Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Promo kleding: Ontvang snel meerdere gratis offertesPromo kleding-promotiekledij

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiekledijOfferte aanvragen-promotiekledij

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiekledij
Vlaams Brabant
Dartshemden
Ik ben op zoek naar een leverancier van 10 dartshemden - 2 kleurig met tekstopdruk clubnaam en sponsors.
Promotiekledij
Antwerpen
Drukken t-shirts met logo op
Drukken t-shirts met logo op, maten: extra-small, small, medium, large. Bobex kwaliteitscontrole: Logo moet op het borstzakje gedrukt worden. Bedankt voor uw prijs opgave.
Promotiekledij
Antwerpen
Drukken van fluohesjes
Wij zouden graag een offerte willen vragen voor 300 fluohesjes met vooraan het logo van de provincie Antwerpen en achteraan het logo van onze school in zwart/wit. Graag hadden wij ook verschillende maten; evt. XS, S en M (kleuters en lagere school). Bobex kwaliteitscontrole: Beide bedrukkingen mogen in zwartprint. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiekledij
Antwerpen
Fluohesjes voor kinderen
Wij zijn op zoek naar fluohesjes voor kinderen met het logo van de school op gedrukt. Het zou gaan over een aantal van ongeveer 500 hesjes. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor deze basisschool.
Promotiekledij
Antwerpen
Bedrukken van 50 fluovestjes
Ik ben op zoek naar een leverancier voor 50 fluovestjes voor kinderen met bedrukking op achterkant. Bobex kwaliteitscontrole: Deze zouden moeten klaar zijn klaar voor woensdag 19 september. Bedankt voor uw prijsofferte.
Promotiekledij
Antwerpen
Offerte promotionele kledij
Ik zoek iets leuks om mijn bedrijf kenbaar te maken op een sport evenement. De kleur is wit en oranje. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant denkt aan een 500-tal petjes, en liefst borduren. Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiekledij
Limburg
Offerte voetbaltruitjes
Wij zijn op zoek naar een textielgroothandel die ons Nike voetbaltruitjes kan leveren. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een drukkerij. Bedankt voor uw offerteopgave voor deze klant.
Promotiekledij
Antwerpen
T-shirts in een soort coolmax stof
T-shirts in een soort coolmax stof Zwart of geel of combinatie Ronde hals Min. 200 stuks Bobex kwaliteitscontrole: Het ontwerp zal mede sterk bepalen wie de offerte zal halen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Drukken van t-shirts
Wij hadden graag twee offertes aangevraagd voor het drukken van t-shirts (B&C - Exact 150). Aantallen: 400 kinder t-shirts (50 van 5-6 / 100 van 7-8- / 100 van 9-11 / 150 van 12-14) 250 volwassen t-shirts (100 van M / 100 van L / 50 van XL). Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een VZW uit het Gentse. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Wielerpetjes oud model
Ik ben op zoek naar wielerpetjes oud model. Normale maat voor volwassenen 1.000 stuks in het lichtgroen + witte bedrukking. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte enerzijds met het bedrukken van één zijkant, anderzijds met 2 zijkanten.
Promotiekledij
Antwerpen
Authentieke wielerpetjes
Wij zijn op zoek naar authentieke wielerpetjes met bedrukking eigen logo (achteraan) en slogan (vooraan). Belangrijk is dat het gaat om de 'ordinaire' wielerpetjes (oud model) en dat ze moeten leverbaar zijn met bedrukking tegen 02/04/2012. Bobex kwaliteitscontrole: Graag had deze klant een prijs voor 1000, 2000 en 5000 exemplaren ontvangen.
Promotiekledij
Antwerpen
Offerte salopettes
Sallopettes, voor mannen en vrouwen (aansluitend). In fel blauw en fel rood. Bobex kwaliteitscontrole: Maten en aantallen zijn nog niet bekend. Bedankt om alvast met deze klant contact op te nemen indien u hem hiermee kan helpen.
Promotiekledij
Antwerpen
T-shirts voor klanten
T-shirts om te geven aan klanten als ze boven een bepaald bedrag kopen bij opening van onze zaak. Tevens zullen we de overgebleven t-shirts gewoon als promomateriaal in de zomer geven. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 50 exemplaren.
Promotiekledij
Antwerpen
Polo's, sweaters en bodywarmers met logo
Ik had graag een offerte ontvangen voor 200 polos, 200 sweater en 200 bodywarmers kleur zwart logo oranje. 70 XL - 70 L - 30 M - 30 S Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw gedetailleerde offerte, voorstellen worden eveneens geapprecieerd.
Promotiekledij
Limburg
Promo T-shirts
Wij hebben 1850 bedrukte basic t-shirts nodig. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant heeft B&C 150 gr korte mouw basic t-shirt gekleurd 1400 stuks en B&C Women only korte mouw gekleurd 450 stuks nodig. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiekledij
Antwerpen
Kwaliteitshemden en t-shirts
Wij zijn op zoek naar kwaliteitshemden en dito t-shirts met ons logo er op. De Ral kleur is RAL 3003. Witte hemden maat 45: 10 stuks Witte hemden maat 43: 10 stuks Witte t-shirts maat XXL: 30 stuks Witte t-shirts maat XL: 40 stuks Bobex kwaliteitscontrole: Locatie klant: 2660 Antwerpen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiekledij
Brussel
Bandana's met opdruk
Wij doen met 5 teams van telkens 5 personen mee aan de Hercules Trophy op 28 juni op Nekkerspoel in Mechelen. Hiervoor hadden wij graag bvb. een bandana met opdruk (tekstje en logo) gehad, of eventueel ook shorts voor de mannen en middelkorte wikkelrokken bvb. voor de vrouwen. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 18/04/2008: Bedankt voor uw prijsopgave voor deze 25 personen: 8 vrouwen en 17 mannen.

Offerte aanvragen-promotiekledij
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Een gemakkelijke en duidelijke service. Bedankt."

E. Celie

"Ik was positief verrast door het aantal reacties."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.