Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Promotiekleding: Ontvang snel meerdere gratis offertesPromotiekleding-promotiekledij

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiekledijOfferte aanvragen-promotiekledij

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiekledij
Vlaams Brabant
Dartshemden
Ik ben op zoek naar een leverancier van 10 dartshemden - 2 kleurig met tekstopdruk clubnaam en sponsors.
Promotiekledij
Antwerpen
Drukken t-shirts met logo op
Drukken t-shirts met logo op, maten: extra-small, small, medium, large. Bobex kwaliteitscontrole: Logo moet op het borstzakje gedrukt worden. Bedankt voor uw prijs opgave.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Aanvraag fluohesjes voor basisschool
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor: 100 fluohesjes geel, maat small (kleuters) 50 fluohesjes geel, maat medium 50 fluohesjes geel, maat large Bobex kwaliteitscontrole: Op rug bedrukt (kleur zwart) met 2 logo's (één van de school en één van de gemeente). Bedankt voor uw prijsofferte.
Promotiekledij
Antwerpen
Bedrukken van 50 fluovestjes
Ik ben op zoek naar een leverancier voor 50 fluovestjes voor kinderen met bedrukking op achterkant. Bobex kwaliteitscontrole: Deze zouden moeten klaar zijn klaar voor woensdag 19 september. Bedankt voor uw prijsofferte.
Promotiekledij
Antwerpen
Offerte promotionele kledij
Ik zoek iets leuks om mijn bedrijf kenbaar te maken op een sport evenement. De kleur is wit en oranje. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant denkt aan een 500-tal petjes, en liefst borduren. Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Truien en t-shirts
Graag uw offerte voor truien en t-shirts. We zoeken niet de traditionele truien, maar deze met iets extra: fluo trendy groen,... Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een jeugdvereniging. Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiekledij
Antwerpen
T-shirts in een soort coolmax stof
T-shirts in een soort coolmax stof Zwart of geel of combinatie Ronde hals Min. 200 stuks Bobex kwaliteitscontrole: Het ontwerp zal mede sterk bepalen wie de offerte zal halen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Bedrukte t-shirts, caps en sweaters
Graag prijsofferte voor: bedrukte, t-shirts (korte mouw) geen polo's, caps, sweaters met kap & rits opgedeeld naar kleurendruk (2 kleuren, 4 kleuren,...) Onderverdeeld in 2 maten L & XL Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave telkens per 100 stuks.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Drukken van t-shirts
Wij hadden graag twee offertes aangevraagd voor het drukken van t-shirts (B&C - Exact 150). Aantallen: 400 kinder t-shirts (50 van 5-6 / 100 van 7-8- / 100 van 9-11 / 150 van 12-14) 250 volwassen t-shirts (100 van M / 100 van L / 50 van XL). Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een VZW uit het Gentse. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Offerte t-shirts en polo's
Graag had ik een offerte ontvangen betreffende goedkope T-shirts. Wij zijn momenteel op zoek naar +/- 500 T-shirts, in 3 verschillende kleuren (elk 125) . Deze zouden maar 1X gedragen worden, dus deze hoeven zeker geen goede kwaliteit te zijn. Daarnaast zou op de achterkant een opdruk komen en eventueel wanneer dit niet te veel kost op de voorzijde. Daarnaast zijn wij ook op zoek naar een 100 a 200 polo's of betere kwaliteit T-shirts die van enkele dagen moeten meegaan, dit in 1 kleur. Ook hier moet zeker achteraan een tekst worden voorzien (ORGANISATIE). En eventueel als optie vooraan een logo. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft om te gebruiken op een festival. Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Wielerpetjes oud model
Ik ben op zoek naar wielerpetjes oud model. Normale maat voor volwassenen 1.000 stuks in het lichtgroen + witte bedrukking. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte enerzijds met het bedrukken van één zijkant, anderzijds met 2 zijkanten.
Promotiekledij
Antwerpen
T-shirts voor klanten
T-shirts om te geven aan klanten als ze boven een bepaald bedrag kopen bij opening van onze zaak. Tevens zullen we de overgebleven t-shirts gewoon als promomateriaal in de zomer geven. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 50 exemplaren.
Promotiekledij
Antwerpen
Nieuwe sjaals
Wij hebben nieuwe sjaals nodig voor onze basketbalvereniging. Bobex kwaliteitscontrole: In totaal wil deze klant een 300-tal sjaals laten bedrukken met naam en logo van hun vereniging. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiekledij
Limburg
Borduren op promotiekledij
Wij zijn op zoek naar een 100-tal kledingstukken + het borduren van het logo op dit textiel: een 25-tal exemplaren t-shirts, polo's, hemden, sweat-shirts. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerte voor de kledingstukken + het er op borduren van het logo van deze klant, zowel op de borst als op de rug.
Promotiekledij
Antwerpen
Drukken lime groene buf/muts
Ik had graag een prijsofferte voor lime groene buf/muts met een blauwe opdruk, voor 50, 100, 250 of 500 stuks. Ik heb die zeer snel nodig (binnen 2 weken). Deadline: uiterst levering op 18-12-2010. Bobex kwaliteitscontrole: hogeschool gelegen in Antwerpen. Graag een gedetailleerde offerte, liefst via e-mail aangezien dringend. Bedankt.
Promotiekledij
Limburg
Polo's unisex
Prijs voor 16 polo's, unisex of 10 dames- en 6 herenmodellen in verschillende maten. Bobex kwaliteitscontrole: Locatie: Voeren. Deze polo's zouden met lange mouwen moeten zijn. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiekledij
Antwerpen
Polo's, sweaters en bodywarmers met logo
Ik had graag een offerte ontvangen voor 200 polos, 200 sweater en 200 bodywarmers kleur zwart logo oranje. 70 XL - 70 L - 30 M - 30 S Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw gedetailleerde offerte, voorstellen worden eveneens geapprecieerd.
Promotiekledij
Andere regio's
Veiligheidsvestjes als incentive
Wij willen veiligheidsvestjes als incentive gaan gebruiken naar consumenten toe. Ik zou graag horen voor hoeveel u deze veiligheids vestjes kunt leveren voor een hoeveelheid van 500 - 2.000 stuks en wat de kosten voor het eventuele bedrukken zijn. Verder zou ik u willen vragen of u er ééntje kunt sturen als voorbeeld. Bobex kwaliteitscontrole, op 17/06/2008: U vindt de contactgegevens van deze klant verder in de offerteaanvraag op Bobex terug. Bedankt voor uw prijs opgave.
Promotiekledij
Vlaams Brabant
Kledij voor nieuwe zaak
Nieuwe babyspeciaalzaak (doopsuiker en geboortelijsten). Prijsvraag voor t-shirts en polo's met reklame(logo) en adres gegevens. fuscia s: 5 fuscia m: 5 kinder: 10 baby: 10 grasgroen s: 5 grasgroen m: 5 kinder: 10 baby: 10 Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 07/05/2008: Bedankt voor uw gedetailleerde offerte en eventueel een catalogus. Indien mogelijk ook een staal.
Promotiekledij
Vlaams Brabant
Promotiekledij: t-shirts en sweaters
Wij zijn op zoek naar een leverancier van t-shirts en sweaters, kleur zwart. Met bedrijfslogo op linker borst, en bedrukking op achterzijde. Bobex kwaliteitscontrole, op 21/04/2008: Bedankt voor uw prijsopgave voor 15 t-shirts en 15 sweaters.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Hemden voor vereniging
20 hemden met lange mouwen (kleur lichtblauw); 10 x XL en 10 x L Bedrukking voorkant op het zakje: Zakenkantoor (in zwart) Bedrukking achterkant bovenaan: (in zwart) Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 05/02/2008: Bedankt voor uw gedetailleerde offerte.

Offerte aanvragen-promotiekledij
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"De service is heel stipt en duidelijk - bedankt."

B. Hannosset

"Ik ben tevreden over de service van Bobex en raad het anderen zeker aan."

S. Lauwaert


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.