Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Promotie artikelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesPromotie artikelen-promotiemateriaal

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiemateriaalOfferte aanvragen-promotiemateriaal

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
USB stick met logo
USB stick met logo 2GB of groter. Hoeveelheid is afhankelijk van de prijs. Uitgangspunt 100 stuks.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Springballen voor school
Ik ben op zoek naar een leverancier van 200 springballen met de naam van de school in het rood op bedrukt.
Promotiemateriaal
Andere regio's
Eco winkeltassen
Wij baten een hotel in Slowakije uit. Ik ben op zoek naar een eco winkeltas, opvouwbaar.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Fluokleurige sjaaltjes met bedrukking
Sjaaltjes voor de Grabbelpasuitstappen. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor 300 exemplaren.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Diverse relatiegeschenken
Schrijfpennen met logo Blocnota's met logo USB sticks met logo Vlaggen 70 cm x 20 cm Kleine vlaggen op staander T-shirts met logo op borst Overals met logo op rug Bobex kwaliteitscontrole: Zie logo in bijlage en verderop in de offerteaanvraag voor de gewenste hoeveelheden.
Promotiemateriaal
Brussel
Koffietassen en schoteltjes
Koffietassen en schoteltje met eigen design bedrukt (logo & kleurvlak). Inhoud 200ml, zowel voor koffie als voor tee te gebruiken. Aantal: +/- 60. Kan een volledige bedrukking buitenzijde tas en schoteltje? Wat is anderzijds het maximum formaat voor bedrukking op tas en schoteltje? Bobex kwaliteitscontrole: U mag 2 offertes voor deze klant opmaken: 1/ tas en schotel volledig oranje met wit logo (5cm) 2/ logo in deze bijlage op de tas zo groot als mogelijk + de steenvorm in oranje op schoteltje ook.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Balpennen voor voetbalvereniging
Wij zijn op zoek naar een leverancier van goed werkende balpennen met de naam van onze ploeg er op gedrukt. Bobex kwaliteitscontrole: Kleur en vorm vindt deze klant niet zo belangrijk, hij verkiest wel degelijk materiaal. Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Aanvraag concertlampjes
Ik ben op zoek naar concertlampjes (inclusief batterijen) zonder bedrukking. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 220 exemplaren.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Aanvraag concertlampjes
Ik ben op zoek naar een leverancier voor 600 concertlampjes in sleutelhanger met bedrukking of zonder. Bobex kwaliteitscontrole: Aanvraag van een overheidsinstelling. Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Aanvraag gepersonaliseerde balpennen
Onze firma heeft gepersonaliseerde balpennen nodig als marketingmateriaal. In een hoeveelheid van 500-1000 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: De bedrukking bestaat uit het logo van het bedrijf en de website. Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Koekendoosjes bedrukken
Ik ben op zoek naar een leverancier voor 750 koekendoosjes bedrukt met logo van de school. Bobex kwaliteitscontrole: Logo in het roze, zie bijlage. Bedankt voor uw prijsofferte voor deze onderwijsinstelling.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Aanvraag koffietassen met ondertas
Ik ben op zoek naar een leverancier voor 200 koffietassen met ondertas, bedrukt met logo in 2 kleuren. Graag degelijke koffietassen in wit aardewerk, of eventueel ander neutraal kleur. (zwart, donkergroen, donkerblauw). Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage voor een aantal afbeeldingen. Bedankt voor uw offerte opgave.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag kalenders
Voor het nieuwe jaar zijn wij op zoek naar 100 stuks 3-maanden kalender met op elke pagina een nieuwe foto van één van onze werven. 100 stuks bureaukalender horizontaal of verticaal te plaatsen, met op elke pagina een nieuwe foto van één van onze werven. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor deze klant uit 9120 Beveren.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Tassen, chocolaatjes en muntjes
Ik ben op zoek naar een leverancier van witte bedrukte tassen, bedrukt met ons logo aan de binnenkant (indien mogelijk) met een vierkant onderbordje. Hoeveelheid: 30 stuks. Alsook chocolaatjes en muntjes met op de verpakking ons logo gedrukt, dit ongeveer een 1.000 stuks. Bedrukte draagtassen, milieuvriendelijk plastiek. Bobex kwaliteitscontrole: Het oranje logo van deze klant moet op de zaken bedrukt worden. Bedankt voor uw prijsofferte.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Relatiegeschenk voor een concert
Een geschenkje om de aanwezigen na een aperitiefconcert mee te geven, thema: Venetië. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant had gedacht aan een doosje met muntjes of een fietslampje in de vorm van een hartje eventueel. Bedankt voor uw prijsopgave voor 500 exemplaren.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Condooms bedrukt met logo
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor bedrukte condooms in envelopje met logo. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 50.000 of 100.000 stuks.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Prijsopgave voor brooddozen
Voor onze bakkerij hadden we graag een actie gedaan waarbij we onze klanten een brooddoos willen schenken bedrukt met ons logo (2 kleuren). Bobex kwaliteitscontrole: Afmetingen ongeveer 16X13X5, kleur brooddoos: wit. Oplage van 200 stuks. Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Ringmappen met 2 ringen
Ik ben op zoek naar een leverancier van 200 ringmappen met 2 ringen. Rug: ca 5cm. Bobex kwaliteitscontrole: Buitenkant (voor en achter) bedrukt en glanzend, binnenkant rood of wit. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Krijtdoosjes voor onderwijsinstelling
Wij willen op school gebruik maken van krijtdoosjes (vorm en grootte zoals de koekendoosjes). Hierdoor hebben alleen de leerkrachten krijt bij en voorkomen we dat de leerlingen krijt gaan verkwisten wanneer ze alleen in het klaslokaal zijn. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant zou dit graag in de kleuren van onze school willen met een afbeelding van het logo van de school en de slogan erop. Bedankt voor uw prijsofferte.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Plastieken vouwbare meters
Plastieke vouwbare meters voor de bouwindustrie met onze firmanaam enerzijds en gsm nr anderzijds. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor 100 stuks en prijsofferte voor 200 stuks.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Offerte promotiedozen
Ik ben op zoek naar promotiedozen. Graag hadden we iets gehad waar we onze inschrijfformulieren bij zitten en met een gleuf waar ze die dan kunnen instoppen. Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage in logo. Bedankt voor uw prijsopgave voor 50 en voor 100 exemplaren.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Concertlampjes voor dansoptreden
Had graag 1.000 concertlampjes voor ons dansoptreden. Mag zonder reclame zijn. Hoeveel zou dit kosten met de verzending erbij? Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte met en zonder reclame zodanig dat deze klant het verschil kan zien.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Plastic ballen
Wij zijn op zoek naar een leverancier van plastic ballen, goedkoop om in publiek te gooien op evenement. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 5.000 tot 10.000 exemplaren.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Koffietassen bedrukt met logo en naam
Ik wil graag ongeveer 200 koffietassen laten bedrukken met een logo en de naam van die persoon, dus elke tas is gepersonaliseerd met hun eigennaam + quadri bedrukking met het logo. Bobex kwaliteitscontrole: Levering op 1 adres in Beveren-Leie. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiemateriaal
Limburg
Plastic toeters te bedrukken
Wij zijn op zoek naar een leverancier van plastic toeters die bedrukt kunnen worden. Bobex kwaliteitscontrole: Tweede offerteaanvraag van deze klant uit Limburg, actief in de evenementensector. Bedankt voor uw prijsvoorstel.

Offerte aanvragen-promotiemateriaal
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden en we hebben veel uitleg gekregen."

G. Gheeraert

"Bobex is een uiterst handig systeem wanneer men op zoek is naar leveranciers in een nieuw domei..."

A. Vandenberk


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.