Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Promotiegadget: Ontvang snel meerdere gratis offertesPromotiegadget-promotiemateriaal

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiemateriaalOfferte aanvragen-promotiemateriaal

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
USB stick met logo
USB stick met logo 2GB of groter. Hoeveelheid is afhankelijk van de prijs. Uitgangspunt 100 stuks.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Springballen voor school
Ik ben op zoek naar een leverancier van 200 springballen met de naam van de school in het rood op bedrukt.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Aankopen USB sticks
Wij hadden graag een offerte gekregen voor het aankopen van 2.000 USB-sticks met hanger, 1 GB + opdruk. Bobex kwaliteitscontrole: derde offerteaanvraag op Bobex. Klant gevestigd in Oost-Vlaanderen. Graag uw prijsofferte. Alvast bedankt. Herlancering van deze aanvraag door deze klant.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Bedrukken van anti stress dobbelstenen
Graag hadden wij een offerte ontvangen voor het bedrukken van anti stress dobbelstenen met ons logo langs 1 zijde en langs de andere vijf zijden een tekstje (paar woorden). Wij zouden deze dobbelstenen nodig hebben voor een vergadering voor 2 oktober aanstaande. Bobex kwaliteitscontrole: Aantal stuks: 80 stuks. Graag zo spoedig mogelijk een offerte voor dit bekend bedrijf.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Diverse relatiegeschenken
Schrijfpennen met logo Blocnota's met logo USB sticks met logo Vlaggen 70 cm x 20 cm Kleine vlaggen op staander T-shirts met logo op borst Overals met logo op rug Bobex kwaliteitscontrole: Zie logo in bijlage en verderop in de offerteaanvraag voor de gewenste hoeveelheden.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Balpennen voor voetbalvereniging
Wij zijn op zoek naar een leverancier van goed werkende balpennen met de naam van onze ploeg er op gedrukt. Bobex kwaliteitscontrole: Kleur en vorm vindt deze klant niet zo belangrijk, hij verkiest wel degelijk materiaal. Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Aanvraag concertlampjes
Ik ben op zoek naar concertlampjes (inclusief batterijen) zonder bedrukking. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 220 exemplaren.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Sneeuwbol - sleutelhanger
Ik zou graag weten wat een sneeuwbol-sleutelhanger kost waarin een foto kan geplaatst worden. Bobex kwaliteitscontrole: Afmetingen: 5cm breed op 4 hoog. Ongeveer een 600-tal nodig. Bedankt voor uw offerte.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Pennen met logo & website
Gezien onze activiteit in de opleidingssector zijn we op zoek naar balpennen met ons logo en webadres (print of gegraveerd). Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 500 exemplaren.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Aanvraag koffietassen met ondertas
Ik ben op zoek naar een leverancier voor 200 koffietassen met ondertas, bedrukt met logo in 2 kleuren. Graag degelijke koffietassen in wit aardewerk, of eventueel ander neutraal kleur. (zwart, donkergroen, donkerblauw). Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage voor een aantal afbeeldingen. Bedankt voor uw offerte opgave.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Aanvraag 500 lampjes
Ik ben op zoek naar een leverancier voor 500 lampjes zoals op de proms. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor deze vereniging uit 1760 Roosdaal.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Tassen, chocolaatjes en muntjes
Ik ben op zoek naar een leverancier van witte bedrukte tassen, bedrukt met ons logo aan de binnenkant (indien mogelijk) met een vierkant onderbordje. Hoeveelheid: 30 stuks. Alsook chocolaatjes en muntjes met op de verpakking ons logo gedrukt, dit ongeveer een 1.000 stuks. Bedrukte draagtassen, milieuvriendelijk plastiek. Bobex kwaliteitscontrole: Het oranje logo van deze klant moet op de zaken bedrukt worden. Bedankt voor uw prijsofferte.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Spaanse waaiers voor danceclub in Antwerpen
Ik zou graag prijsofferte hebben voor : 500-1000 rode (spaanse)waaiers + Het bedrukken ervan met in het wit ons logo op Wel wil ik dit in het groot op de waaier zelf (open vouwende gedeelte) niet op het de kant van het plastiek .Zodaning men enkel het loge ziet als hij open is. Bobex kwaliteitscontrole: Bedrijf is een danceclub gelegen in provincie Antwerpen. Klant wenst twee offertes een voor 500 en een voor 1000 om zo aantal te bepalen.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Bedrukte meetlatjes voor jeugdbeweging
Met onze chiro gaan wij elk jaar de scholen rond om reclame te maken voor onze jeugdbeweging. Dit jaar zou ik dat willen doen door bedrukte meetlatjes af te geven aan de kinderen, bedrukt met ons chirologo en een klein tekstje. Het zou gaan over ongeveer 1000 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Aan de linker kan zou deze klant het rode logo doen, aan de rechterkant het andere logo (zie bijlage). Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Bedrukken van klassieke latjes, Antwerpen
We willen voor onze oudejaarsfuif op 31 december latjes die aan voorkant worden bedrukt om uit te delen als promomateriaal. .Bobex kwaliteitscontrole: Vorig jaar heeft de klant witte latjes genomen met een opdruk in 1 kleur . Ze zouden dit jaar hetzelfde willen doen
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Prijsopgave voor brooddozen
Voor onze bakkerij hadden we graag een actie gedaan waarbij we onze klanten een brooddoos willen schenken bedrukt met ons logo (2 kleuren). Bobex kwaliteitscontrole: Afmetingen ongeveer 16X13X5, kleur brooddoos: wit. Oplage van 200 stuks. Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Kartonnen bekerdragers voor festival , west Vlaanderen
wij hebben 15000 kartonnen bekerdragers nodig wat is de prijs daarvan? ze mogen bedrukt zijn maar dit is niet noodzakelijk Bobex kwaliteitscontrole: Festival vind plaats op 11/08 dus levering moet ten laatste gebeuren op 10/08; het gaat over kartonnen beertraits. (Bekerhouder om 6 drankjes tegelijk te vervoeren)
Promotiemateriaal
Antwerpen
Drukken USBsticks voor scholengemeenschap
Solid Twist - usb-stick 1GB. Eťn zijde bedrukt met logo van de verschillende scholen van de scholengemeenschap, andere kant met voornaam gegraveerd. De afstuderende leerlingen van het zesde leerjaar in de 10 scholen van onze scholengemeenschap krijgen een gepersonaliseerde usb-stick met de opdruk van hun schoollogo en hun voornaam gegraveerd. Levering mag gegroepeerd op 1 adres. Factuur op te maken per school. Bobex kwaliteitscontrole: Elke school heeft zijn eigen logo dat gedrukt moet worden. Aantal per school schommelt tussen de 30 en de 75 stuks. Bedankt voor uw prijsopgave voor in totaal 420 stuks.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag USB sticks
Ik ben op zoek naar 800 Usb sticks, goedkoopste model, 2 of 4Gb. Eenzijdig bedrukt met logo 3 kleuren. Eventueel meerprijs voor data pre-load. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor een budget model, dienen om een catalogus gratis aan klanten mee te geven.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Oordopjes met logo en tekstje
Als promotiemateriaal zijn wij op zoek naar oordopjes met logo en kort tekstje. Bobex kwaliteitscontrole: Het logo liefst in 4-kleurendruk. De hoeveelheid die deze klant zal afnemen is afhankelijk van de prijs. Bedankt voor uw prijs voor 250 stuks.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Reuze rietje
Wij zijn op zoek naar een reuze rietje in stevig materiaal voor brand activation. Afmetingen: 2 ŗ 2,5m hoog. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een Mechels bedrijf. Bedankt voor uw prijsopgave indien u hen hiermee kan helpen.
Promotiemateriaal
Limburg
Profileren van naambekendheid
Wij zijn op zoek naar promotiemateriaal om onze naambekendheid wat meer te profileren op de markt. Deze promotieartikel moet bij de mensen op de bureau een vaste waarde krijgen (wij hadden even al in gedacht, een soort penhouder of dergelijke), graag iets dat op bureau blijft liggen. Graag creatieve ideeŽn en voorbeelden gevolgd door een afspraak. Opgepast: logo en telefoonnummer moeten er zeker op worden vermeldt! Hoeveelheid hangt af van de prijs. Graag meerdere voorstellen. Bobex kwaliteitscontrole: verwerker van olie en water substantie gelegen te Limburg. Graag eerst een voorstelling van het concept met prijsvermelding. Reageren kan online of via mail. Alvast bedankt.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Tuinmateriaal
Voor een klant in tuinmateriaal zijn wij op zoek naar promotiemateriaal met name volgende artikelen: tuinhandschoenen (liefst in het groen met opdruk logo), tuinfleece/dekentje picknick (liefst in het groen met opdruk logo),regenjas (liefst in het groen met opdruk logo), waaier (met opdruk van het logo). We beginnen met 7.500 stuks naar gelang de dealers die we bereiken kan dit aantal verdubbeld worden. Bobex kwaliteitscontrole: Graag een oplage van 7.500 - 15.000 stuks. Offertes kunt u zeker en vast doorsturen via bobex of e-mail. Alvast bedankt.
Promotiemateriaal
Luxemburg (BE)
Trendy balpennen met opdruk
Ik ben op zoek naar een leverancier van goedschrijvende, trendy balpen (bij voorkeur blauw of verschillende kleuren). Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een bed & breakfast. Bedankt voor uw gedetailleerde prijsofferte voor 500 stuks.
Promotiemateriaal
Antwerpen
10.000 gadgets voor Vlaamse provinciehoofdstad
Wij zouden graag 10.000 gadgets bestellen, bedrukt in 1 kleur in 1 positie voor eind november 2010. Is het mogelijk van volgende producten een prijsofferte te ontvangen? Is het mogelijk om na de prijsofferte een aantal samples te ontvangen van de artikels zodat we de kwaliteit ervan kunnen beoordelen? Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een Vlaamse provinciehoofdstad. Zie bijlage bij de offerteaanvraag voor het logo. Bedankt voor uw originele voorstellen via het Bobex systeem.

Offerte aanvragen-promotiemateriaal
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Leuk idee, ik heb zowel in Bobex als erbuiten reacties gekregen op mijn offerte aanvraag."

"Ik ben tevreden over het handelen van Bobex en het doorgeven van mogelijke leveranciers."

K. Colphijn


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.