Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Promo kledij: Ontvang snel meerdere gratis offertesPromo kledij-promotiekledij

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiekledijOfferte aanvragen-promotiekledij

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Bedrukken van t-shirts
Prijslijsten voor t-shirts met bedrukkingen (inktdruk & zeefdruk): 15 smal 15 medium 15 large 5 extra large Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage voor de afbeelding. Bedankt voor uw prijsopgave voor de gevraagde hoeveelheden.
Promotiekledij
Geen regio
Functionele loop t-shirts
Wij zijn op zoek naar een leverancier van functionele loop t-shirts. Dit om in groep deel te nemen aan verschillende loop-events. Functionele loop t-shirts in de maten S, M en L. Kleur bij voorkeur geel met vierkleuren opdruk. Voor en achter. Bobex kwaliteitscontrole: Aantallen rond de 30 per maat. Bedankt voor uw prijs opgave.
Promotiekledij
Vlaams Brabant
Bedrukken van t-shirts
Ik ben op zoek naar t-shirts bedrukt 1 kleur voorkant logo RH. Achterkant mag logo drukker opstaan, kostenbesparend voor iedereen. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijs voor 4 M, 10 L, 2 XL.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Offerte 8 truien
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor 8 truien. Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage bij de offerteaanvraag voor het logo. Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Loop t-shirts
Ik ben op zoek naar turquoise loop t-shirts, korte mouwen met zwarte opdruk. man 5 M en 10 L vrouw 5 S en 10 M Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor deze 30 exemplaren met logo opdruk voor- en achteraan.
Promotiekledij
Antwerpen
Authentieke wielerpetjes
Wij zijn op zoek naar authentieke wielerpetjes met bedrukking eigen logo (achteraan) en slogan (vooraan). Belangrijk is dat het gaat om de 'ordinaire' wielerpetjes (oud model) en dat ze moeten leverbaar zijn met bedrukking tegen 02/04/2012. Bobex kwaliteitscontrole: Graag had deze klant een prijs voor 1000, 2000 en 5000 exemplaren ontvangen.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Bedrukken witte polo's
Ik ben op zoek naar een 30-tal witte polo's met bedrukking vooraan van logo en achteraan met tekst in het zwart. Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage voor het ontwerp. Bedankt voor uw offerteopgave voor deze klant.
Promotiekledij
Limburg
Borduren op promotiekledij
Wij zijn op zoek naar een 100-tal kledingstukken + het borduren van het logo op dit textiel: een 25-tal exemplaren t-shirts, polo's, hemden, sweat-shirts. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerte voor de kledingstukken + het er op borduren van het logo van deze klant, zowel op de borst als op de rug.
Promotiekledij
Antwerpen
T-shirts bedrukken
We wensen op een theatervoorstelling t-shirts te verdelen. De prijs mag dus niet te hoog zijn. We opteren voor een witte of lichtblauwe kleur. Opdruk in het blauw. We willen een women en men fit model, in de maten S, M voor vrouwen en M, L, XL voor mannen. We zouden graag achteraan ons logo willen plaatsen, vooraan een zin. Bobex kwaliteitscontrole, op 11/07/2008: Bedankt voor uw gedetailleerde offerte voor 200 exemplaren, liefst met voorbeeldmogelijkheid.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
100 t-shirts voor Nacht van Jabbeke
Tijdens concert op 30 augustus in Jabbeke moeten alle medewerkers voorzien zijn van een gelijke T-shirt. Vooraan bedrukt met een logo, achteraan met concertagenda. Bobex commentaar 04/07/2008: de bedoeling is om de medewerkers op het concert kenbaar te maken. 80 gele en 20 witte tshirts.
Promotiekledij
Brussel
Bandana's met opdruk
Wij doen met 5 teams van telkens 5 personen mee aan de Hercules Trophy op 28 juni op Nekkerspoel in Mechelen. Hiervoor hadden wij graag bvb. een bandana met opdruk (tekstje en logo) gehad, of eventueel ook shorts voor de mannen en middelkorte wikkelrokken bvb. voor de vrouwen. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 18/04/2008: Bedankt voor uw prijsopgave voor deze 25 personen: 8 vrouwen en 17 mannen.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Promokledij vrijwilligers / organisators
Internationale conferentie over jeugdethiek in de sport waarbij vrijwilligers en organisators herkenbaar moeten zijn voor de deelnemers, dit a.d.h.v. uniforme kledij. Wij zijn concreet op zoek naar: 20 gele t-shirts. logo groot achteraan 20 blauwe fleeces. logo vooraan 20 dassen in 2 kleuren. 20 polo's geel of blauw. logo vooraan Bobex kwaliteitscontrole, op 28/03/2008: Locatie: Gent. Bedankt voor uw prijs opgave.

Offerte aanvragen-promotiekledij
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik zal een keuze maken uit de offertes die ik reeds ontvangen heb. Ik was positief verrast over..."

M. Campion

"Aangzien het ons beslissingsproces heel wat heeft vereenvoudigd en dus ook versneld heeft zijn ..."

M. Cautaerts


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.