Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Prospectie: Ontvang snel meerdere gratis offertesProspectie-teleprospectie & afspraakplanning

Ontvang nu meerdere offertes: Teleprospectie & afspraakplanningOfferte aanvragen-teleprospectie & afspraakplanning

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Callcenter voor een bedrijf in Sint Niklaas
We zijn op zoek naar een callcenter voor prospectie en afspraakplanning bij bedrijven die werken in milieusector. Concreet hebben we twee mensen waarvoor afspraken gemaakt moeten worden. In de eerste instantie mag dit gebeuren bij alle Nederlandstalige bedrijven in Vlaanderen. Wijzelf zijn een uitgeverij.
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Outbound callcenter voor een bedrijf te regio Retie
Ik zoek een callcenter voor prospectie (enkel outbound). B2B only, KMO's . Ik doe verkoop van mobiele/vaste telefonie, energiecontracten. Antwerpen en Limburg. Geen website momentel.
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
callcenter voor een bedrijf in bassevelde
We zijn actief in de landbouw en energiesector. We zijn namelijk een bedrijf dat dienstverlening doet naar energie bij de grotere landbouwbedrijven. We wensen prospectie en afspraakplanning te doen aan de hand van een eigen database met bedrijven over heel Vlaanderen.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Voorstel om klanten te werven
Wij zijn een servicebureau. Graag een voorstel om klanten te werven.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Klanten werving voor internationale schuldinvorderingen, incasso- & debiteurenbeheer
Call center gezocht voor klanten werving, tussen de 500 à 2.000 contactpersonen. Budget: tussen de 1.000 en 5.000EUR. Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Teleprospectie bij schoonheidsinstituten
Als onderzoek- en productiebedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van medische en cosmetische oplossingen voor permanente ontharing en huidverjonging zijn we op zoek naar een call center, en dit voor het verkopen van ledlicht apparatuur aan schoonheidsinstituten. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Teleprospectie & afspraakplanning
Vlaams Brabant
Afspraakplanning voor bedrijf in Vlaams-Brabant
Wij zijn gespecialiseerd in business travel, en zijn op zoek naar iemand om een afspraakplanning voor ons te doen. Wij zouden graag bij bedrijven langs gaan en onze diensten aan hen voorstellen. Momenteel werken we samen met een callcenter, maar we zijn bereid om tot verandering over te gaan indien u ons een interessant voorstel kan doen. We zouden 3 tot 5 afspraken per week willen. De bedrijven die gecontacteerd moeten worden, bevinden zich liefst in de buurt van Brussel (Vlaams-, Waal-Brabant en Brussel). Zou u ons een voorstel kunnen bezorgen tot samenwerken, met eventueel een prijsofferte? Bedankt voor uw reactie.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Telesales voor IT bedrijf in Menen
Prospectie naar bedrijven met meer dan 50 werknemers. (Grotere KMO, multinationals, banken, leasingmaatschappijen, constructeur e.d. Ons bedrijf doet aankoop, verkoop en verhuur van gebruikte hardware. D.w.z., als bedrijven hun oude computerpark vervangen, dan zijn wij geïnteresseerd om de vervangen toestellen over te kopen. Dit gaat om servers, pc's, laptops, printers, kopiemachines, telefonie, networking, ... Daarnaast verzorgen wij ook de rollouts (d.w.z. dat onze mensen de plaatsing van nieuwe toestellen met overname van de oude kunnen verzorgen). Wij hebben ook een dienst Datacleaning met attesten. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Prospectie voor IT bedrijf in Antwerpen
Als IT bedrijf hadden wij graag geweten wat het ons zou kosten indien wij een externe dienst zouden inschakelen, dit voor het prospecteren via een specifieke vragenlijst, eventueel genereren van afspraken indien de klant dat wenst. Graag een offerte voor een telemarketing formule. Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Teleprospectie & afspraakplanning voor bedrijf uit Kortrijk
In het kader van het verkopen van telefoniediensten aan bedrijven, wensen wij afspraken te plannen voor onze verkopers. We denken aan een 200-tal afspraken. Graag uw prijsofferte hiervoor. Bedankt voor uw reactie.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Teleprospectie & afspraakplanning voor bedrijf uit Retie
Beste, Ik ga weldra mijn schoonmaakbedrijf uitbreiden. Daarom zou ik graag beroep doen op een callcenter voor het aanspreken van personen en bedrijven. Deze zouden dan ook mijn agenda kunnen bijhouden voor het plannen van verschillende afspraken. Mvg, Lantermann Dimitri
Telemarketing & inbound callcenter
Vlaams Brabant
Abonnementenverkoop voor telecombedrijf in Leuven
Wij zijn een webshop die losse gsm-toestellen met daarbij ook abonnementen verkoopt (telecom sector), voorlopig werken wij uitsluitend met Telenet. Graag een call center voor abonnementenverkoop (telecom sector) op basis van no cure no pay. Vroeger hebben wij al iets gelijkaardigs geprobeerd en dit had vrij veel succes, wij zijn toen gestopt aangezien we met iets nieuws zijn begonnen maar nu zijn we aan het overwegen om dergelijks terug te beginnen. Wie kan ons daarbij helpen? Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Lead generation voor informaticabedrijf te Antwerpen
Graag bedrijf voor lead generation. Wij hebben het al meermaals geprobeerd maar geen al te groot succes, dus we zijn er wat sceptisch tegenover. Graag had ik willen weten wat jullie doen, manier waarop jullie het doen, tarieven, e.d. Alvast bedankt om mij eens te contacteren zodat wij dit even samen kunnen gaan bekijken.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Afspraakplanning uitbesteden callcenter
Bedoeling is dat bedrijven gecontacteerd worden en indien interesse afspraak maken voor onze vertegenwoordiger langs te sturen. Wij maken eigenlijk hygiënische ruimtes in voedselbedrijven.
Teleprospectie & afspraakplanning
Vlaams Brabant
Opbouwen van database
Het opbouwen van een databank van professionele contacten in de sector van de zelfstandigen. Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Telefonisch prospectie
Telefonische prospectie onder het principe no cure no pay.
Teleprospectie & afspraakplanning
Limburg
Binnenhalen van nieuwe leads/mogelijke kandidaten
Wij zijn een groep van onafhankelijke Herbalife distributeurs. Ons werk bestaat erin dat we allemaal enkele klanten hebben en daarlangs een constante rekrutering ter uitbreiding van ons netwerk van distributeurs. We hebben een online supportsysteem uitgebouwd waardoor het mogelijk is van medewerkers met enkele uren per week een mooi extra inkomen te laten op te bouwen en dit volledig van thuis uit. Via Facebook en Google Adwords advertenties hebben we heden reeds leads tegen €10/stuk van kandidaten met interesse in een zakelijke mogelijkheid. We laten hen een vragenlijst invullen op www.serieusinkomen.be en zo komen leads bij ons binnen. Hoe we nu werken is dat ons team die kandidaten uitnodigt naar een online presentatie. Een bedrijfspresentatie met alle info wordt via webinar gegeven. Nieuwe medewerkers (distributeurs) worden zo doorgeselecteerd, ingeschreven in het netwerk en ingeplugd in het opleidingssysteem. Onze vraag was nu of teleprospectie een goede manier zou zijn om nieuwe kandidaten te vinden voor ons thuiswerk. Cold calling dus. Vragen of ze interesse hebben in een extra inkomen van thuis uit (met passief inkomen enz..) De leads zouden dan ook gewoon uitgenodigd worden naar een online bedrijfspresentatie. Doelgroep is eigenlijk zowel particulier als zelfstandig, maar ik zou beginnen met enkel zelfstandigen i.v.m serieuzer en meer zakelijk ingesteld. Mailings naar zelfstandigen i.v.m de zakelijke mogelijkheid bleken leads met veel meer serieuze kandidaten te genereren. Het gaat dus enkel over het binnenhalen van nieuwe leads/mogelijke kandidaten. De verdere afhandeling wordt door onze medewerkers gedaan. Zoals reeds vermeld hebben we nu vele leads aan €10/stuk. Zouden jullie daar met teleprospectie onder kunnen geraken? Indien wel, dan zal ons maandelijks budget steeds hoger zijn. Graag gewoon vrijblijvende info i.v.m prijzen. Bijvoorbeeld prijs per gecontacteerde persoon. Eventuele schatting van wat ongeveer te verwachten is op basis van jullie ervaring. Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Teleprospectie via callcenter, offerte telemarketing campagne, contact callcenters
Graag prijsofferte voor teleprospectie, uit te voeren bij ons op kantoor (regio Brugge). 1 à 2 dagen/week.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Cold calling teleprospectie project call center, betaling per afspraak telemarketing
Een bedrijf dat onze cold calling activiteiten overneemt. Target: Afspraken met C-level van middelgrote en grote ondernemingen. Betaling per afspraak.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Hulp bij opstellen van prospectie per telefoon
Als beginnende zelfstandige wil ik in eerste instantie zoveel mogelijk zelf prospecteren. De hulp die ik zoek is dus eerder om een doeltreffend telefoonscript op te stellen.
Teleprospectie & afspraakplanning
Limburg
Telefonische opvolging van online aanvragen van prospecten
Graag informatie omtrent een samenwerking met een callcenter voor volgende opdracht: telefonische opvolging van online aanvragen van prospecten. 20 prospect per week. Ik wens een gedetailleerde offerte per mail.
Telemarketing & inbound callcenter
Limburg
Limburgs afvalbedrijf wil callcenter inschakelen om te prospecteren
Wij zijn een afvalverwerkings bedrijf, en overwegen de optie om onze diensten te vertegenwoordigen via een callcenter, en zo onze handel te boosten. Indien dit interessant lijkt wensen wij dit graag te doen, gelieve me te contacteren om dit te bespreken. Alvast bedankt.
Telemarketing & inbound callcenter
Antwerpen
Callcenter voor grafisch bureau te Wilrijk, Antwerpen
Klanten van mij geven aan goeie ervaringen te hebben met callcenters, ik wil graag ook eens de mogelijkheden vernemen om op deze manier prospecten te zoeken. Wij hebben een grafisch bureau te Wilrijk. Bedankt.
Telemarketing & inbound callcenter
Oost-Vlaanderen

Wij zijn op zoek naar een call center om prospectie te doen.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen

Kwalitatieve prospectie naar gespecialiseerde advocaten familierecht en bedrijfsjuristen.

Prospectie

Zaken doen zonder goede afspraken kan haast niet. Maar ook uw tijd is kostbaar. Laat de afspraakplanning en teleprospectie over aan professionals en u doet waar u goed in bent. Vergelijk hier offertes van Call Centers.

Een klant telefonisch aan de lijn krijgen is vaak al een uitdaging. Wanneer u dan na de zoveelste keer te zijn doorverbonden eenmaal de juiste persoon aan de lijn hebt begint het verkoopsgesprek nog maar. U doet er goed aan een afspraak te maken en met de persoon in levende lijven af te spreken. Maar zou het niet efficiënter zijn als iemand anders deze verkoopsgesprekken voor u plant?

Laat dit over aan specialisten. Zo kan jij productiever werken, want je verliest geen tijd meer met lange telefoontjes. En zo verhoog je de kans dat je ook effectief een afspraak krijgt met een prospect. Want een professioneel Teleprospectieteam weet hoe ze iemand kunnen overtuigen van het nut van een afspraak. Zorg dat uw prospects te weten komen dat het de moeite is over uw product te praten.

De voordelen van Afspraakplanning zijn dus duidelijk:

  • De afspraken worden voor u gemaakt, op maat van uw behoeften. U hoeft enkel in de agenda te kijken en naar de afspraken te gaan.
  • Uw vertegenwoordigers en verkopers kunnen zich concentreren op het gesprek met de klant zonder tijd te moeten verliezen met het maken van een afspraak.
  • U werkt met een professioneel team samen. Lead Generation en het organiseren van agenda's is hun vak.

Een Callcenter kan uw bedrijf trouwens ook op een hele hoop andere manier helpen. De telefoon is een bijzonder efficiënte manier om goederen te verkopen. Maar met Telemarketing kunt u ook oude en nieuwe klanten (opnieuw) aan uw bedrijf linken. Of een marktonderzoek laten uitvoeren. Praat met een Telemarketeer over wat je nodig hebt en zij zullen je verder helpen.

Wenst u meer info over de manier waarop een team van Telemarketeers uw onderneming kan helpen? Vul dan vrijblijvend onze aanvraag in en ontvang tot drie verschillende offertes van Callcenters.

 Offerte aanvragen-teleprospectie & afspraakplanning
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is echt een grandioos idee, mooi uitgewerkt en echt handig! Zeer tevreden, en zal ook na..."

M. Brouwers

"Heel tevreden! Veel reacties!"

W. De Laet


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.