Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Prijzen frankeertoestel: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijzen frankeertoestel-frankeermachine

Ontvang nu meerdere offertes: FrankeermachineOfferte aanvragen-frankeermachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Frankeermachine
Limburg
Frankeertoestel voor een Vzw in Genk
Momenteel hebben we een toestel van Neo-post. Ik wens een vergelijking door te voeren, uiteraard gaan we met de meest voordelige verder. Naast binnenlandse poststukken hebben we ook meer sporadisch buitenlandse poststukken. Meestal zitten hier ook aangetekende zendingen of zelfs postpakketjes tussen. Graag een uitgebreide offerte met de verdere uitleg over het frankeren van de brieven, de prijzen van dit frankeertoestel en eventueel onderhoud.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Staden
Ik zou graag een prijs ontvangen voor een aankoop van een frankeermachine. aangetekende zendingen. We hebben dagelijks tussen de 10 en de 30 poststukken. Hier zitten dagelijks enkele postpakketjes en brieven van groot formaat tussen. Uitzonderlijk hebben we ook eens een aangetekende zending.
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine voor een bedrijf in Lummen
Onze kantoren zijn recent vernieuwd. We zijn echter niet echt tevreden over onze huidige frankeermachines en zouden daarom graag willen vergelijken met andere leveranciers. We hebben enkel brieven in onze postbedeling.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Prijsopgave frankeermachine
Bedankt voor uw prijsinformatie betreffende een frankeermachine.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor bedrijf in Aalter
Een machine die automatisch onze brieven frankeert.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor bedrijf in Bellem
Graag u offerte voor een frankeermachine. Dagelijks versturen wij ongeveer 10 brieven, maar afhankelijk van het aanbod doen wij weleens mailings van zo'n 300 brieven per dag.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeren van brieven
Ik had graag even informatie willen ontvangen omtrent het frankeren van brieven. Dagelijks versturen wij zo'n 15-tal brieven, kunt u mij zeggen indien een frankeermachine voor ons goedkoper zou uitkomen of niet? Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Aankopen van een frankeermachine
Is het mogelijk mij wat informatie te bezorgen omtrent het aankopen van een frankeermachine, wij hebben tot nu toe altijd gebruik gemaakt van postzegels, in maart 2011 hebben we een vergadering met de boekhouding waar alles besproken zal worden, naar aanleiding daarvan zullen we weten wat we betaald hebben aan postzegels. Wij hebben tot nu toe geen enkel idee van wat we op jaarbasis versturen maar dat is heel wat. Alvast bedankt.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeren van brieven
Is het mogelijk mij informatie te bezorgen omtrent de kostprijs van een frankeermachine, dit om voor te leggen aan de verantwoordelijke. Momenteel maken we nog altijd gebruik van postzegels, graag had ik dit even willen vergelijken. Aantal post per maand: +/- 100 120 facturen. Alvast bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor mailing 2/jaar
2X per jaar doen wij een mailing van 2.000 brieven, graag hadden wij geweten indien een frankeermachine voor ons interessant zou zijn. Bedankt.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Prijsvoorstel frankeermachine
Graag een prijsvoorstel voor een frankeermachine, dit voor ons kantoor. Bedankt.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine
Graag hadden wij een prijsofferte ontvangen voor een frankeermachine binnen onze firma. Bedankt.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Offerte frankeermachine
Graag een offerte voor een frankeermachine. Bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachines
Graag de prijs voor de aankoop van een frankeermachine, gemiddeld sturen wij zo'n 150 200 brieven per maand, 95% daarvan zijn nationaal de rest is internationaal. Graag een offerte. Bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Hoeveel kost een frankeermachine
Welk zijn de kosten voor het aan kopen van een frankeermachine en zijn er daar bijkomende kosten aan verbonden?
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Versturen post
Informatieaanvraag omtrent frankeermachines, ruw geschat: +/- 20 25 standaard brieven (verschillende formaten), voornamelijk nationale facturen. Alvast bedankt.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine non-prior
Graag een vrijblijvende offerte frankeermachine non-prior. Gemiddeld zo'n 200 brieven gaan er maandelijks de deur uit. Alvast bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeren van facturen
Wij versturen hier ongeveer een 60-tal facturen per week, voornamelijk nationaal, af en toe 1 of 2 internationaal. Wat kunnen jullie ons aanbieden?
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine
Ik wens informatie te ontvangen omtrent frankeermachines. We verbruiken zo'n 350 postzegels per maand. Alvast bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Nationaal en internationale brieven
Graag een offerte voor een frankeermachine, wij sturen maandelijks zo'n 50tal brieven, meestal nationaal maar internationaal kan ook. Alvast bedankt.
Frankeermachine
Limburg
Offerte frankeermachine voor bedrijf met veel post te versturen
Wij versturen zo'n 20 30 brieven per dag. Ik wens het nut van een frankeermachine te leren kennen, alsook een prijsindicatie.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor meubelzaken
Voor onze meubelzaak hadden we graag meer informatie over een frankeermachine ontvangen.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Offerte frankeermachine voor bedrijf met veel post te versturen
Wij versturen toch behoorlijk veel post, ik ontvang dan ook graag informatie en prijzen van een frankeermachine. alvast bedankt
Frankeermachine
Antwerpen
Offerte aankopen frankeermachine prijs en voorwaarden voor verzenden poststukken
Soms doen wij een mailing en dan versturen we toch 200 300 brieven. Op andere momenten versturen we veel minder post. Wisselend aantal dus. Graag contact, we overwegen een frankeermachine.
Frankeermachine
Limburg
Offerte aankopen frankeermachine prijs en voorwaarden voor verzenden poststukken
Wij zijn een groothandel in bedlinnen en ik wens graag informatie en een offerte voor het aankopen van een frankeermachine.

Prijzen frankeertoestel

U bent op zoek naar een frankeermachine? Wij geven u gratis advies. Stuur hier gratis uw offerteaanvraag voor een frankeermachine en vergelijk de offertes van de beste leveranciers.

Met een frankeermachine kan u tijd en geld besparen op het versturen van uw post. Een frankeermachine drukt immers een stempel met de juiste frankeerwaarde op uw poststuk in plaats van dat u een postzegel moet kleven. U hoeft dus nooit meer in de wachtrij in het postkantoor te staan.

Enkel met een frankeermachine heeft nog steeds de keuze tussen prior en non-prior. U zal dus steeds correct frankeren zonder één cent te veel te betalen. Gemiddeld genereert dit een besparing van nog eens 12% op uw frankeerkosten.

Maar een frankeermachine koop je niet zomaar. Om een frankeermachine te mogen gebruiken hebt u eerst de toelating van Bpost nodig. De leverancier van de machine zal u bij het aankoop of huurcontract van uw frankeermachine dan ook vragen een aanvraag voor gebruikstoelating in te vullen. Deze aanvraag moet je dan overmaken aan de Post en dan krijg je een identificatienummer.

Een frankeermachine is gemakkelijk in gebruik. Je kunt deze zeven dagen op zeven, 24u op 24 gebruiken en opladen. Het geld dat je er op zet gaat gewoon rechtstreeks van je rekening. Een frankeermachine kan uw boodschap ook een beetje extra in de verf zetten. Zo kan u naast uw frankering vaak een reclameboodschap laten drukken. Of u laat de bedrijfsgegevens erbij drukken. Uw post zal er een professionelere uitstraling door hebben.

U kunt een frankeermachine huren of kopen. Vergelijk hier welke optie de beste is voor uw bedrijf. Mogelijk doet u er goed aan eerst een machine te huren en pas te kopen wanneer u zeker bent van uw aankoop. Maar in elk geval vergelijk je best alle prijzen op de markt voor je een beslissing neemt.

Een investering in een frankeermachine zal uw bedrijf een heel pak tijd en geld besparen. Vul onze vragenlijst in en ontvang vrijblijvende offertes voor een frankeermachine.Offerte aanvragen-frankeermachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is een goede hulp geweest in het vinden van offertes. Ik kreeg vlug antwoord."

C. Van Der Velpen

"Goed systeem om klanten met meerdere leveranciers in contact te brengen."

V. Notterman


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.