Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Promotiekledij: Ontvang snel meerdere gratis offertesPromotiekledij-promotiekledij

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiekledijOfferte aanvragen-promotiekledij

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiekledij
Vlaams Brabant
Dartshemden
Ik ben op zoek naar een leverancier van 10 dartshemden - 2 kleurig met tekstopdruk clubnaam en sponsors.
Promotiekledij
Antwerpen
Groene (lime) fluovestjes
Wij hadden graag groene (lime) fluovestjes laten bedrukken. Graag prijs voor groene vestjes met 1 bedrukking zwart groene vestjes met 2 bedrukkingen (voor- n achterkant) zwart prijs voor 50 stuks per soort en prijs voor 75 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Graag een mix van maten (small en medium). Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiekledij
Limburg
Driehoekige goedkope sjaaltjes
Driehoekige goedkope sjaaltjes in 4 verschillende kleuren. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor deze klant uit 3740 Bilzen.
Promotiekledij
Antwerpen
Drukken t-shirts met logo op
Drukken t-shirts met logo op, maten: extra-small, small, medium, large. Bobex kwaliteitscontrole: Logo moet op het borstzakje gedrukt worden. Bedankt voor uw prijs opgave.
Promotiekledij
Antwerpen
Drukken van fluohesjes
Wij zouden graag een offerte willen vragen voor 300 fluohesjes met vooraan het logo van de provincie Antwerpen en achteraan het logo van onze school in zwart/wit. Graag hadden wij ook verschillende maten; evt. XS, S en M (kleuters en lagere school). Bobex kwaliteitscontrole: Beide bedrukkingen mogen in zwartprint. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Bedrukken van t-shirts
Prijslijsten voor t-shirts met bedrukkingen (inktdruk & zeefdruk): 15 smal 15 medium 15 large 5 extra large Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage voor de afbeelding. Bedankt voor uw prijsopgave voor de gevraagde hoeveelheden.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Aanvraag fluohesjes voor basisschool
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor: 100 fluohesjes geel, maat small (kleuters) 50 fluohesjes geel, maat medium 50 fluohesjes geel, maat large Bobex kwaliteitscontrole: Op rug bedrukt (kleur zwart) met 2 logo's (n van de school en n van de gemeente). Bedankt voor uw prijsofferte.
Promotiekledij
Vlaams Brabant
Bedrukken van t-shirts
Ik ben op zoek naar t-shirts bedrukt 1 kleur voorkant logo RH. Achterkant mag logo drukker opstaan, kostenbesparend voor iedereen. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijs voor 4 M, 10 L, 2 XL.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Bedrukken t-shirts en zakken
Offerte voor bedrukking t-shirts, zakken, petten. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 500 exemplaren.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Offerte warme sweaters
Wij zijn op zoek voor bekendmakingsacties op jongerenevenementen: warme sweaters met ons logo erop. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerte voor 15 kwalitatieve sweaters voor deze vereniging uit Brugge.
Promotiekledij
Brussel
Drukken fluo vestjes
Fluo vestjes voor kleuters met het logo op de achterzijde. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 250 gele vestjes met zwart logo op voor deze school.
Promotiekledij
Antwerpen
Offerte degelijke regenjas
We zijn op zoek naar een degelijke regenjas om aan te doen met een klantenevent. Kleur: blauw Bedrukking: wit (enkel vanachter) Bobex kwaliteitscontrole: Aantal: ongeveer 25 (verschillende maten, ook XXXL nodig). Bedankt voor uw prijsofferte.
Promotiekledij
Limburg
Offerte voetbaltruitjes
Wij zijn op zoek naar een textielgroothandel die ons Nike voetbaltruitjes kan leveren. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een drukkerij. Bedankt voor uw offerteopgave voor deze klant.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Wielerpetjes oud model
Ik ben op zoek naar wielerpetjes oud model. Normale maat voor volwassenen 1.000 stuks in het lichtgroen + witte bedrukking. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte enerzijds met het bedrukken van n zijkant, anderzijds met 2 zijkanten.
Promotiekledij
Antwerpen
Offerte salopettes
Sallopettes, voor mannen en vrouwen (aansluitend). In fel blauw en fel rood. Bobex kwaliteitscontrole: Maten en aantallen zijn nog niet bekend. Bedankt om alvast met deze klant contact op te nemen indien u hem hiermee kan helpen.
Promotiekledij
Antwerpen
Kledij voor hostessen
Wij zijn op zoek naar kledij voor onze hostessen. Graag ontvangen wij een offerte voor 5 X zwarte jurkjes, 5 X rode jurkjes en 5 X een klassieke zwarte 2 piece. Bobex kwaliteitscontrole: Het betreft een mix van maten 34-38. Locatie klant: 2000 Antwerpen. Bedankt voor uw offerte opgave.
Promotiekledij
Geen regio
Fleecetrui met of zonder ritssluiting
Graag een richtprijs voor het drukken van een fleecetrui met of zonder ritssluiting (kleur: groen) met het logo van onze organisatie op de linkerborst. 2 kleurendruk (groen en grijs), afmetingen 10 cm x 7 cm. Hoeveelheid: 1.000 stuks, maten: M - L - XL - XXL. Bobex kwaliteitscontrole: tweede offerteaanvraag op Bobex. Voor een erkend nationale sportfederatie in Brussel. Graag uw prijsopgave. Bedankt.
Promotiekledij
Antwerpen
Fluohesjes
Wij zijn op zoek naar een 400-tal fluohesjes waarvan 150 large, 100 small en 150 medium, graag met logobedrukking op de rugzijde (zwart, 1 kleur). Bobex kwaliteitscontrole: voor een vlaams landmaatschappij. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Promotiekledij
Limburg
Regenjas of poncho
Graag uw beste prijs voor een 200-tal zwarte regenjassen of poncho's. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in B-3545 Halen, provincie Limburg. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiekledij
Antwerpen
K-way regenjasjes voor voetbalploeg
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het drukken van meerdere k-way regenjasjes voor een voetbalploeg. Kinderen zijn tussen 7 en 14 jaar. Graag zwarte kleur, met witte bedrukking. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in Edegem, provincie Antwerpen. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Promotiekledij
Brussel
Drukken hooded sweaters
Graag had ik ca. 30 pulls laten bedrukken. Voorkant en achterkant, unicolor = donkerbruin met oranje bedrukking. Verschillende maten (vrouwen/mannen - 2 verschillende modellen, indien mogelijk). Volle rugprint (zelfde voor iedereen) + borstprint met logo & naam (gepersonaliseerd). U vindt voorlopige bedrukkingen in bijlage. Bobex kwaliteitscontrole: levering ten laatste 09 juli. Graag uw beste prijs. Alvast bedankt.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Drukken van bestaande regenjassen
Leverancier gezocht voor het bedrukken van bestaande regenjassen. Graag personalisatie d.m.v. het opdrukken van de naam in het wit, dit op de linker borst van de jas. Bobex kwaliteitscontrole: klant is gelegen in Izegem. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Sportieve jurkjes voor hostessen
Graag ontvangen wij een offerte voor volgende zaken: 4 witte sportieve jurkjes voor hostessen op Rally Event 2 donkerblauwe sportieve jurkjes voor hostessen op Rally event. Bobex kwaliteitscontrole: Snelle levering is een must (1 week). Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Bedrukken van dames/heren t-shirts
Graag hadden wij van uw bedrijf een offerte ontvangen voor volgende producten: T-Shirts (wit) dames: 10 exemplaren T-Shits (wit) heren: 15 exemplaren Druk: Voorkant: Afbeelding, 2 kleuren (zwart / rood) Achterkant: Tekst, 1 kleur (zwart) Verdere specificaties & timing: Graag ontvingen wij uw offerte (incl. BTW) tegen uiterlijk woensdag 08/06/2011. Wij zouden de exacte aantallen, verdeling over maten en bestanden voor de druk afleveren op uiterlijk vrijdag 10/06/2011. Wij zouden de levering willen ontvangen vr zaterdag 18/06/2011 op het adres (zie hieronder). Bobex kwaliteitscontrole: voor een partij van de Arbeid van Belgi. Graag een prijsopgave. Alvast bedankt.
Promotiekledij
Vlaams Brabant
T-shirts met Logo voor onderneming
We zijn op zoek naar ongeveer 420 t-shirts voor onze studenten tijdens de zomer. Er zou "STUDENT" op moeten worden gedrukt + nog een te beslissen LOGO. Bobex kwaliteitscontrole: De kleur van deze t-shirts is nog niet beslist maar het zouden felle kleuren moeten zijn. Maten S, M en L en 2 verschillende modellen (M + V). Offerte rechstreeks door te sturen naar deze onderneming.

Offerte aanvragen-promotiekledij
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik vind dit zeker een handig instrument om offertes te vergelijken."

R. Wertelaers

"Ik ben zeer tevreden. Ik kreeg zeer snel reacties op mijn vraag."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.