Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Prijsvergelijking warme drankenautomaat: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsvergelijking warme drankenautomaat-warme dranken automaat

Ontvang nu meerdere offertes: Warme dranken automaatOfferte aanvragen-warme dranken automaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Warme dranken automaat
Vlaams Brabant
offerte voor koffieautomaat te Lennik
We zouden op onze school graag een automaat plaatsen (buiten op de speelpltaats) voor onze leerlingen (1058 leerlingen) met (cafeÔne-vrije!) koffie, warme chocolademelk, soep,... We hebben echter geen idee hoeveel een dergelijke automaat kost in aankoopprijs, plaatsingskosten, onderhoudskosten,... Onze school werkt in de refter met 'bonnetjes' (papieren strookjes voor een drankje ter waarde van 50 eurocent. We zouden de consumpties ook graag willen aanbieden zonder betalen van cash geld. Is er een mogelijkheid om dit met de papieren bonnetjes te doen of plastiek jetons,... De school is gelegen in Lennik. Alvast bedankt voor uw tijd Robin de Luyck Leerlingenvertegenwoordiger (dit is een idee van onze leerlingenraad en is nog niet goedgekeurd door de directie. Gelieve mij dus via mail te contacteren i.p.v. de school te verwittigen. Ik zal nadien met de directie overleggen)
Warme dranken automaat
Vlaams Brabant
Koffieautomaten voor firma in Zaventem
Graag een offerte voor 2 warme drankautomaten voor zo'n 50 werknemers.
Warme dranken automaat
Limburg
Prijsofferte voor warme drankenautomaat voor BVBA te Limburg
Graag een prijsvergelijking voor een warme drankenautomaat: koffie, warme chocomelk, water (warm en koud). Hartelijk dank.

Prijsvergelijking warme drankenautomaat

Een goede verdeelautomaat kies je niet zomaar

Geef uw personeel en bezoekers de keuze

Al uw werknemers zijn verschillend! En ze hebben allemaal af en toe nood aan een pauze. Maar niet alle werknemers drinken koffie. De ene drinkt liever thee, en de andere wil warme chocomelk misschien drinkt er een zelfs liever soep. Het is mogelijk om ze allemaal tevreden te stellen.

Door te investeren in een warme dranken automaat stelt u uw personeel en bezoekers een uitgebreid assortiment ter beschikking. Vul onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende offertes. Zo kan u rustig verschillende leveranciers vergelijken.

Een warme sfeer in uw bedrijf?

Een vending machine met een ruime keuze aan warme dranken zorgt voor een warme sfeer in uw bedrijf. Wachtende klanten kunnen er iets aankopen om de tijd wat te doden. Terwijl uw personeel dan weer de nodige energy-break kan nemen. De beste oplossing vindt u door onderstaande vragenlijst in te vullen.

Tot drie verschillende leveranciers vergelijken, slechts enkele minuten werk

Op zoek naar de beste installatie voor soep, koffie, thee en chocomelk? Profiteer dan van ons aanbod. Vul in slechts enkele minuten tijd onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Het invullen van de vragenlijst en ontvangen van prijsoffertes is volledig gratis en vrijgblijvend.

Vergelijk rustig de verschillende installateurs, hun prijzen en hun service. Zo neemt u achteraf een goede beslissing. Op die manier helpt Bobex u bij het kiezen voor de beste automaat en voor de beste installateurs.

 

 Offerte aanvragen-warme dranken automaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"We kregen een zeer vlugge reactie van Bobex. Maar isolatie was technisch niet mogelijk omdat on..."

K. Heuts

"Het was een snelle oplossing zonder al teveel inspanningen zelf te moeten doen."

J. Byl


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.