Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Promo geschenk: Ontvang snel meerdere gratis offertesPromo geschenk-relatiegeschenken

Ontvang nu meerdere offertes: RelatiegeschenkenOfferte aanvragen-relatiegeschenken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Relatiegeschenken
West-Vlaanderen
USB sticks
Ik ben op zoek naar een leverancier van zwarte USB sticks, logo in 1 kleur (pms 200C Pantone), capaciteit 2 gb en 4 gb, om prijs te kunnen vergelijken. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een jeugdvereniging. Bedankt voor uw prijsopgave.
Relatiegeschenken
Antwerpen
Arbres magiques
Graag een offerte voor 12 juli van het type arbre magique met bedrukking van ons logo. Indien mogelijk het geurboompje in de vorm van het logo. Graag een dubbelzijdige bedrukking. Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage bij de offerteaanvraag voor het logo van deze klant. Bedankt voor uw prijsofferte voor 5.000 en 10.000 exemplaren. Apart verpakt.
Relatiegeschenken
West-Vlaanderen
Aanvraag brooddozen
Wij zouden onze leerlingen bij de start van het schooljaar graag een brooddoos (formaat ca. 18 x 13 x 6cm) schenken; waarbij ze een keuze kunnen maken uit 4 zelfontworpen prints. De oplage zou ca. 250 ex. zijn. Bobex kwaliteitscontrole: Informatieve, maar wel reŽle aanvraag voor een school (basis + secundair onderwijs) in Brugge. Alvast bedankt voor uw snelle reactie.
Relatiegeschenken
West-Vlaanderen
Drukken van bladwijzers
Wij zijn op zoek naar bladwijzers waar we tekst en logo kunnen op plaatsen. Bladwijzers: geen gewoon stukje papier, wel karton/plastic en zodanig dat je de bladwijzer over een blad kan schuiven. Bobex kwaliteitscontrole: Klant twijfelt tussen 1 of 2 kleuren (naargelang het prijsverschil). Bedankt voor uw prijsopgave voor beide opties.
Relatiegeschenken
Limburg
Pennen en USB sticks
Voor de opstart van mijn firma had ik graag een aantal pennen gehad waarop de naam van ons bedrijf wordt gedrukt. Daarnaast ook graag een aantal USB sticks met het logo op. Bobex kwaliteitscontrole: Klant is een startend immokantoor. Bedankt voor uw prijsofferte.
Relatiegeschenken
Limburg
Offerte zeepjes en douchegel
Ik ben op zoek naar een leverancier voor kleine zeepjes en flesjes douchegel +/- 20 ml, geen gepersonaliseerde opdruk. Bobex kwaliteitscontrole: Voor gebruik in B&B, die momenteel deze zaken in de Makro gaat aankopen. Maar wensen dus een andere oplossing. Bedankt voor uw offerte.
Relatiegeschenken
West-Vlaanderen
Bedrukte botsballen
Wij zijn op zoek naar rubberen botsballen met een diameter van 4,5 cm. Deze moet bedrukt worden met een logo dat meerdere kleuren heeft. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag voor een bouwbedrijf. Bedankt voor uw prijsofferte.
Relatiegeschenken
Limburg
Decoratie element voor in rusthuizen
Ik ben op zoek naar een decoratie elementje voor op tafels te zetten in rusthuizen. Kan je mij asap een aantal voorstellen (foto) met prijs bezorgen? Aantallen zijn nog niet bepaald. Offerte mag gemaakt worden voor: 50 - 100 - 200 - 500 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Dringende kleine aanvraag want het decoratie elementje mag niet meer kosten dan 0,50 euro/stuk. Bedankt voor uw offerte indien u deze klant hiermee kan helpen.
Relatiegeschenken
Antwerpen
Lederen sleutelhangers voor leerlingen op school
Wij zijn op zoek naar een leverancier van lederen sleutelhangers om met mijn leerlingen zelf te ponsen. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een onderwijsinstelling uit het Antwerpse. Bedankt voor uw prijs opgave voor een 250-tal exemplaren.
Relatiegeschenken
Limburg
Relatiegeschenk milieu / winter
We zijn op zoek naar een geschikt relatiegeschenk voor onze werknemers. We dachten aan iets wat met milieu in de winter te maken heeft. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw origineel voorstel voor een 80-tal exemplaren.
Relatiegeschenken
West-Vlaanderen
Houtvochtigheidsmeter
Wij zijn op zoek naar een houtvochtigheidsmeter. Dit is een toestelletje om de vochtigheid in het brandhout te meten in %. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is actief in kachels. Locatie: Brugge. Bedankt voor uw prijsofferte + een aantal afbeeldingen, en dit voor een oplage van 500 stuks.
Relatiegeschenken
Oost-Vlaanderen
Welkomstgeschenk nav nieuwe uitbater dagbladhandel
Wij zouden aan onze klanten als welkomstgeschenk graag een draagtas aanbieden met lange hengsels, met onze reclame op.† Wij zouden deze tas willen vullen met verschillende artikels zoals vb balpen, snoepjes, schrijfblok enz,... Bobex kwaliteitscontrole, op 15/07/2008: Bedankt voor uw offerte en eventueel ook een catalogus en eventueel een staal.

Offerte aanvragen-relatiegeschenken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben heel tevreden over de service die Bobex aanbiedt."

C. Vanspitael

"Prima!"

S. Vandelo


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.