Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Promo gadget: Ontvang snel meerdere gratis offertesPromo gadget-promotiemateriaal

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiemateriaalOfferte aanvragen-promotiemateriaal

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiemateriaal
Brussel
Koffietassen en schoteltjes
Koffietassen en schoteltje met eigen design bedrukt (logo & kleurvlak). Inhoud 200ml, zowel voor koffie als voor tee te gebruiken. Aantal: +/- 60. Kan een volledige bedrukking buitenzijde tas en schoteltje? Wat is anderzijds het maximum formaat voor bedrukking op tas en schoteltje? Bobex kwaliteitscontrole: U mag 2 offertes voor deze klant opmaken: 1/ tas en schotel volledig oranje met wit logo (5cm) 2/ logo in deze bijlage op de tas zo groot als mogelijk + de steenvorm in oranje op schoteltje ook.
Promotiemateriaal
Namen
Devis stylo à bille
Devis stylo à bille. Contrôle de qualité Bobex: Ce client nous vient de 5170 Lustin. Merci pour votre devis pour 1.000 exemplaires.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Spaanse waaiers voor danceclub in Antwerpen
Ik zou graag prijsofferte hebben voor : 500-1000 rode (spaanse)waaiers + Het bedrukken ervan met in het wit ons logo op Wel wil ik dit in het groot op de waaier zelf (open vouwende gedeelte) niet op het de kant van het plastiek .Zodaning men enkel het loge ziet als hij open is. Bobex kwaliteitscontrole: Bedrijf is een danceclub gelegen in provincie Antwerpen. Klant wenst twee offertes een voor 500 en een voor 1000 om zo aantal te bepalen.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Offerte USB sticks
Ik ben fotograaf in bijberoep en zou graag voor mijn klanten gepersonaliseerde USB sticks meegeven. Dit mag het eenvoudigste zijn maar. Hiervan zou ik een 10-30 stuks willen en met een geheugen van 4-8gb. Bobex kwaliteitscontrole: Kunt u hiervoor een correcte prijs, rekening houdend met beperkt budget, doormailen naar deze klant? Alvast bedankt.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Drukken USBsticks voor scholengemeenschap
Solid Twist - usb-stick 1GB. Eén zijde bedrukt met logo van de verschillende scholen van de scholengemeenschap, andere kant met voornaam gegraveerd. De afstuderende leerlingen van het zesde leerjaar in de 10 scholen van onze scholengemeenschap krijgen een gepersonaliseerde usb-stick met de opdruk van hun schoollogo en hun voornaam gegraveerd. Levering mag gegroepeerd op 1 adres. Factuur op te maken per school. Bobex kwaliteitscontrole: Elke school heeft zijn eigen logo dat gedrukt moet worden. Aantal per school schommelt tussen de 30 en de 75 stuks. Bedankt voor uw prijsopgave voor in totaal 420 stuks.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Plastic ballen
Wij zijn op zoek naar een leverancier van plastic ballen, goedkoop om in publiek te gooien op evenement. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 5.000 tot 10.000 exemplaren.
Promotiemateriaal
Limburg
Offerte latjes
Wij zijn op zoek naar latjes (15cm) gemaakt van hard plastiek met opdruk (we willen het latje volkribbelen met woorden allemaal door elkaar) dus de hele lat benutten. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag voor een Limburgse school. Bedankt voor uw prijsofferte voor 3.000 stuks.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Klimmusketon of frigomagneet
Ik ben op zoek naar gadgets zijnde ofwel een klimmusketon met flessenopener in de bedrijfskleuren ofwel een frigomagneet van het bedrijfslogo in reliëf. Bedrijfslogo kan u in bijlage vinden. Bobex kwaliteitscontrole: Het gaat om een aantal van 1.000 tot 1.500 stuks. Klant bevindt zich in 8850 Ardooie. Alvast bedankt voor het opmaken van uw prijsofferte voor beide gadgets.
Promotiemateriaal
Limburg
Praesesverkiezingen
Voor de Praesesverkiezingen zoeken wij met onze studentenvereniging zo goedkoop mogelijk promotiemateriaal voor onze kiezers. Iedere sponsoring of korting is meer dan welkom. Wij hebben nodig: +/- 50 bedrukte T-shirts (1 kleur) met op de voorkant en achterkant het logo van onze ploeg, eventueel op de mouwen, de logo's van onze sponsors. 500 bedrukte latjes (1 kleur) met daarop het logo van onze ploeg en logo's van onze sponsors. Indien wij ons daarna nog een extraatje kunnen toestaan wensen we de keuze te hebben tussen: bedrukte pennen; sleutelhangers (1 kleur) met logo van onze ploeg of grote affiches (1 kleur) voor het programma met daarop logo van de ploeg alsook logo's van onze sponsors. Bobex kwaliteitscontrole: studentenvereniging campus Diepenbeek. Zijn druk bezig met het opmaken van een budgetplan. Graag een offerte ASAP. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Reuze rietje
Wij zijn op zoek naar een reuze rietje in stevig materiaal voor brand activation. Afmetingen: 2 à 2,5m hoog. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een Mechels bedrijf. Bedankt voor uw prijsopgave indien u hen hiermee kan helpen.
Promotiemateriaal
Limburg
Profileren van naambekendheid
Wij zijn op zoek naar promotiemateriaal om onze naambekendheid wat meer te profileren op de markt. Deze promotieartikel moet bij de mensen op de bureau een vaste waarde krijgen (wij hadden even al in gedacht, een soort penhouder of dergelijke), graag iets dat op bureau blijft liggen. Graag creatieve ideeën en voorbeelden gevolgd door een afspraak. Opgepast: logo en telefoonnummer moeten er zeker op worden vermeldt! Hoeveelheid hangt af van de prijs. Graag meerdere voorstellen. Bobex kwaliteitscontrole: verwerker van olie en water substantie gelegen te Limburg. Graag eerst een voorstelling van het concept met prijsvermelding. Reageren kan online of via mail. Alvast bedankt.
Promotiemateriaal
Limburg
USB sticks als afscheidsgeschenk
Ik zou graag een offerte krijgen voor de aankoop van USB sticks (mooie vorm voor de leerlingen van het 6de leerjaar) als afscheidsgeschenk. Bobex kwaliteitscontrole: Graag in de vorm van een armband met logo van de school. Bedankt voor uw prijsofferte.
Promotiemateriaal
Antwerpen
10.000 gadgets voor Vlaamse provinciehoofdstad
Wij zouden graag 10.000 gadgets bestellen, bedrukt in 1 kleur in 1 positie voor eind november 2010. Is het mogelijk van volgende producten een prijsofferte te ontvangen? Is het mogelijk om na de prijsofferte een aantal samples te ontvangen van de artikels zodat we de kwaliteit ervan kunnen beoordelen? Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een Vlaamse provinciehoofdstad. Zie bijlage bij de offerteaanvraag voor het logo. Bedankt voor uw originele voorstellen via het Bobex systeem.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Permanent match
Als promotiegadget voor een ploeg van een scoutsfederatie, hadden we eventueel gedacht aan een eeuwige lucifer (permanent match, everlasting match). Een tiental jaar geleden waren deze gemakkelijk te vinden, maar nu lijken er enkel nog maar volledig metalen versies gemaakt te worden. Wij zijn echter op zoek naar een bedrukbare plastic versie. Bobex commentaar, op 01/09/2008: Vierde offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Zie bijlage voor een afbeelding. Bedankt voor uw prijs opgave.
Promotiemateriaal
Limburg
USB sticks
Wij bestaan dit jaar 25 jaar. Voor de moni's willen we dus iets speciaals doen: We willen hun een klein geschenkje geven, liefst een USB stick ofzo. Op het geschenk willen we een bedrukking van ons logo, zodat het meteen ook een reclame-item is. Bobex commentaar, op 02/06/2008: Tweede offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Bedankt voor uw prijs opgave.

Offerte aanvragen-promotiemateriaal
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden van snelle reacties, meerdere offertes maken het gemakkelijker de prijsvork van h..."

"In de eerste week ben ik meteen gecontacteerd door 3 verschillende leveranciers. Goede service!"

N. Somers


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.