Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Prikklok: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrikklok-prikklok of badge-lezer

Ontvang nu meerdere offertes: Prikklok of badge-lezerOfferte aanvragen-prikklok of badge-lezer

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Prikklok of badge-lezer
Brussel
Prikklok voor een bedrijf in Anderlecht
Graag een offerte voor de kostprijs van een traditiopnele prikklok. Zowel voor toegang als tijdsregistratie.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Tijregistratie voor een vzw in Rekkem
Wij zijn een vzw binnen een school met een zestal personeelsleden. Wij zouden graag de werktijden van onze medewerkers registreren. Bedoeling is om deze gegevens dan te kunnen raadplegen op een andere pc.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Prikklok voor tijdsregistratie
Graag een prijsofferte voor tijdsregistratie (prikklok) in onze werkplaats voor 2 mechaniekers. Een basismodel is voldoende. Graag communicatie via mail. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Offerte prikklok en tijdsregistratie
Graag de prijs voor het installeren van een prikklok voor een 5-tal werknemers: registratie begin-& einduur werkzaamheden. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Prikklok
Graag had ik wat meer uitleg gekregen omtrent de prikklok (werking, prijs, e.d.). dit voor gemiddeld 7 werknemers (voltijds). Met dank.
Prikklok of badge-lezer
Vlaams Brabant
Leverancier en offerte tijdsregistratiesysteem met badges of fingerprint
Ik zoek een eenvoudig tijdsregistratiesysteem: prikklok met badges/fingerprint en rapporteringssoftware (voor een 20-tal werknemers). Het huidige systeem is aan vervanging toe. Graag contact en offerte.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen

Wij zijn op zoek naar een tijdsregistratiesysteem voor 5 vestigingen met in totaal 62 personeelsleden. Graag een oplossing waar personeel niet voor elkaar kan prikken.
Prikklok of badge-lezer
Vlaams Brabant

Wij zijn op zoek naar een prikklok met vingerafdruk, beheer van uurrroosters, koppeling met acerta sociaal secretariaat. Gelieve prijs te geven met de volledige installatie en opleiding. Onvolledige offertes worden verticaal geklasseerd.

Prikklok

De installatie van een prikklok of het implementeren van een tijdsregistratiesysteem is een handig instrument om arbeidstijden bij de houden. Een duidelijke, efficiënte en eerlijke manier van registratie van werkuren is enkel mogelijk met een goed tijdsregistratiesysteem. De werknemers laten in- en uitbadgen heeft natuurlijk zijn voor- en nadelen.

Met een modern prikkloksysteem kunnen uw werknemers automatisch inloggen of uitloggen met hun badge. Bovendien kan je een duidelijk overzicht van de gepresteerde werkuren vragen. Hoeveel uur heeft deze werknemer als middagpauze genomen. Een duidelijke registratie van het aantal werkuren zorgt voor een eerlijke en accurate verloning. Voor de registratie bestaan er vele mogelijkheden. De meest courante is een tijdsregistratiesysteem met een magneetkaart. Maar er zijn ook vele andere systemen mogelijk.

Alles hangt natuurlijk af van de aard van uw bedrijf. Werkt u met bedienden waar u enkel wilt weten wanneer ze toekomen en wanneer ze vertrekken? Of wilt u ook de pauzes registreren? In principe is alles mogelijk. Of u nu kiest voor de aankoop van hardware en software voor tijdsregistratie of voor een systeem waarbij u enkel de abonnementskosten betaalt, de mogelijkheden zijn legio. Aan al deze verschillende mogelijkheden hangt natuurlijk ook een verschillend prijskaartje, je doet er dan ook goed aan verschillende prijzen te vergelijken. Vraag hier offertes aan en vergelijk zelf prijzen en oplossingen voor tijdsregistratie van uw personeel.Offerte aanvragen-prikklok of badge-lezer
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is een heel nuttig instrument. Het is zeer overzichtelijk en een vergelijking is zodoende..."

D. Tabruyn

"Goed initiatief. Contact met firma's die ik anders niet zou gekend hebben."

M. Hemeryck


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.