Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Prikklok systeem: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrikklok systeem-prikklok of badge-lezer

Ontvang nu meerdere offertes: Prikklok of badge-lezerOfferte aanvragen-prikklok of badge-lezer

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
prikklok voor een gemeentebetsuur, West-Vlaanderen
We zijn op zoek naar een eenvoudig systeem voor tijdsregistratie in een 2 afzonderlijke afdelingen/gebouwen (niet verbonden via internet, enkel standalone PC). Registreren van aankomst/vertrektijden een 15-tal medewerkers en uitlezen op een andere gedelocaliseerde PC via een USB stick. De tijdregistratie data van de beide terminals moet dus kunnen uitgelezen worden (via USB-stick) op een 3de, afzonderlijke pc. Kan u mij hieromtrent een prijsopgave en documentatie sturen aub? Dank bij voorbaat!
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Prikklok voor kinderdagverblijf, provincie Antwerpen
Wij zijn een kinderdagverblijf, en hadden graag willen weten wat de voor- en nadelen zijn, de werking, de prijs, e.d. van een prikklok. In totaal zijn wij met 25 personeelsleden. Gelieve uw offerte door te sturen per mail. Telefonisch contact kan pas worden opgenomen vanaf 26 september. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Limburg
Systeem registreren van tijd
Informatieaanvraag + prijsvoorstel omtrent het aanschaffen van een tijdsregistratiesysteem. Dit voor ... werknemers. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Tijdsregistratiesysteem
Graag wat informatie omtrent tijdsregistratie, wat kunnen jullie aanbieden, wat is de prijs, zijn er verschillende modellen ter beschikking. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Prikklok werknemers
Als personeelsverantwoordelijke had ik graag wat inlichtingen alsook een offerte willen ontvangen omtrent het aanschaffen van een prikklok omtrent werkuren e.d.. Ons kantoor telt 6 werknemers waarvan 3 aanwezig in de toonzaal. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Vlaams Brabant

Wij zijn op zoek naar een prikklok met vingerafdruk, beheer van uurrroosters, koppeling met acerta sociaal secretariaat. Gelieve prijs te geven met de volledige installatie en opleiding. Onvolledige offertes worden verticaal geklasseerd.

Prikklok systeem

De installatie van een prikklok of het implementeren van een tijdsregistratiesysteem is een handig instrument om arbeidstijden bij de houden. Een duidelijke, efficiënte en eerlijke manier van registratie van werkuren is enkel mogelijk met een goed tijdsregistratiesysteem. De werknemers laten in- en uitbadgen heeft natuurlijk zijn voor- en nadelen.

Met een modern prikkloksysteem kunnen uw werknemers automatisch inloggen of uitloggen met hun badge. Bovendien kan je een duidelijk overzicht van de gepresteerde werkuren vragen. Hoeveel uur heeft deze werknemer als middagpauze genomen. Een duidelijke registratie van het aantal werkuren zorgt voor een eerlijke en accurate verloning. Voor de registratie bestaan er vele mogelijkheden. De meest courante is een tijdsregistratiesysteem met een magneetkaart. Maar er zijn ook vele andere systemen mogelijk.

Alles hangt natuurlijk af van de aard van uw bedrijf. Werkt u met bedienden waar u enkel wilt weten wanneer ze toekomen en wanneer ze vertrekken? Of wilt u ook de pauzes registreren? In principe is alles mogelijk. Of u nu kiest voor de aankoop van hardware en software voor tijdsregistratie of voor een systeem waarbij u enkel de abonnementskosten betaalt, de mogelijkheden zijn legio. Aan al deze verschillende mogelijkheden hangt natuurlijk ook een verschillend prijskaartje, je doet er dan ook goed aan verschillende prijzen te vergelijken. Vraag hier offertes aan en vergelijk zelf prijzen en oplossingen voor tijdsregistratie van uw personeel.Offerte aanvragen-prikklok of badge-lezer
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"We zijn tevreden over de dienst, we hebben van de leveranciers duidelijke uitleg en offertes ge..."

R. Van Gucht

"Heel goede dienst. Werkt perfect. Heel snel. Top of the bill."

P. Winten


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.