Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Prijzen vergelijken tankkaart: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijzen vergelijken tankkaart-tankkaart

Ontvang nu meerdere offertes: TankkaartOfferte aanvragen-tankkaart

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een bedrijf in Meer
Ik zoek voor een bvba een tankkaart voor een totaal van 4 voertuigen. Drie bestelwagens en een personenwagens. Nu werken we op diesel. Momenteel werken we met total graag hadden we de prijzen vergelen van andere leveranciers.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Tankkaarten voor een bedrijf in Aalst
Dit is voor een tiental voertuigen. Nu gebruiken we esso tankkaarten maar we wensen de prijzen te vergelijken. Enkel diesel voertuigen.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Tankkaart gezocht te Stekene
1 tankkaart gezocht voor een krantenwinkel. Het betreft een voertuig op diesel. Op dit moment hebben we geen kaarten in de zaak.
Tankkaart
Limburg
tankkaart in Riemst
Beste, Wij zoeken een offerte voor 2 tankkaarten. Er zijn in de zaak nog geen tankkaarten. 1 Diesel en 1 benzine. Alvast bedankt.
Tankkaart
Vlaams Brabant
Tankkaart voor een bedrijf in Kampenhout
2 voertuigen. Dit is een personenwagen diesel en een bestelwagen diesel. Ik heb nu een total tankkaart maar ik wens prijzen te vergelijken van andere leveranciers Vooral Q8 is interessant.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Tankkaart voor een bedrijf in Kluisbergen
Ik doe deze aanvraag voor verschillende maatschappijen maar de tankkaarten zullen wel op 1 btw nummer komen. Momenteel zijn we actief met 1 leverancier maar we wensen graag ook met andere bedrijven de prijzen te vergelijken. Nu een 8-9 voertuigen waarvan 1 vrachtwagen, 2 bestelwagens en de rest personenwagens. Momenteel enkel dieselwagens, maar dit kan nog veranderen. De vrachtwagen is uitzonderlijk in Frankrijk maar voor de rest zijn de voertuigen actief in BelgiŽ.

Prijzen vergelijken tankkaart

Een tankkaart biedt een aantal voordelen. U bespaart veel tijd op uw administratie wanneer u brandstofkaarten overweegt. Brandstofverbruik beheren wordt kinderspel. U kunt alle gegevens online beheren: Tankbeurten, facturen en kaarten. Alle gegevens zijn makkelijk te raadplegen. U kunt dus gemakkelijk het brandstofverbruik opvolgen, kaarten toewijzen en zelfs kaarten blokkeren bij verlies of diefstal.Offerte aanvragen-tankkaart
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Eenvoudig, goed, correct."

K. Van Doorsselaere

"Ik ben tevreden en ga zeker nog van Bobex gebruikmaken."

H. Claessens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.