Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Reclameborden: Ontvang snel meerdere gratis offertesReclameborden-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Reclamemateriaal ontwerp
West-Vlaanderen
Freelance medewerker gezocht voor sanitair bedrijf in West-Vlaanderen
Wij zoeken, ter versterking van ons grafisch team, een freelance medewerker die op vrij regelmatige basis zich kan verplaatsen naar Kortrijk waar onze kantoren gevestigd zijn. Wij zoeken iemand creatief, stressbestendig en met voldoende kennis van de recente opmaakprogramma's (Indesign, Illustrator, Photoshop). De persoon die we zoeken moet perfect in staat zijn een briefing te vertalen naar creatieve concepten en ontwerpen. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in Oost-Vlaanderen. Indien interesse, gelieve de klant persoonlijk te contacteren. Merci.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Reclamepanelen voor cultuurcentrum
Wij zijn op zoek naar 2m≤ reclameborden (+/- 3 stuks), met verlichting waar wij maandelijks een andere affiche in zouden kunnen plaatsen. Type reclame zoals in bushokjes, maar dan vrijstaand (zie voorbeelden in bijlage). Eventueel druk van logo of tekst. Bobex kwaliteitscontrole: voor een cultuurcentrum in Antwerpen. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van borden
Wij zouden graag 2 borden bestellen, enkelzijdig full colour bedrukt. Bij voorkeur op kanaalplaten. Deze 2 borden zouden 150 op 50 cm groot zijn. We zouden deze ook graag zo snel mogelijk ontvangen. Bobex kwaliteitscontrole: De klant wenst de borden in het kader van het event "Antwerpen, Europese Jongerenhoofdstad". Bedankt voor uw prijsofferte.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Reclamebord/paneel
Wij zouden graag een offerte ontvangen voor een reclamebord op een waterbestendig materiaal, recto/verso bedrukt in quadri met dezelfde tekening. (Dikte ten minste 4mm). Afmetingen 60cm breed op 85cm hoog. Bobex kwaliteitscontrole: voor een gemeentelijke jeugddienst in Antwerpen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag houten reclamepanelen
We zijn op zoek naar prijzen van reclameborden die zouden geplaatst worden op bestemmingen als herkenbaarheid voor onze vakantiegangers. Afmetingen hangen af van de bestemming, m.a.w. graag verschillende prijzen voor verschillende courante afmetingen in landschapsvorm (landscape), graag bedrukt in full colour. Concept wordt door ons aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: voor een bedrijf gelegen in West-Vlaanderen die vakantieverblijven aanbiedt tegen de beste prijs. Graag een gedetailleerde offerte met de bestaande mogelijkheden. Alvast bedankt.
Reclamemateriaal ontwerp
Antwerpen
Reclamepanelen en vlaggen
Reclamepanelen op de firma voor tegen de gevel en in de voortuin, vlaggen. Bobex kwaliteitscontrole, op 18/06/2008: Locatie: Boom. Bedankt voor uw offerte voor een 10-tal vlaggen en reclameborden.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik zal zeker nog beroep doen op Bobex."

J. Lodewyks

"Zeer vlotte dienst! snel een aantal interessante offertes ontvangen. Uiteindelijk ook een lever..."

P. Steemans


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.