaande facturen.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Vorderen onbetaalde factuur
Wij zouden graag de boete willen ontvangen van onze vorige huurders wegens vroegtijdig verlaten van de woonst. Deze bedraagt 2 maanden huur, wat een kleine 2000 euro is.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Vorderen onbetaalde facturen kinesist
Ik ben kinesist en zou graag facturen innen van patiŽnten die niet betalen. Momenteel gaat dat om een bedrag van 800 euro, maar dit zal snel oplopen tot 1300 euro.
Incassobureau
Limburg
Vorderen onbetaalde facturen
Wij zijn geÔnteresseerd in prijsvoorstellen van incassobureaus voor het vorderen van onbetaalde facturen. Momenteel hebben we 4 onbetaalde facturen van vorig jaar en 3 van dit jaar.
Incassobureau
Limburg
Vorderen onbetaalde facturen
Wij maken gemiddeld drie facturen per maand (zo'n 40 per jaar). Een openstaande factuur gaat ongeveer over 3000 euro. Wij willen meer info over raadpleging van een incassobureau, en wat dit eventueel kost.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Terugvorderen achterstallige facturen
Ik zou graag achterstallige facturen inhalen. Momenteel gaat het om een totaalbedrag dat rond de 300 000 euro ligt.
Incassobureau
Antwerpen
Incasso niet betaalde facturen patiŽnten
Wij zijn op zoek naar een firma om openstaande gepresteerde diensten terug te vorderen bij enkele patienten. Momenteel gaat het om een 4-tal onbetaalde facturen.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Offerte incasso onbetaalde facturen, contact incassobureau's, opvolgen wanbetalers
Wij werken nu al met iemand, maar ik zou deze samenwerking graag eens herbekijken en vergelijken met de service en prijs van andere aanbieders. Het gaat om een 8-tal dossiers.
Incassobureau
Antwerpen
Offerte incasso onbetaalde facturen, contact incassobureau's, opvolgen wanbetalers
Momenteel is er maar ťťn openstaand dossier, van 500Ä wel.
Incassobureau
Antwerpen
Offerte incasso onbetaalde facturen, contact incassobureau's, opvolgen wanbetalers
Wij hebben ook een internaat aan onze school, en daar hebben we toch heel vaak onbetaalde facturen. Nu nog een 20 ŗ 25. We werken al met TCM voor de incasso hiervan, maar vergelijke graag met andere aanbieders hun aanbod, en indien interessanter is een overstap zeker te overwegen. Elk dossier heeft een schuld van 300 ŗ 2000 euro.
Incassobureau
Limburg
Sneller innen van facturen
Graag had ik informatie willen ontvangen omtrent uw manier van werken, dienstverlening, kostprijs e.d. Graag snellere betaling van onbetaalde facturen. Bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Incassodiensten voor import/export sportbedrijf
Wij zijn een bedrijf die sportartikelen aankoopt in AziŽ en deze doorverkoopt in winkels e.d. in diverse landen. Wij hebben voor het ogenblik een 25-tal leveranciers die dus op zich laten wachten om te betalen. Graag hadden wij de mogelijkheden willen bespreken om dit wat vlotter te laten gaan. Facturen uitsluitend in de BENELUX waarvan 85% in Nederland. Bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Incasso & schuldvordering
Wij werken momenteel met Graydon, een incassobureau gevestigd in Nederland. Graag hadden we die eens grondig willen vergelijken met wat jullie ons kunnen aanbieden omtrent dienstverleningen, services, prijzen, e.d. Op jaarbasis hebben we zo'n 4 tot 8-tal onbetaalde rekeningen, globaal bedrag kan variŽren, laten we zeggen tussen de Ä10.000 en Ä25.000 op jaarbasis (voornamelijk nationale facturen). U kunt mij gerust altijd telefonisch contacteren. Alvast bedankt.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incasso en schuldvordering
Graag had ik inlichtingen gekregen omtrent uw dienstverleningen, services alsook kostprijs van een incassobureau. Momenteel draait het aantal van onze openstaande facturen rond de 20 ŗ 30. Dit is best altijd interessant om te weten bij wie we terecht kunnen voor dit soort zaken. Alvast bedankt.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Hulp incassobureau bij innen van onbetaalde facturen klanten
Wij hebben een fitnesscentrum, regelmatig gebeurt het dat iemand met een jaarabonnement plots wilt opzeggen en niet meer komt, en ook weigert te betalen, ondanks getekend contract voor 12 maanden. Alles bij elkaar gaat het toch om een serieus bedrag, rond de 9000 euro, die ik graag zou terugvorderen van deze klanten. Graag contact en informatie over uw diensten.
Incassobureau
Antwerpen
Incasso van openstaande factuur bij klant in moeilijkheden
Ik geef trainingen, vaak gebeurt dat via een trainingsbureau dat voor een klant van hen trainers zoekt. Zo heb ik voor een bureau gewerkt, maar dit zit nu in fincancieŽle moeilijkhkeden. De opdrachtgever of eigenlijk klant echter niet. Ik heb morgen met hen een gesprek, maar heb graag indien nodig alvast contact met een incassobureau, en verneem graag hoe zij mij in deze zaak kunnen helpen.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Hulp tijdig doen betalen van facturen, offerte incassobureau
Op dit moment hebben wij nog geen procedure voor facturen die buiten hun termijn gaan. Wij zoeken echter wel hulp hierin want de situatie verergert. Alles bij elkaar gaat het jaarlijks zeker om meer dan 100.000Ä. Graag contact, informatie over uw diensten, en een prijsindicatie.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Informatie en offerte opvolgen wanbetalers incassobureau
Bij Shindler (liften, u waarschijnlijk wel bekend) hebben wij uiteraard regelmatig wanbetalers in ons grote klantenbestand. Vaak gaat dat over discussie bij onderhoud van de liften en facturatie daarvan. Normaal geven wij facturen overtijd meteen aan de advocaat door, Alles bij elkaar gaat het wel over duizenden euro's uiteraard. U kan de info op mijn telenetadres sturen bij voorkeur, of desnoods kort telefonisch contact. Ik antwoord indien nodig wel vanuit mijn Schindler adres. Alvast bedankt voor meer informatie over de werkwijze via incassobureau's en een prijsindicatie.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incasso voor ťťn grote internationale klant
Voor 1 grote internationale klant zijn wij op zoek naar een incassobureau die ons daarbij kan helpen. Het betreft een factuur van meer dan 50.000 euro.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Contact incassobureau voor innen onbetaalde openstaande facturen, vorderen wanbetalers
Contact met incassobureau's graag voor de dienst om openstaande facturen van slechte betalers te laten innen.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Contactinformatie incassobureau voor hulp bij wanbetalers
Op dit moment geen openstaande facturen, klant heeft interesse hoe incassodiensten verlopen, aan welke voorwaarden, en wenst graag alvast wat info en contactgegevens voor wanneer hij met wanbetalers geconfronteerd zou worden. Bobex kwaliteitscontrole: Deze lead wordt niet gefactureerd, gaat enkel om een informatie-aanvraag maar leek ons toch interessant door te geven, potentiŽle klant naar toekomst toe.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Offerte en contact incassobureau voor behandelen aantal wanbetalers met openstaande facturen
Wij zijn een distributiecentrum van sterke dranken. Op dit moment hebben we een servicecentrum in Budapest die onze onbetaalde facturen opvolgt. Het gaat om Belgische en Luxemburgse klanten. Er zijn zo'n 20 ŗ 50 wanbetalers die meer dan een miljoen euro aan openstaande facturen omvatten. Omwille van enkele probleempjes met de dienst in Budapest overweeg ik eventueel om deze zaken lokaal door een incassobureau te laten behandelen. Daarom ontvang ik graag uw informatie en voorstellen.
Incassobureau
Antwerpen
Contact incassobureau voor innen onbetaalde openstaande facturen, vorderen wanbetalers
Wij zijn actief in de bouwsector en hebben geregeld wanbetalers. Op dit moment staan er zo'n 5 dossiers open. Normale handelswijze is dat we die na 3 maanden aan de advocaat doorgeven. De huidige 5 zijn dus niet ouder dan 3 maanden. Het gaat om iets van een 20.000 Ä. Graag contact van een incassobureau hoe zij dit kunnen behandelen.
Incassobureau
Brussel
Offertes incassobureau's voor recupereren openstaande facturen in het buitenland
Wij zijn een Europese beroepsverening gevestigd te Brussel en hebben 2 openstaande facturen bij een Hongaars bedrijf dat weigert deze facturen die betrekking hebben op lidgeld te betalen. Graag contact en offertes van incassobureau's om ons met deze kwestie te helpen.

Recupereren onbetaalde factuur

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden over de diensten van Bobex, het maakt transporteren makkelijker, en dan vooral ..."

L. Bloemhard

"Snelle reacties, gevarieerd aanbod."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.