Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Promo gadgets: Ontvang snel meerdere gratis offertesPromo gadgets-promotiemateriaal

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiemateriaalOfferte aanvragen-promotiemateriaal

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Springballen voor school
Ik ben op zoek naar een leverancier van 200 springballen met de naam van de school in het rood op bedrukt.
Promotiemateriaal
Andere regio's
Eco winkeltassen
Wij baten een hotel in Slowakije uit. Ik ben op zoek naar een eco winkeltas, opvouwbaar.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Aankopen USB sticks
Wij hadden graag een offerte gekregen voor het aankopen van 2.000 USB-sticks met hanger, 1 GB + opdruk. Bobex kwaliteitscontrole: derde offerteaanvraag op Bobex. Klant gevestigd in Oost-Vlaanderen. Graag uw prijsofferte. Alvast bedankt. Herlancering van deze aanvraag door deze klant.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Bedrukken van anti stress dobbelstenen
Graag hadden wij een offerte ontvangen voor het bedrukken van anti stress dobbelstenen met ons logo langs 1 zijde en langs de andere vijf zijden een tekstje (paar woorden). Wij zouden deze dobbelstenen nodig hebben voor een vergadering voor 2 oktober aanstaande. Bobex kwaliteitscontrole: Aantal stuks: 80 stuks. Graag zo spoedig mogelijk een offerte voor dit bekend bedrijf.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Diverse relatiegeschenken
Schrijfpennen met logo Blocnota's met logo USB sticks met logo Vlaggen 70 cm x 20 cm Kleine vlaggen op staander T-shirts met logo op borst Overals met logo op rug Bobex kwaliteitscontrole: Zie logo in bijlage en verderop in de offerteaanvraag voor de gewenste hoeveelheden.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Promomateriaal voor fitnessclubs
Ik ben op zoek naar promomateriaal voor onze fitnessclubs outdoor: 10 x bedrukte roll up banners met logo en extra informatie (quadri) - ontwerp wordt aangeleverd 40 x bedrukte strandvlaggen - witte achtergrond met bedrukking in het blauw en rood - het ontwerp wordt aangeleverd Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor deze klant gevestigd te 9052 Zwijnaarde.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Sneeuwbol - sleutelhanger
Ik zou graag weten wat een sneeuwbol-sleutelhanger kost waarin een foto kan geplaatst worden. Bobex kwaliteitscontrole: Afmetingen: 5cm breed op 4 hoog. Ongeveer een 600-tal nodig. Bedankt voor uw offerte.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Pennen met logo & website
Gezien onze activiteit in de opleidingssector zijn we op zoek naar balpennen met ons logo en webadres (print of gegraveerd). Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 500 exemplaren.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Klassieke zwarte paraplu
Graag had ik een klassieke, zwarte paraplu met een houten handvat. Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage voor het logo. Bedankt voor uw offerteopgave voor 30 stuks.
Promotiemateriaal
Limburg
Bedrukken van latjes
Wij willen latjes laten bedrukken als promotiemateriaal in 1 kleur (logog + website + slagzin) De latjes zelf zijn wit (15 cm lang, +/- 3 cm hoog). Bobex kwaliteitscontrole: Graag een prijs voor 2.000 - 3.000 - 4.000 stuks. Graag een gedetailleerde offerte voor deze Limburgse onderwijsinstelling.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Tassen, chocolaatjes en muntjes
Ik ben op zoek naar een leverancier van witte bedrukte tassen, bedrukt met ons logo aan de binnenkant (indien mogelijk) met een vierkant onderbordje. Hoeveelheid: 30 stuks. Alsook chocolaatjes en muntjes met op de verpakking ons logo gedrukt, dit ongeveer een 1.000 stuks. Bedrukte draagtassen, milieuvriendelijk plastiek. Bobex kwaliteitscontrole: Het oranje logo van deze klant moet op de zaken bedrukt worden. Bedankt voor uw prijsofferte.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Offerte ringmappen, Gent
Ik ben op zoek naar een leverancier voor 100 ringmappen met twee ringen ofwel in geplastificeerd karton ofwel in plastiek. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerte voor het bedrukken van 100 ringmappen (karton of plastiek) alsook de leveringstijd.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Offerte brooddozen
Wij hadden graag een offerte ontvangen voor kleine brooddozen, dit nav het 10-jarig bestaan van onze kinderclub. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 300 exemplaren.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Bedrukte snijplanken
Ik ben op zoek naar een leverancier van snijplanken, 1.000 exemplaren, bedrukt in quadri. Bobex kwaliteitscontrole: Locatie klant: 9000 Gent. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Offerte promotiedozen
Ik ben op zoek naar promotiedozen. Graag hadden we iets gehad waar we onze inschrijfformulieren bij zitten en met een gleuf waar ze die dan kunnen instoppen. Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage in logo. Bedankt voor uw prijsopgave voor 50 en voor 100 exemplaren.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Offerte placemats en bestekhouders
Graag hadden wij een offerte ontvangen voor place-mats en bestekhouders met ons logo op. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor 250 - 500 - 1000 stuks.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Gadgets voor zanger
Ik heb gadgets nodig die ik als zanger op mijn optredens/fanbals kan verkopen. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw voorstel met prijsopgave voor 150 exemplaren.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Aankoop sleutelhangers (500 à 1000 stuks)
Wij hadden graag geïnformeerd naar de tarieven voor het bestellen van sleutelhangers met daarop het bedrijfslogo en de website. Het zou in 1 of 2 kleuren (donkerblauw en/of geel) zijn, afhankelijk van het voorstel van de leverancier. De afmetingen zouden 2 cm x 5 cm moeten zijn. Bobex kwaliteitscontrole: Het zou gaan om 500 à 1000 stuks. Alvast bedankt voor uw prijsoffertes.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Aankoop gadgets
Wij zijn op zoek naar gadgets/relatiegeschenken om uit te delen op een beurs. Bobex kwaliteitscontrole: De klant heeft een voorkeur voor memobloks en balpennen bedrukt met de bedrijfsgegevens, maar voorstellen van de leverancier zelf zijn ook welkom. Alvast bedankt voor de prijsoffertes.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Gadgets voor liefdadigheidsinstelling
Gezocht: gadget dat uit verschillende stukjes bestaat (bv een puzzel of een kwartetspel of iets dergelijks, maar liefst niet het klassieke kartonnen model, liefst iets origineels), waarop we een aantal zaken kunnen laten drukken (nl. logo en een aantal tips). Het is de bedoeling dat bezoekers de verschillende stukjes van het gadget op een evenement rond ouderen met een visuele handicap kunnen verzamelen. Het zou fijn zijn mocht het gadget een verwijzing maken naar deze thema's (ouderen - visuele handicap). Aantal: Om en bij de 250 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: De bedoeling zou zijn dat bv aan één kant het logo komt, aan de andere zijde een tip rond hoe je een oudere met een visuele handicap kan verder helpen. Graag voorstellen, ideeën + offerte. Mag rechtstreeks via email. Bedankt.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Nood aan promotiemateriaal
Wij hebben dringend nood aan promotiemateriaal, daar wij in januari 2011 een buitendienst op gaan starten. Hebben niet echt een beeld hoe of wat, graag een aantal voorstellen. Aantal: 500 stuks per gadget? Wij wensen wel ons logo en onze gegevens te laten drukken op de verschillende gadgets. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gelegen in Antwerpen. Graag een afspraak, offerte, voorbeelden? Best telefonisch contact of via e-mail. Alvast bedankt.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Promo gadgets voor kids
Ik zoek iets in de trend van botsballen, kleurpotloden, jojo's e.d; om uit te delen als promo aan kinderen. Kostprijs per stuk, liefst kleiner dan €0,15. We zullen starten met een 1.000 stuks. Het is wel de bedoeling dat we telkens iets nieuws gaan maken na een bepaald periode. Graag afwisseling. Bobex kwaliteitscontrole: deze klant is actief in de voedingssector, de bedoeling van dit project is namelijk een klein geschenkje weggeven aan klanten die iets komen kopen. Bedankt voor uw offerte.
Promotiemateriaal
Brussel
Promotiemateriaal jobbeurzen
Ons bedrijf is op zoek naar promotiemateriaal om uit te delen op jobbeurzen aan geïnteresseerde studenten of werkzoekenden. We zijn momenteel nog vrij breed op zoek, toch zouden we het liefst werken met: balpennen (liefst wit of doorzichtig om ons logo op te drukken), snoepjes met ons logo op de wikkel, muntjes in een doosje met daarop ons logo, ... Verder staan we open voor originele suggesties die passen bij een jong en dynamisch bedrijf. Graag een 1.000 stuks om te beginnen, nadien eventueel nog bij bestellen. Logo bestaat uit 2 kleren (zwart en rood), afmeting is bij te werken (zie bijlage). Bobex kwaliteitscontrole: Er is hier nog geen sprake van bestelling, enkel van een offerteaanvraag. Graag een gedetailleerde offerte, overzicht met mogelijkheden. Reageren mag via telefoon of mail. Alvast bedankt.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Leuke gadgets om uit te delen
We willen een bekendmakingsactie doen voor ons centrum. hiervoor zijn we nog op zoek naar iets om uit te delen aan de jongeren, met een slogan en logo op bedrukt (3 of 4 kleuren). Voorbeelden waar we aan dachten zijn: kauwgom, kleine latjes, klein zaklampje... Bobex kwaliteitscontrole, op 30/04/2008: Bedankt voor uw voorstel voor 2.000 - 5.000 exemplaren, afhankelijk van de mogelijkheden volgens het maximumbudget (= 1.000 €).
Promotiemateriaal
Limburg
Promotiematerialen
Lancering van nieuwe design-producten. Naambekendheid verwerven. Bedrijfimago versterken. Bobex commentaar, op 05/02/2008: Tweede aanvraag van deze klant op Bobex. Bedankt voor uw voorstellen en uw offerte voor een 200-tal exemplaren.

Offerte aanvragen-promotiemateriaal
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Snelle reaktie op offerte-aanvragen en ook opvolging door de betrokken handelaars."

J. Verschaeve

"Goede hulp om de juiste vakmensen te vinden."

H. Van Doorselaere


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.