Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Promotieartikelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesPromotieartikelen-promotiemateriaal

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiemateriaalOfferte aanvragen-promotiemateriaal

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Springballen voor school
Ik ben op zoek naar een leverancier van 200 springballen met de naam van de school in het rood op bedrukt.
Promotiemateriaal
Andere regio's
Eco winkeltassen
Wij baten een hotel in Slowakije uit. Ik ben op zoek naar een eco winkeltas, opvouwbaar.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Diverse relatiegeschenken
Schrijfpennen met logo Blocnota's met logo USB sticks met logo Vlaggen 70 cm x 20 cm Kleine vlaggen op staander T-shirts met logo op borst Overals met logo op rug Bobex kwaliteitscontrole: Zie logo in bijlage en verderop in de offerteaanvraag voor de gewenste hoeveelheden.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Promomateriaal voor fitnessclubs
Ik ben op zoek naar promomateriaal voor onze fitnessclubs outdoor: 10 x bedrukte roll up banners met logo en extra informatie (quadri) - ontwerp wordt aangeleverd 40 x bedrukte strandvlaggen - witte achtergrond met bedrukking in het blauw en rood - het ontwerp wordt aangeleverd Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor deze klant gevestigd te 9052 Zwijnaarde.
Relatiegeschenken
Antwerpen
Arbres magiques
Graag een offerte voor 12 juli van het type arbre magique met bedrukking van ons logo. Indien mogelijk het geurboompje in de vorm van het logo. Graag een dubbelzijdige bedrukking. Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage bij de offerteaanvraag voor het logo van deze klant. Bedankt voor uw prijsofferte voor 5.000 en 10.000 exemplaren. Apart verpakt.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Aanvraag concertlampjes
Ik ben op zoek naar concertlampjes (inclusief batterijen) zonder bedrukking. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 220 exemplaren.
Promotiemateriaal
Antwerpen
USB stick in bankkaart formaat
Ik ben op zoek naar een USB-stick van +/- 750MB in de vorm van een bankkaart. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor 50 stuks voor deze paardendierenarts.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Bedrukte PVC ballen
Ik ben op zoek naar een leverancier voor bedrukte PVC-ballen tegen 1 mei as. Graag rode ballen met diameter van 22cm, 2-zijdige druk met 2-kleurige print. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor 1.000 exemplaren voor deze klant uit 9032 Wondelgem.
Promotiemateriaal
Brussel
Bedrukken van brooddozen
We zouden graag 800 brooddozen met 4 logo's bedrukken (8 kleuren). Bobex kwaliteitscontrole: Aanvraag van een Koninklijk Belgisch Instituut. Zie bijlages voor een aantal afbeeldingen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Relatiegeschenken
Vlaams Brabant
Pralinedoosjes voor Paasactie
Voor ťťn van onze marketingacties zijn wij op zoek naar kleine pralinedozen (+/- 125 - 250 gr). Bedoeling is om rond Pasen een doosje met daarin een kaartje en klein paaseitje op te sturen naar mogelijke potentiŽle klanten. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant zou graag hiervoor een prijsofferte willen ontvangen voor een oplage van 1.000/2.000/5.000 pralinedoosjes. Het mogen gewoon witte doosjes zijn.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Koekendoosjes bedrukken
Ik ben op zoek naar een leverancier voor 750 koekendoosjes bedrukt met logo van de school. Bobex kwaliteitscontrole: Logo in het roze, zie bijlage. Bedankt voor uw prijsofferte voor deze onderwijsinstelling.
Relatiegeschenken
Vlaams Brabant
Post its with logo
We would like to receive a price offer for post its with logo and small personalised text. Bobex quality control: Thank you for your price quote for 1.000 post-its background light blue color (of if this is possible, clouds images).
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Aanvraag 500 lampjes
Ik ben op zoek naar een leverancier voor 500 lampjes zoals op de proms. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor deze vereniging uit 1760 Roosdaal.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Bedrukte brooddozen
Graag een offerte voor het drukken van brooddozen met daarop het logo van de scouts. Kleur van de doos valt nog te bespreken. Kwantiteit: 200 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Standaardmaat van brooddozen bestemd voor volwassenen/kinderen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Condooms bedrukt met logo
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor bedrukte condooms in envelopje met logo. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 50.000 of 100.000 stuks.
Relatiegeschenken
Limburg
Offerte zeepjes en douchegel
Ik ben op zoek naar een leverancier voor kleine zeepjes en flesjes douchegel +/- 20 ml, geen gepersonaliseerde opdruk. Bobex kwaliteitscontrole: Voor gebruik in B&B, die momenteel deze zaken in de Makro gaat aankopen. Maar wensen dus een andere oplossing. Bedankt voor uw offerte.
Promotiemateriaal
Geen regio
Bedrukken van plectrums
Graag had ik een offerte voor het bedrukken van 1000 plectrums (guitar). Tekst die erop moet: VIVELAFETE Bobex kwaliteitscontrole: Bedrukking zou in goudgeel moeten zijn. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Offerte brooddozen
Wij hadden graag een offerte ontvangen voor kleine brooddozen, dit nav het 10-jarig bestaan van onze kinderclub. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 300 exemplaren.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Bedrukte snijplanken
Ik ben op zoek naar een leverancier van snijplanken, 1.000 exemplaren, bedrukt in quadri. Bobex kwaliteitscontrole: Locatie klant: 9000 Gent. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Offerte placemats en bestekhouders
Graag hadden wij een offerte ontvangen voor place-mats en bestekhouders met ons logo op. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor 250 - 500 - 1000 stuks.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Offerte maatbekers
Ik ben op zoek naar een leverancier van maatbekers. Deze zouden bedrukt moeten worden met: - bedrijflogo - 3 schaalverdelingen Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor 100 exemplaren.
Relatiegeschenken
Limburg
Relatiegeschenk personeel
Het Nieuwjaarsfeest van de provincie Limburg staat dit jaar in het teken van de jaren 60. Het idee is de 1300 personeelsleden een uitnodiging te bezorgen in de vorm van een typisch jaren 60 product nl. de vinylplaat - grammofoonplaat (singleversie). Wij zoeken een imitatieplaat waarop we dmv een sticker de nodige info (plaats, uur...) kunnen aanbrengen. Wij leveren een drukklare pdf aan van de opdruk sticker. Kan ook door onze zorgen gedrukt en opgekleefd worden. Bobex kwaliteitscontrole:Offerte via de mail SVP. Bedankt voor uw offerte indien u kunt helpen.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Katoenen of linnen draagtassen
Katoenen of linnen draagtassen met lange lussen. Beige of witte zakken met logo in 2 kleuren. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een OCMW instelling. Bedankt voor uw prijsofferte voor 200 stuks.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Gadgets voor zanger
Ik heb gadgets nodig die ik als zanger op mijn optredens/fanbals kan verkopen. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw voorstel met prijsopgave voor 150 exemplaren.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Kant- en klare buttons
Wij hadden graag een offerte ontvangen voor 4.000 kant-en-klare buttons van 43 mm (speld). Bobex kwaliteitscontrole: Opdruk door de klant aangeleverd. Bedankt voor uw prijsopgave met levering te Antwerpen.

Offerte aanvragen-promotiemateriaal
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben goed verder geholpen en dus tevreden over Bobex."

E. Claes

"Tevreden over Bobex, want we werden door verschillende leveranciers gecontacteerd."

E. Jongeneelen


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.