Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Promo materiaal: Ontvang snel meerdere gratis offertesPromo materiaal-promotiemateriaal

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiemateriaalOfferte aanvragen-promotiemateriaal

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Relatiegeschenken
Limburg
Keycords / omhangkoorden / sleutelkoorden
Kunnen er 200 keycords / omhangkoorden / sleutelkoorden gemaakt / bedrukt worden die (= de keycord / omhangkoord zelf) bestaat uit 2 kleuren (zwart en violet) die in elkaar overgaan (dégradé) en waarbij de keycord / omhangkoord voor 2/3de bestaat uit de kleur zwart en 1/3de uit de kleur violet. Er zou ook nog een witte bedrukking op moeten met 2 logo's.
Promotiemateriaal
Andere regio's
Eco winkeltassen
Wij baten een hotel in Slowakije uit. Ik ben op zoek naar een eco winkeltas, opvouwbaar.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Bedrukken van anti stress dobbelstenen
Graag hadden wij een offerte ontvangen voor het bedrukken van anti stress dobbelstenen met ons logo langs 1 zijde en langs de andere vijf zijden een tekstje (paar woorden). Wij zouden deze dobbelstenen nodig hebben voor een vergadering voor 2 oktober aanstaande. Bobex kwaliteitscontrole: Aantal stuks: 80 stuks. Graag zo spoedig mogelijk een offerte voor dit bekend bedrijf.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Diverse relatiegeschenken
Schrijfpennen met logo Blocnota's met logo USB sticks met logo Vlaggen 70 cm x 20 cm Kleine vlaggen op staander T-shirts met logo op borst Overals met logo op rug Bobex kwaliteitscontrole: Zie logo in bijlage en verderop in de offerteaanvraag voor de gewenste hoeveelheden.
Relatiegeschenken
Antwerpen
Arbres magiques
Graag een offerte voor 12 juli van het type arbre magique met bedrukking van ons logo. Indien mogelijk het geurboompje in de vorm van het logo. Graag een dubbelzijdige bedrukking. Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage bij de offerteaanvraag voor het logo van deze klant. Bedankt voor uw prijsofferte voor 5.000 en 10.000 exemplaren. Apart verpakt.
Relatiegeschenken
West-Vlaanderen
Aanvraag brooddozen
Wij zouden onze leerlingen bij de start van het schooljaar graag een brooddoos (formaat ca. 18 x 13 x 6cm) schenken; waarbij ze een keuze kunnen maken uit 4 zelfontworpen prints. De oplage zou ca. 250 ex. zijn. Bobex kwaliteitscontrole: Informatieve, maar wel reële aanvraag voor een school (basis + secundair onderwijs) in Brugge. Alvast bedankt voor uw snelle reactie.
Relatiegeschenken
Limburg
Inrichting vakantieboerderij
Ik ga een vakantiehoeve openen en ben op zoek naar hotelzeepjes, badjassen, slippers, handdoeken en beddegoed. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 250 exemplaren.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Bedrukte PVC ballen
Ik ben op zoek naar een leverancier voor bedrukte PVC-ballen tegen 1 mei as. Graag rode ballen met diameter van 22cm, 2-zijdige druk met 2-kleurige print. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor 1.000 exemplaren voor deze klant uit 9032 Wondelgem.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Klassieke zwarte paraplu
Graag had ik een klassieke, zwarte paraplu met een houten handvat. Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage voor het logo. Bedankt voor uw offerteopgave voor 30 stuks.
Relatiegeschenken
West-Vlaanderen
Drukken van bladwijzers
Wij zijn op zoek naar bladwijzers waar we tekst en logo kunnen op plaatsen. Bladwijzers: geen gewoon stukje papier, wel karton/plastic en zodanig dat je de bladwijzer over een blad kan schuiven. Bobex kwaliteitscontrole: Klant twijfelt tussen 1 of 2 kleuren (naargelang het prijsverschil). Bedankt voor uw prijsopgave voor beide opties.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Koekendoosjes bedrukken
Ik ben op zoek naar een leverancier voor 750 koekendoosjes bedrukt met logo van de school. Bobex kwaliteitscontrole: Logo in het roze, zie bijlage. Bedankt voor uw prijsofferte voor deze onderwijsinstelling.
Relatiegeschenken
Vlaams Brabant
Post its with logo
We would like to receive a price offer for post its with logo and small personalised text. Bobex quality control: Thank you for your price quote for 1.000 post-its background light blue color (of if this is possible, clouds images).
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag kalenders
Voor het nieuwe jaar zijn wij op zoek naar 100 stuks 3-maanden kalender met op elke pagina een nieuwe foto van één van onze werven. 100 stuks bureaukalender horizontaal of verticaal te plaatsen, met op elke pagina een nieuwe foto van één van onze werven. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor deze klant uit 9120 Beveren.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Tassen, chocolaatjes en muntjes
Ik ben op zoek naar een leverancier van witte bedrukte tassen, bedrukt met ons logo aan de binnenkant (indien mogelijk) met een vierkant onderbordje. Hoeveelheid: 30 stuks. Alsook chocolaatjes en muntjes met op de verpakking ons logo gedrukt, dit ongeveer een 1.000 stuks. Bedrukte draagtassen, milieuvriendelijk plastiek. Bobex kwaliteitscontrole: Het oranje logo van deze klant moet op de zaken bedrukt worden. Bedankt voor uw prijsofferte.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Offerte degelijk promotiemateriaal
We zoeken promomateriaal (balpennen, latjes, ...) van degelijke kwaliteit, maar beperkt in prijs (€ 0.2 - 0.3 max), voor rond de 10.000 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Balpen zou moeten bedrukt worden met naam en partnervermelding, eventueel logo. Ander promomateriaal bedrukken met logo, partner en kleine slogan. Bedankt voor uw voorstellen.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Condooms met bedrukking
Een offerte voor condooms => 250 , 500 en 1000 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Opdruk 1 kleur (zwart). Bedankt voor uw prijsindicatie voor deze klant uit Antwerpen.
Relatiegeschenken
Limburg
Offerte zeepjes en douchegel
Ik ben op zoek naar een leverancier voor kleine zeepjes en flesjes douchegel +/- 20 ml, geen gepersonaliseerde opdruk. Bobex kwaliteitscontrole: Voor gebruik in B&B, die momenteel deze zaken in de Makro gaat aankopen. Maar wensen dus een andere oplossing. Bedankt voor uw offerte.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Ringmappen met 2 ringen
Ik ben op zoek naar een leverancier van 200 ringmappen met 2 ringen. Rug: ca 5cm. Bobex kwaliteitscontrole: Buitenkant (voor en achter) bedrukt en glanzend, binnenkant rood of wit. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Krijtdoosjes voor onderwijsinstelling
Wij willen op school gebruik maken van krijtdoosjes (vorm en grootte zoals de koekendoosjes). Hierdoor hebben alleen de leerkrachten krijt bij en voorkomen we dat de leerlingen krijt gaan verkwisten wanneer ze alleen in het klaslokaal zijn. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant zou dit graag in de kleuren van onze school willen met een afbeelding van het logo van de school en de slogan erop. Bedankt voor uw prijsofferte.
Promotiemateriaal
Henegouwen
Relatiegeschenken / promotiemateriaal voor kinderen
Voor een klant zijn wij op zoek naar relatiegeschenken/promotiemateriaal voor kinderen. De bedoeling is de mascotte van zijn organisatie op allerlei kindvriendelijke gadgets, denkend aan een frisbee, strandbal, schuifpuzzel, drinkbus, brooddoos, ballonnen,... Met de bedoeling, deze tijdens festivals te verdelen. Bobex kwaliteitscontrole: Graag een prijsopgave voor 500, 1000, 1500, 2000 exemplaren.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Concertlampjes voor dansoptreden
Had graag 1.000 concertlampjes voor ons dansoptreden. Mag zonder reclame zijn. Hoeveel zou dit kosten met de verzending erbij? Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte met en zonder reclame zodanig dat deze klant het verschil kan zien.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Koffietassen met bedrukking
Koffietassen design model (zoals van illy koffie) in zwart en bedrukt met ons logo. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 500 stuks zwarte koffietas + onderbord + bedrukken van logo in quadri.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Offerte maatbekers
Ik ben op zoek naar een leverancier van maatbekers. Deze zouden bedrukt moeten worden met: - bedrijflogo - 3 schaalverdelingen Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor 100 exemplaren.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Oordopjes met logo en tekstje
Als promotiemateriaal zijn wij op zoek naar oordopjes met logo en kort tekstje. Bobex kwaliteitscontrole: Het logo liefst in 4-kleurendruk. De hoeveelheid die deze klant zal afnemen is afhankelijk van de prijs. Bedankt voor uw prijs voor 250 stuks.
Relatiegeschenken
Antwerpen
Dringend: USB sticks
Graag hadden wij een offerte ontvangen voor 50 stuks bedrukte (logo in 1 kleur) USB sticks. Een voudige USB sticks met een capaciteit van 1 Gb, 2 Gb, 4Gb of 8 Gb. Bobex kwaliteitscontrole: Zou het mogelijk zijn om deze klant zo spoedig mogelijk uw offerte te sturen. Graag ook met vermelding van de levertijd.

Offerte aanvragen-promotiemateriaal
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Alles verliep vlot en ik kreeg snel reactie van de leveranciers."

G. Verbeeck

"Zeer tevreden van de vlotte werking en de snelle reactie van verscheidene personen."

N. Van Pelt


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.