Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Prijsvoorstel info aankopen koffieautomaten: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsvoorstel info aankopen koffieautomaten-koffiemachine

Ontvang nu meerdere offertes: KoffiemachineOfferte aanvragen-koffiemachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen
We zoeken een leverancier om een contract mee aan te gaan voor zowel een koffiemachine als de levering van de koffie. Ik wens een automaat die door een 25 tal mensen gebruikt zal worden. De mogelijkheid bestaat dat dit aantal in de toekomst nog zal groeien. Graag een zeer uitgebreide offerte, ook met huur en aankoopprijzen en de mogelijkheid om bekers, melk, suikers enz... bij u aan te kopen.
Koffiemachine
Antwerpen
koffie automaten voor een studentenhuis in Antwerpen
Ik ben samen met twee andere mensen eigenaar van een gebouw dat dienst doet als studentenhuis. Hier verblijven een dikke 100 studenten. We zouden in de keukens, 2 in totaal, een grote automaat willen plaatsen voor koffie, espresso, thee, warme choco, eventueel soep .... enz. De automaten zouden beiden moeten werken met een muntsysteem
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een kapsalon in Bilzen.
We zijn een kapsalon met 4 werknemers. We hadden graag een offerte willen ontvangen van een koffiemachine. Te gebruiken voor klanten en personeel. Jaarlijks zullen 3000 tassen koffie getapt worden. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Koffiemachine
Antwerpen
Prijsvergelijking van een koffiemachine voor een bedrijf in Sint Katelijne Waver
We hebben nu al enkele jaren een koffieautomaat staan van Douwe Egbert. De koffiemachine bevat diepvrieskoffie en cappuccino. Ik had graag een prijsvergelijking willen ontvangen om te kijken of ik bij de juiste leverancier zit. We hebben 9 werknemers en 10 bezoekers per dag gemiddeld.
Koffiemachine
Antwerpen
Offerteaanvraag koffiemachine voor een transportbedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van een koffiemachine. Dagelijks te gebruiken vanaf 5 personen. Ik zou het liefst een koffiemachine willen met allerlei warme dranken. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een zaak in Antwerpen.
We zijn met 20 man op kantoor. We hebben nog de oude koffiezetapparaat. Het geknoei moet een keer ophouden. Graag een offerte van een koffiemachine met allerlei warme dranken zoals soepjes, chocolademelk en heet water voor thee. Alvast bedankt!
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een bedrijf in Limburg.
Graag een offerte van een koffieautomaat. Te gebruiken door 5 personen. De koffiemachine willen we enkel met koffie. Alvast bedankt!
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik wil graag een offerte ontvangen van een koffiemachine. Dagelijks te gebruiken door maximaal 7 personen. Geen chocolademelk of soepjes enkel koffie. Bedankt alvast.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag koffiemachine voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte van een koffiemachine. De koffiemachine mag voorzien van allerlei warme dranken. Dagelijks te gebruiken vanaf 13 personen. Vriendelijk bedankt voor de vrijblijvende offertes.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een autogarage in Oost-Vlaanderen.
We hebben een koffiemachine bij Cafebar. Graag een prijsvergelijking van andere koffiemachines. Dagelijks zullen er meer dan 30 personen gebruik maken van de koffieautomaat. De koffiemachine moet voorzien van allerlei warme dranken, zoals warme chocolademelk en soep en uiteraard verschillende koffies.
Koffiemachine
Brussel
Koffiemachine voor een zaak in Brussel.
Graag een offerte van een koffiemachine. Dagelijks te gebruiken door 45 personen. De koffiemachine wensen we enkel met koffie. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwepren.
Graag een offerte van een koffiemachine met enkel koffie. Dagelijks te gebruiken door 1019 personen. Vriendelijk bedankt.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een bedrijf in Limburg.
Graag een offerte van een koffiemachine. Dagelijks te gebruiken vanaf 10 personen. Vriendelijk bedankt voor de offerte. De koffieautomaat willen we graag met koffie,thee en chocomelk.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. Dagelijks zullen er 1015 personen gebruik maken van de koffieautomaat. Alvast bedankt voor de snelle reactie!
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een bedrijf in Limburg.
Ik wil graag een koffiemachine die geschikt is voor 30man. We zullen na een aantrekkelijke offerte al vanaf maandag van start willen gaan. Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. Dank voor de snelle reactie!
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffie voor overheidsinstelling
Een koffiemachine voor zo'n 10 per personen per dag. Het gaat voornamelijk om de koffie, maar een offerte met meerdere mogelijkheden is ook welkom.
Koffiemachine
Antwerpen
Nespresso automaten koffie vergelijken prijzen promotie
wij hebben net (11/11/11) een neiuwe nespresso machine gekocht. Kan ik ook genieten van deze kennismakingsbox? wij hebben 4 machines in gebruik!
Koffiemachine
Brussel
Offerte koffiemachine, vergelijken leveranciers koffiemachine, koffiemachine met vers gemalen bonen
Lekkere koffie voor onze medewerkers.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Prijsopgave koffiemachine sterke koffie
Een koffie-apparaat om heel sterke koffie mee te zetten
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Verschillende types koffie in koffiemachine
Wij hebben koffie nodig om verschillende behoeften te voldoen. Zowel sterke als milde koffie.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Goede lekkere koffie uit Nespresso machine
Goede koffie voor ons team van 10 mensen.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor gebruik personeel en wachtende klanten
Een koffiemachine voor personeel en wachtende klanten
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Testmachine koffie espresso met proeftijd
Ik wens een testmachine met proeftijd indien mogelijk
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Warme drankenautomaat voor bedrijf in Heule
Automaat voor warme dranken. Aantal dagelijks gebruikers: ongeveer 5
Koffiemachine
Limburg
Aankoop koffiemachine
Wij zijn op zoek naar een koffiemachine voor koffie van de hoogst mogelijke kwaliteit. Zowel bezoekers als werknemers zullen hiervan gebruik maken.

Prijsvoorstel info aankopen koffieautomaten

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.Offerte aanvragen-koffiemachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is de tool voor al je offerte aanvragen!"

H. Schillemans

"Prima ! Dankzij Bobex kon ik snel offertes ontvangen van uiteenlopende leveranciers die ik ande..."

G. Van Risseghem


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.