Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Promotiekledij bedrukken: Ontvang snel meerdere gratis offertesPromotiekledij bedrukken-promotiekledij

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiekledijOfferte aanvragen-promotiekledij

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiekledij
Vlaams Brabant
Dartshemden
Ik ben op zoek naar een leverancier van 10 dartshemden - 2 kleurig met tekstopdruk clubnaam en sponsors.
Promotiekledij
Antwerpen
Groene (lime) fluovestjes
Wij hadden graag groene (lime) fluovestjes laten bedrukken. Graag prijs voor groene vestjes met 1 bedrukking zwart groene vestjes met 2 bedrukkingen (voor- én achterkant) zwart prijs voor 50 stuks per soort en prijs voor 75 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Graag een mix van maten (small en medium). Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiekledij
Limburg
Driehoekige goedkope sjaaltjes
Driehoekige goedkope sjaaltjes in 4 verschillende kleuren. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor deze klant uit 3740 Bilzen.
Promotiekledij
Antwerpen
Drukken t-shirts met logo op
Drukken t-shirts met logo op, maten: extra-small, small, medium, large. Bobex kwaliteitscontrole: Logo moet op het borstzakje gedrukt worden. Bedankt voor uw prijs opgave.
Promotiekledij
Antwerpen
Drukken van fluohesjes
Wij zouden graag een offerte willen vragen voor 300 fluohesjes met vooraan het logo van de provincie Antwerpen en achteraan het logo van onze school in zwart/wit. Graag hadden wij ook verschillende maten; evt. XS, S en M (kleuters en lagere school). Bobex kwaliteitscontrole: Beide bedrukkingen mogen in zwartprint. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiekledij
Antwerpen
Fluohesjes voor kinderen
Wij zijn op zoek naar fluohesjes voor kinderen met het logo van de school op gedrukt. Het zou gaan over een aantal van ongeveer 500 hesjes. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor deze basisschool.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Bedrukken t-shirts en zakken
Offerte voor bedrukking t-shirts, zakken, petten. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 500 exemplaren.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Offerte 8 truien
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor 8 truien. Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage bij de offerteaanvraag voor het logo. Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiekledij
Antwerpen
Geborduurde hemden en blouses
Ik ben op zoek naar hemden en blouses, liefst van het merk Oxford, geborduurd met ons logo. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een 20-tal in verschillende maten, blouses en hemden samen.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Bedrukte t-shirts, caps en sweaters
Graag prijsofferte voor: bedrukte, t-shirts (korte mouw) geen polo's, caps, sweaters met kap & rits opgedeeld naar kleurendruk (2 kleuren, 4 kleuren,...) Onderverdeeld in 2 maten L & XL Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave telkens per 100 stuks.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Offerte t-shirts en polo's
Graag had ik een offerte ontvangen betreffende goedkope T-shirts. Wij zijn momenteel op zoek naar +/- 500 T-shirts, in 3 verschillende kleuren (elk 125) . Deze zouden maar 1X gedragen worden, dus deze hoeven zeker geen goede kwaliteit te zijn. Daarnaast zou op de achterkant een opdruk komen en eventueel wanneer dit niet te veel kost op de voorzijde. Daarnaast zijn wij ook op zoek naar een 100 a 200 polo's of betere kwaliteit T-shirts die van enkele dagen moeten meegaan, dit in 1 kleur. Ook hier moet zeker achteraan een tekst worden voorzien (ORGANISATIE). En eventueel als optie vooraan een logo. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft om te gebruiken op een festival. Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiekledij
Antwerpen
Authentieke wielerpetjes
Wij zijn op zoek naar authentieke wielerpetjes met bedrukking eigen logo (achteraan) en slogan (vooraan). Belangrijk is dat het gaat om de 'ordinaire' wielerpetjes (oud model) en dat ze moeten leverbaar zijn met bedrukking tegen 02/04/2012. Bobex kwaliteitscontrole: Graag had deze klant een prijs voor 1000, 2000 en 5000 exemplaren ontvangen.
Promotiekledij
Antwerpen
Sportkledij voor hockey club
Graag uw prijsopgave voor t-shirts, sweaters en regenjasjes, 1 kleurendruk (wit), voor & achterkant, eventueel op op 1 mouw. 1. T-shirts: kwaliteit: 185 gr & 215 gr; kleur (mix van heren / vrouwen) - lichtblauw/roze? Voorzijde: logo/ achterzijde: logo met wit vlak + slogan(?)/ mauw: logo + naam 2. Sweaters (model met kap), donkerblauw, witte bedrukking, voorzijde: logo/mouw: logo + naam 3. KW / Regenjasje (liefst jasje met kap in de kraag verwerkt), donkerblauw, witte bedrukking. Voorzijde: logo/ mouw: logo + naam. Alle materiaal wordt digitaal aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: voor een sportclub in Antwerpen. Graag uw prijsopgave voor 50 alsook 100 stuks van elk. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Voetbaltenues + keeperstenue
Leverancier gezocht voor het bedrukken van een aantal voetbaltenues alsook een keeperstenue, graag voorkant (naam) + achterkant (naam + rugnummer). Graag even de afmetingen erbij vermelden volgens uw ervaring met voetbaltenues. Bobex kwaliteitscontrole: voor een voetbalploeg in Antwerpen. Graag een prijsofferte voor een 16-tal voetbaltenues en 1 keeperstenue. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Sponsor bedrukken op voetbalshorts
Graag een prijsopgave voor het bedrukken van zwarte voetbalshorts, graag in het (limoen) groen op de achterkant. Afmetingen ruw geschat: 25cm bij 12cm. Wij leveren zelf het ontwerp, deze is nog niet helemaal af, maar komt in orde. Deadline: klaar tegen eind augustus. Bobex kwaliteitscontrole: voor een minivoetbalclub in Deinze, graag uw beste prijs voor het drukken van 12 shorts. Alvast bedankt.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Witte hemden - lange mouwen
Leverancier gezocht voor het bedrukken van witte hemden, lange mouwen /mag borstzakje hebben maar niet noodzakelijk. Graag een model voor mannen en een model voor vrouwen. Logo-vermelding op linkerborst, 5 kleurendruk (zie bijlage), afmetingen: +/- 10cm breed op 5cm hoog. Hoeveelheid: 1.100 witte hemden met lange mouwen in totaal waarvan: 50 x Small Vrouwen; 100 x Medium Vrouwen; 50 x Large Vrouwen; 150 x Small Mannen; 300 x Medium Mannen; 300 x Large Mannen; 150 x X-Large Mannen. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gelegen in West-Vlaanderen, gespecialiseerd in drank. Alvast bedankt voor de prijsopgave.
Promotiekledij
Limburg
Zwarte sweaters met bedrijfslogo
Leverancier gezocht voor het drukken van een zwarte sweater met kraag van goede kwaliteit met bedrijfslogo in het wit. 25 x L 25 x XL 10 x XXL Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gelegen in Limburg. Graag een gedetailleerde prijsopgave. Bedankt.
Promotiekledij
Vlaams Brabant
Bedrukken van voetbaluitrusting
Als voetbalclub hebben we nieuw kledij aangekocht voor het nieuwe seizoen, graag het bedrukken van voetbaluitrusting: 7 veldspelers + 1 doelman. Logo's 10cm hoog, +/- 30cm breed aan de voorkant; 10cm hoog en 25cm breed aan de achterkant. Wij hebben de logo's maar deze moeten iets groter worden gemaakt. Bobex kwaliteitscontrole: het nieuwe seizoen start pas in september, graag toch zo snel mogelijk klaar. Graag een gedetailleerde offerte. Bedankt.
Promotiekledij
Antwerpen
Drukken hemden voor optredens
Voor ons 75 tallig koor uit Antwerpen LO, zoeken wij hemden (lange mouwen) in dezelfde kleur of een aantal bij elkaar passende kleuren (felle kleuren). Geschikt voor onze optredens. 75 stuks in diverse maten, graag eerst pasmodellen. Bobex kwaliteitscontrole: koor in Antwerpen. Graag een gedetailleerde offerte via Bobex of e-mail. Met vriendelijke groet.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Promotextiel voor babies
Graag had ik willen weten indien het mogelijk is om een offerte op te maken voor: 1. babybugz baby Envelope Neck Tee wit 12-18 maand met beer bas (zie bijlage). 2. babybugz baby bodysuit wit 12-18 maand met kat tuur 3. babybugz baby rompasuit wit 12-18 maand met vogel anna De figuur en tekst in zwart flock, en de kroon in goud flex. Redelijk groot, gecentreerd vooraan. Materiaal leveren we zelf aan (zie ook bijlages in.ai formaat). Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf in West Vlaanderen gespecialiseerd in het ontwerpen van kaartjes en kleertjes voor prinsjes en prinsesjes. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.

Offerte aanvragen-promotiekledij
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goed om snel offertes te krijgen en te vergelijken en nieuwe leveranciers te vinden."

D. D'Heedene

"Ik was zeer tevreden over Bobex aangezien er snel reactie kwam van verschillende firma's en ze ..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.