Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Reclame: Ontvang snel meerdere gratis offertesReclame-promotiemateriaal

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiemateriaalOfferte aanvragen-promotiemateriaal

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Strandstoelen wit of transparant
Ik ben op zoek naar minstens 60 onbedrukte (witte of doorzichtige) strandstoelen voor een installatie tijdens het 3 jaarlijkse kunst event "Furament" in 2011 in Tervuren. Het is de bedoeling deze strandstoelen in een golf beweging achter en naast elkaar te plaatsen om de golven van de zee na te bootsen. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een klant gelegen in Vlaams Brabant. Graag een richtprijs, reageren kan rechtstreeks (via e-mail). Alvast bedankt.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Promotiemateriaal
Graag had ik eenheidsprijzen gekregen van sleutelhangers, pc muismatjes, krabkaarten alsook kredietkaarthouders. Telkens 6.000 exemplaren (zowel bedrukt in 1 kleur alsook quadri). Bobex kwaliteitscontrole: Voor een intern evenement van het UZ Gent. Graag een gedetailleerde prijsopgave. Reageren kan via e-mail. Alvast bedankt.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Promotiemateriaal: oordopjes
Ik zoek oordopjes in een plastic koker of doosje, waarop een logo op gedrukt kan worden (zwart - rood). Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant wenst een offerte voor 2000, 5000 en 10000 stuks. Deze zullen gebruikt worden tijdens concerten. Bedankt voor uw prijsofferte hiervoor.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Belettering auto
Belettering beide deuren van een peugeot 207 cc. Op beide deuren komt het logo en de Url in 1 steunkleur. Bobex kwaliteitscontrole, op 06/05/2009: Locatie: Gent. De totale oppervlakte voor de bellettering is ongeveer 40cm H op 70 cm B. Bedankt voor uw prijsofferte.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Reclame drukken op broodzak
Wij organiseren een evenement in juli 2009 en zouden hiervoor graag onze promotiecampagne laten drukken op broodzakken. We zouden hiervan 100 000 stuks nodig hebben. Bobex kwaliteitscontrole, op 29/04/2009: Locatie: Gent. Bedankt voor uw offerte voor 100.000 exemplaren. De klant vraagt echter 2 offertes, nl. ťťn voor quadrikleur en een andere voor tweekleuren druk.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Belettering van camionnete
Belettering van cammionnette, we hebben ervaring om dit zelf aan te brengen. Bobex kwaliteitscontrole, op 14/04/2009: Dit is een dringende aanvraag, bedankt voor uw snelle reactie met offerte.
Promotiemateriaal
Brussel
USB sticks
Op zoek naar usb-sticks (1of 2 Gb), opdruk 1 kleur, aantal: graag prijs voor 500, 1000 of 5000 stuks. (prijs voor usb-stick + opdruk graag) Bobex kwaliteitscontrole, op 24/03/2009: De klant wil deze tijdens een marketingcampagne verdelen om een commerciŽle boodschap te versterken. Bedankt voor uw offerte.
Promotiemateriaal
Brussel
Gifts veiligheid Brussel
Stressbal in de vorm van een hamer of helm, of moersleutel,... in elk geval iets dat te maken heeft met het thema 'veilgheid' in de bouwsector. Een klein artikel waarop eventueel een logo wordt gedrukt in een kleur. Bobex kwaliteitscontrole, op 13/03/2009: De klant wil dit gebruiken tijdens een beurs voor nieuwe klanten aan te trekken en terwijl hun boodschap te verstreken.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Bestikkering racewagen
Ik wil graag een racewagen CLIO III laten bestikkeren. Het ontwerp mag u zelf voorstellen. Bobex kwaliteitscontrole, op 10/03/2009: Op deze stickers moet ongeveer 5 verschillende logos komen: van de sponsors. U zou eventueel ook uw eigen logo erop kunnen zetten.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Promomateriaal voor optreden
Op 11 april organiseren wij een evenement genaamd Bal Marginal. Elk jaar ontvangen wij een belgische artist die de boel voor een 20-tal minuten op stelten komt zetten. Zo kwamen Get Ready en Sam Gooris al over de vloer. Dit jaar is Paul Severs aan de beurt. Wij willen dit extra in de verf zetten door iedereen een vlaggetje / badge of pin te geven om tijdens het optreden een totale sfeer te creŽren. Bobex kwaliteitscontrole, op 10/03/2009: de koper heeft er tussen 500 en 1000 exemplaren nodig. Bedankt voor uw voorstel en offerte.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Lampjes (night of the proms)
Op 11 april organiseren wij met scouts en gidsen een evenement genaamd Bal Marginal. Elk jaar ontvangen wij een belgische artist die de boel voor een 20-tal minuten op stelten komt zetten. Zo kwamen Get Ready en Sam Gooris al over de vloer. Dit jaar is Paul Severs aan de beurt. Wij willen dit extra in de verf zetten door iedereen een lampje te geven om te gebruiken tijdens het optreden. Bobex kwaliteitscontrole, op 10/03/2009: Locatie: Deerlijk. Deze koper is op zoek naar lampjes zoals in "Night of the proms". Ze hebben er 1000 nodig. Het kleur van het lichtje doet er niet toe. Indien mogelijk een tekstje te plaatsen op de lichtjes.

Offerte aanvragen-promotiemateriaal
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex heeft direct gevolg gegeven aan mijn offerteaanvraag voor een nieuwe betaalterminal."

G. willems

"Heel gebruiksvriendelijk, heel gericht, diverse contacten op heel korte termijn, duidelijk een ..."

A. Santens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.