Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Prijzen leveranciers waterkoelers: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijzen leveranciers waterkoelers-waterkoeler of waterdispenser

Ontvang nu meerdere offertes: Waterkoeler of waterdispenserOfferte aanvragen-waterkoeler of waterdispenser

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Waterkoeler of waterdispenser
West-Vlaanderen
waterkoeler te Zedelgem
Beste Waterkoeler met bidons, graag ook warm water. Op dit moment hebben we nog geen waterkoeler. 3 personen werken hier en zelden bezoekers. Kan u mij contacteren met een offerte ? Mvg
Waterkoeler of waterdispenser
Antwerpen
Waterkoeler voor een bedrijf in Antwerpen
Momenteel zijn we aangesloten bij sipwell. Deze voorziet zo'n 80 mensen op dagelijkse basis met 3 waterkoelers met fles. Omdat we binnenkort wensen over te schakelen op een waterkoeler op de waterleiding wens ik graag ene prijsvergelijking met andere leveranciers. We wensen hiervan maximaal 1 tot 2 te plaatsen. Graag een gerichte offerte met verdere informatie over bvb onderhoudscontract.
Waterkoeler of waterdispenser
West-Vlaanderen
Waterkoeler op waterleiding voor een bedrijf in De Haan
We wensen een aankoop of huurofferte voor de een nieuw waterkoelingssysteem in ons centrum. Hier zullen in totaal 9 toestellen geplaatst moeten worden. Dagelijks gebruik zo rond de 230 mensen. Graag ook verdere informatie over technische ondersteuning, levering, enz ...
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor een bedrijf in Tildonk
We hebben momenteel een leverancier maar omdat we niet meer tevreden zijn wensen we graag een vergelijking te maken met andere leveranciers. Momenteel gebruiken we een systeem met waterkoelers met fles maar we hadden ook graag een vergelijking gemaakt met een systeem op de waterleiding. Op dagelijkse basis hebben we een kleine 100 mensen die gebruik zullen maken van de waterkoeler(s). Graag een huurofferte.
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor een school in Herfelingen
Graag had ik de prijzen ontvangen van verschillende leveranciers van waterkoelers. Deze zal geplaatst worden in de leerkrachtenkamer van de gemeentelijke basisschool. Hier is geen waterleiding voorzien dus we hebben een systeem nodig die hier los van werkt. We wensen geen bekers bij zaan te kopen.
Waterkoeler of waterdispenser
Limburg
Waterkoeler voor een artsenpraktijk in Maasmechelen
Ik heb een artsenpraktijk waar ik met enkele collega's samenwerk. Op een gemiddelde dag passeren tussen de 50 en 70 mensen onze wachtkamer. We zouden daarom graag een waterkoeler willen plaatsen voor deze mensen iet te drinken te kunnen aanbieden. We wensen een zeer ruime offerte van zowel waterleiding als flessen, alsook offertes van huur en aankoop.
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler of dispenser voor een bibliotheek in Vlaams Brabant
We zouden een waterkoeler of dispender willen plaatsen in onze bibliotheek. Gelieve informatie op te sturen over welk systeem het meeste aangeraden is voor onze noden. Het is de bedoeling om de bezoekers een glas water aan te kunnen aanbieden. We richten op een 40-tal bezoekers maximum.
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor een bedrijf in Vlaams-Brabant
Wij hebben geen voorkeur voor een waterkoeler op fles of op waterleiding, en evenmin voor verhuur of aankoop. Gelieve hiermee rekening te houden bij het opstellen van de offerte. Ik vermoed dat tussen de 10 en de 15 mensen dagelijks gebruik zullen maken van de waterkoeler.
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler met fles voor bedrijf in Vlaams Brabant
Wij zijn eigenlijk op zoek naar 3 waterkoelers voor ons bedrijf. Op de eerste en de tweede verdieping zullen per dag een twintigtal werknemer gebruik maken van deze waterkoeler. Op de benedenverdieping staan onze vergaderzalen. Deze worden niet elke dag verhuurd.
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor bedrijf in Aarschot
Gelieve eerst uw offerte op te sturen. Dank bij voorbaat
Waterkoeler of waterdispenser
Antwerpen
Offerteaanvraag waterkoeler op fles voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een vrijblijvende offerte te ontvangen van een waterkoeler op fles. Dagelijks zullen er 250 personen gebruik maken van de waterkoeler.
Waterkoeler of waterdispenser
Antwerpen
Offerteaanvraag waterkoeler op waterleiding voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een waterkoeler op waterleiding voor een bedrijf met meer dan 20 personen.
Waterkoeler of waterdispenser
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag waterkoeler op fles voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte te ontvangen van een waterkoeler op fles voor ons bedrijf in Temse. Dagelijks zijn er meer dan 20 bezoekers en personeelsleden die gebruik zullen gaan maken van de waterkoeler. Alvast bedankt voor de snelle reactie!
Waterkoeler of waterdispenser
Antwerpen
Waterkoelers met flessen voor Duffel
Ik wens een offerte te ontvangen van waterkoelers op flessen. 4 personen zullen dagelijks gebruik maken van de waterkoelers. Eventueel bezoekers kunnen er uiteraard ook gebruik van maken.

Prijzen leveranciers waterkoelers

Een waterkoeler, ook voor uw bedrijf een goed idee!

Indien u overweegt een waterkoeler te kopen is dat zeker een goed idee. Een waterkoeler kan namelijk op verschillende manieren een voordeel zijn voor uw bedrijf. Doe daarom vandaag nog een offerteaanvraag voor waterkoelers in Vlaanderen.

Water voor gezonde werknemers

Voedingsdeskundigen weten het al lang, wie voldoende water drinkt is gezonder. Zo heb je minder snel hoofdpijn, verhoogt je concentratievermogen en heb je meer energie als je voldoende water drinkt. Indien uw werknemers dus regelmatig en voldoende water drinken zullen ze productiever werken. Plaats uw waterfontein centraal en moedig uw werknemers aan er gebruik van te maken. Het zal de gezondheid van u, uw werknemers en uw bedrijf ten goede komen. Hieronder kan u een offerteaanvraag invullen voor een waterkoeler en tot drie verschillende offertes ontvangen. Zo vergelijk je prijzen voor waterfonteinen in België.

Water verfrist uw wachtende klanten

Niemand houdt van wachten. Ook uw klanten niet. Soms moet zelfs je beste klant even wachten. Probeer te vermijden dat wachtende klanten zich vervelen. Plaats een waterdispenser in de ruimte waar klanten gewoonlijk wachten. Zorg dat je die wachtende klanten altijd een heerlijk glas water aan kan bieden. Met waterdispensers zal de wachttijd voor hen sneller voorbij zijn.

Water voor een waterdicht imago

Aarzel niet om uit te pakken met uw aankoop van een waterkoeler. Wijs uw personeel op de voordelen van drinkwater voor hun gezondheid. Geef ze wat extra info over de positieve effecten van water. Een visuele campagne die de voordelen voor de gezondheid en het milieu promoot zal bovendien bijdragen aan een positief imago voor bezoekers of klanten. Vul de korte vragenlijst hieronder in en ontvang snel tot drie verschillende offertes van leveranciers bij u in de buurt. Offerte aanvragen-waterkoeler of waterdispenser
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goede opvolging en dienst! Zeer tevreden!"

I. Isla Romero

"Bobex is voor mij nieuw en zeer interessant."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.