Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Promo: Ontvang snel meerdere gratis offertesPromo-relatiegeschenken

Ontvang nu meerdere offertes: RelatiegeschenkenOfferte aanvragen-relatiegeschenken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Promomateriaal voor fitnessclubs
Ik ben op zoek naar promomateriaal voor onze fitnessclubs outdoor: 10 x bedrukte roll up banners met logo en extra informatie (quadri) - ontwerp wordt aangeleverd 40 x bedrukte strandvlaggen - witte achtergrond met bedrukking in het blauw en rood - het ontwerp wordt aangeleverd Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor deze klant gevestigd te 9052 Zwijnaarde.
Relatiegeschenken
West-Vlaanderen
Aanvraag 5000 à 10000 voetballen met bepaalde opdruk
Wij hadden graag een offerteaanvraag verkregen voor de aankoop en het laten bedrukken van 5000 à 10000 voetballen. Bobex kwaliteitscontrole: De voetballen moeten geleverd worden tegen 22 september (landbouwbeurs). Alvast bedankt voor de prijsopgave.
Promotiemateriaal
Limburg
Plastic cocktail shakers
Plastic cocktailshakers waarop wij het logo van onze drank kunnen plaatsen. Deze kunnen dan gebruikt worden op fuiven,... of als promotiemateriaal. Bobex kwaliteitscontrole: De cocktailshakers dienen voorzien te zijn van een deksel met daarbij een opening om een rietje door te steken. Bedankt voor uw prijsopgave voor 1.000 en 2.000 stuk.
Relatiegeschenken
Luik
Balpennen met logo
Wij willen een offerte krijgen voor balpennen met logo. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is een nationale organisatie. Zij willen graag de prijzen kennen voor minimum 500 stuks. Bedankt voor uw snelle reactie.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Gadget flesopener - sleutelhanger
Ik ben op zoek naar een witte flesopener / sleutelhanger waarop in het blauw mijn logo gedrukt moet worden. Liefst een gadget dat zo goedkoop mogelijk is. Bobex kwaliteitscontrole, op 08/09/2009: Deze klant bestelt in een oplage van minstens 1.000 stuks. Bedankt voor uw origineel voorstel.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
promo ballonnen met logo
Ik zoek een leverancier van opblaasbare ballonnen met bedrukking van een logo. Het gaat om 3000 stuks. Verder zoek ik ook nog een fles helium om de ballonen te vullen. Bobex kwaliteitscontrole, op 17/07/2009: Het bedrijf is gelegen te Merksem. Bedankt voor uw offerte.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Promoleaflet drukken
Ik zoek een drukkerij om een leaflet A4, gevouwen als 3-luik (rolvouw) te drukken. Bobex kwaliteitscontrole, op 29/05/2009: De klant is gelegen te Brecht. Bedankt voor uw prijsofferte voor 10.000 leaflets.
Relatiegeschenken
Antwerpen
Relatiegeschenk voor personen uit India
Een voorstel voor typisch Belgische / Antwerpse relatiegeschenken. Een groep mensen uit India zal Antwerpen in mei bezoeken en wil een typisch relatiegeschenk ontvangen. Bobex kwaliteitscontrole, op 08/04/2009: Oplage: circa 275 stuks. Voorzien budget: 20 euro het gadget. Bedankt voor uw origineel voorstel voor Indiase bezoekers.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Vlaggen in full colour
Graag had ik prijs ontvangen voor vlaggen voor onze VZW (grootte 1,5 m op 1,5 m). Bobex kwaliteitscontrole, op 30/03/2009: Afhankelijk van de prijs zou het over 3 tot 5 vlaggen gaan in full colour. Bedankt voor uw gedetailleerde prijsofferte.
Speciaal drukwerk
Geen regio
Bestickering modefabriek
Modefabriek is een Business to Business beurs. De beurs vindt plaats in 7 hallen in een complex. Er zijn 9 verschillende segmenten waar 450 standhouders worden ingedeeld. Op de stands dienen stickers met standnummer en label naam te worden geplaatst. Verder hebben we stickers nodig voor de beweg wijzing. Bobex kwaliteitscontrole, op 11/03/2009: De koper heeft minstens 450 stickers nodig(voor elke stand). Bedankt voor uw prijsopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Bestikkering racewagen
Ik wil graag een racewagen CLIO III laten bestikkeren. Het ontwerp mag u zelf voorstellen. Bobex kwaliteitscontrole, op 10/03/2009: Op deze stickers moet ongeveer 5 verschillende logos komen: van de sponsors. U zou eventueel ook uw eigen logo erop kunnen zetten.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Promoten van een website
Wij hebben een project ontwikkeld en willen in dat verband de studenten bewust maken van hun omgang met IT. Daarvoor is een website ontwikkeld, en die wensen we te promoten op openbare momenten. Bobex kwaliteitscontrole, op 21/01/2009: De klant wenst 5000 stuks van het promotiemateriaal te bestellen. Er dient op het promotiemateriaal één tekst afgedrukt te worden in 4 kleuren. Een elektronische versie van de af te drukken tekst kan aangeleverd worden. Bedankt voor het opmaken van een prijsofferte.
Speciaal drukwerk
Waals Brabant
Post it promotionnel
Nous souhaiterions réaliser des post it promotionnels avec logo et slogan publicitaire. Et surtout connaitre le prix d'une telle réalisation. Contrôle de qualité Bobex le 30/09/2008: Quantité: 500 blocs de 50 post it chacun. 75x75.
Relatiegeschenken
Geen regio
Kleine houten artikelen
Ik ben op zoek naar leveranciers groothandels die mij kunnen leveren; relatie artikelen. Hiermee bedoel ik kleine houten geschenkjes (speentjes, autootjes rammelaartjes enz.) Ik gebruik deze in de verwerking van geboorte kransen. Deze kransen zijn bedoeld ter vervanging van de bekende ooievaar in de tuin. Ik verwacht van leveranciers eigenlijk het zelfde wat ze waarschijnlijk van mij verwachten . Goede informatie en als het mogelijk is een vlotte afhandeling van de bestelling. Bobex kwaliteitscontrole, op 07/02/2008: Offerte aanvraag van een Nederlandse klant die op zoek is naar een goede Belgische leverancier voor deze zaken.
Relatiegeschenken
Henegouwen
Originele relatiegeschenken
Wij zijn op zoek naar een originele manier om onze goede klanten/leveranciers te belonen (Niet met aanstekers, balpennen,... etc.) Bobex kwaliteitscontrole, op 06/02/2008: Bedankt voor uw origineel voorstel, samen met de offerte per prijs per hoeveelheden en indien mogelijk een staal.

Offerte aanvragen-relatiegeschenken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel tevreden! Er zijn er 4 gekomen en met uiteindelijk de laatste (SECURITAS) ben ik een cont..."

W. Bisschop

"Alles is zeer vlot en duidelijk verlopen. Reden waarom er nog met geen enkele leverancier tot ..."

R. Van Den Eynde


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.