Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Pv zonnepanelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesPv zonnepanelen-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Ninove
Ik wens zonnepanelen voor op mijn privewoning(garage). Hellend dak met platen, zuidwest gericht, 5000 kwh, opp. 40m. Nog voor dit jaar.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor in de regio Beringen
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Zowel plat als hellend dak, opp. plat: 75m, gemiddeld gezin (4 personen), wanneer zal aan de kosten zijn.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Sint-Andries
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen en zuidgericht, 6 personen, opp. +40m. Kan nog redelijk snel.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Schoonaarde gezocht
Als eigenaar van een halfopen woning van 1961 ( met nieuw dak) zoeken we een offerte voor zonnepanelen op een zuid - gericht hellend dak met kunst leien. We hebben een stroomverbruik van 5000 kilowatt dit mede door de pomp van de vijver. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Kapellen gezocht
Beste, Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1976 zoeken wij een offerte voor zonnepanelen voor op ons hellend dak dat bestaat uit dakpannen. 3 Bewoners met een een verbruik van 9 000 kilowatt. Kan u ons contacteren voor een afspraak en plaatsbezoek zodat wij kunnen vergelijken in mooie offertes. Dank u.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Stekene gezocht voor vrijstaande villa
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1986 zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. We verbruiken snel een 200 voor gas en stroom samen. We wonen hier met 2 personen en wensen is te vergelijken wat jullie ons kunnen bieden voor ons en ons dakpannen dak. Graag een telefoontje zodat we kunnen afspreken voor een plaatsbezoek.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Gent
Ik ben eigenaar van een rijwoning met 8 m gevel. Het bouwjaar is 1960. Ik zoek offertes voor zonnepanelen. Wij wonen hier met 3 personen. Ik zit ongeveer op een verbruik van 3500 kilowatt. De plaats waar ze moeten komen is een plat dak met roofing van 120m. Hier zijn geen lichtkoepels of geen schouwen in. Kan u mij contacteren voor een afspraak.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Kasterlee
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn privewoning. Hellend dak met golfplaten, opp. 35m, 2780 kwh, plaatsing hangt van de offerte af.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Hasselt
We zoeken een offerte voor zonnepanelen. Ik ben eigenaar van een halfopen bebouwing van 1989. We hebben een leien dak. Voorgevel is 7,30m en de diepte van de woning is 12,30m . 3700 kilowatt aan stroom. Hier wonen ook 2 kleine kindjes naast 3 volwassenen. Kan u mij contacteren voor een offerte na plaatsbezoek.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Maaseik
Verbruik van bijna 5000kw. Dak bestaat uit dakpannen. Vermoedelijk zuidelijk gericht. Geen idee van de oppervlakte. Nu zoeken we offertes voor zonnepanelen. Kan u mij contacteren.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen in Geel
Beste, Wij zoeken enkele offertes voor zonnepanelen. Het vrijstaande pand is van 1985. We hebben een stroomverbruik van 5900 kilowatt u/jaar. Zuidwest gericht dak met Boomse dakpannen. Kan u mij contacteren voor een afspraak . Dank u. Roger
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Zonnebeke
Ik ben van plan een afdak in dakpannen te plaatsen van zo'n 60m. Deze is volledige zuidelijk gericht. Graag had ik hier pv zonnepanelen geplaatst voor het verbruik van zowel mijzelf als mijn dochter die vlak naast mij woont. Graag hiervoor een gerichte offerte voor de installatie van de zonnepanelen. Afdak zal er staan in februari of maart volgend jaar.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een Nieuwbouw in Bredene
Dit is voor een nieuwbouw die zal worden gestart eind augustus. De afwerking van de ruwbouw is geschat voor begin volgend jaar en de betrekking van de woning voor april/mei. Bouwplannen zijn uiteraard al in orde en kunnen na afspraak worden ingekeken. Het dak zal een gewoon zadeldak met dakpannen zijn. Graag had ik naast de meer praktische informatie over de installatie van deze pv zonnepanelen ook informatie verkregen over de groene stroom certificaten en de subsidies.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een bedrijf in Vichte
U kunt met mij contact op nemen om een afspraak ter plaatse te maken. We zijn momenteel druk bezig met de studie voor het plaatsen van zonnepanelen. Daarom hadden we graag verschillende offertes vergeleken. We hebben verschillende daken meestal in roofing. Het meest geschikte zuidelijk gelegen dak heeft ongeveer 800m2 een geschikte oppervlakte. Hier wensen we pv zonnepanelen te plaatsen voor ons verbruik in zonne-energie op te vangen. Dit gaat over 2 255 0000 kw per jaar.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Merelbeke
Ik ben op zoek naar een offerte voor de bij vulling van mijn huidige zonnepanelen installatie. Graag had ik hiervoor een gerichte offerte verkregen. Ik heb nog net iets meer van 20m2 over op een zuidoostelijk gericht dak met dakpannen. Graag een offerte voor rendabele zonnepanelen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonneboiler voor een woning in Antwerpen
Ik wens een prijsvergelijking te maken voor een zonneboiler. Ik wens een voldoende kredietwaardig bedrijf dat mij onderhoud kan garanderen voor 20 jaar. Verder wens ik ook thermische panelen van europees model. Ik heb twee installatie mogelijkheden. Een eerste is een dak uit dakpannen , licht hellend en waarvan het zuidelijke gedeelte 15x6m is. Hier zitten wel nog twee dakramen in. Een tweede mogelijkheid is een groot terras, 14x5m , in bankirai. Deze heeft wel grote schaduwplekken als de zon ondergaat in het westen. Gelieve voor beide mogelijkheden een offerte op te maken. Ik wens een zonneboiler voor het sanitair. e
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Tessenderlo
Deze panelen moeten ten laatste tegen de 1ste juni geplaatst worden. Ik wens voor 5000 kw pv zonnepanelen te plaatsen. Graag hiervoor een prijsofferte van verschillende leveranciers zodat ik kan vergelijken. De voorkant van mijn woning is naar het zuidwesten gelegen. Deze heeft een oppervlakte van ongeveer 50m2 en heeft een schouw. De bekleding bestaat uit dakpannen. De zonneboiler zou ik wensen te plaatsen voor het sanitair. Gelieve hiervoor een aparte offerte op te maken.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Mechelen
Ik heb een zadeldak met leien. Hiervan ligt de achterkant pal in het zuiden. Hier staan wel een schouw en twee veluxen. De oppervlakte is ongeveer 12x4m/ Er staat een boom in de tuin die soms wat schaduw geeft, maar indien nodig kan deze geveld worden. Momenteel betaal ik 313 per maand.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Tisselt
Graag om te plaatsen in de lente van 2013. We hebben een plat dak van 3x5 m, gemaakt in rubber EPDM laag. We verbruiken vrij veel energie, hebben een warmtepomp en wonen in totaal met 4 mensen in het huis.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Kalmthout
Ik zou mijn garage willen uitrusten met zonnepanelen. Deze heeft een perfecte zuigligging, ligt vlak naast de woning en heeft een afmeting van 11x3.5m. Het dak is deels beton en deels hout met roofing. De randen zijn gemaakt van baksteen. In deze garage is ook de verdeelkast. Mijn jaarlijks verbruik is ongeveer 3700 kwh. In de late namiddag is het mogelijk dat de schaduw van de woning naast mijn huis tot op het dak komt.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een architect in Gentbrugge
Het platte dak is in totaal 170 m2 gericht naar het zuiden. We hebben ook nog een hellend dak van een kleine 100m2 maar we wensen hier voorlopig geen panelen op te plaatsen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Moorslede
De installatie zal moeten gebeuren na nieuwjaar. Ik vermoed dat ik ongeveer 16 panelen zal nodig hebben (vol dak). Het dak is 7.5m breed men een nokhoogte 4of 5 meter. Het dak is naar het zuidwesten gericht.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een plat dak met zonneboiler, Antwerpen
Ik zou graag de zonnepanelen willen plaatsen voor de winter als dit nog mogelijk is. Het dak is tussen de 35-40 m2. Ik heb er al een zonneboiler op liggen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor op de grond te plaatsen, woning in Oost-Vlaanderen
Ik heb een vrij groot gesloten terrein.mijn verbuik is tussen de 8.000 en de 10.000 kw per jaar, uiteraard zou ik dit graag bereiken. Ik heb nog geen informatie gevraagd bij de gemeente ivm het op de grond plaatsen van panelen. U kunt mij altijd telefonisch bereiken, ik ben altijd aanwezig.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Thermische panelen voor een zonneboiler, Woning in West-Vlaanderen
We hebben reeds een boiler laten instaleren en zijn nu op zoek naar iemand die hierbij de gepaste panelen kan instaleren. We gebruiken deze boiler voor verwarming en sanitair. De beschikbare oppervlakte is zo'n 25m2. Het type van boiler en verdere informatie kan ik u geven na contact.

Pv zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden, want ik kreeg correcte en directe contacten!"

I. Nijs

"Ik ben door verschillende firma's gecontacteerd en heb offertes ontvangen. Al bij al een gestro..."

H. Coolens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.