Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Prijsvergelijking adressenbestanden: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsvergelijking adressenbestanden-adressenbestand

Ontvang nu meerdere offertes: AdressenbestandOfferte aanvragen-adressenbestand

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Adressenbestand
Oost-Vlaanderen
Adressenbestand voor in de regio Deurle
Leeftijd: tussen 30 en 60 jaar/Hoog geschoold/Grondgebied BelgiŽ of Benelux/vooral vrouwen/ interesse in design, interieur en mode accessoires Wij zijn een webshop van decoratie, design, acc. Voor een mailing te doen.
Adressenbestand
Antwerpen
Database voor een bedrijf in Herentals
We zoeken ivm een reclamecampagne voor een immobiliŽn kantoor een databestand van de inwoners van regio Mechelen. De leeftijd +21, we zoeken vooral mensen die geÔnteresseerd zouden kunnen zijn in de aankoop van een huis of stuk bouwgrond.
Adressenbestand
Oost-Vlaanderen
Database aankoop voor een zelfstandige in Denderleeuw
Ik ben een zelfstandige gespecialiseerd in het aanmaken van wenskaarten. Ik zou graag hiervoor een mailing uitsturen. Mijn doelgroep zijn alle particulieren uit Vlaanderen.
Adressenbestand
Antwerpen
Adressenbestand voor een bedrijf in Oud-Turnhout.
Wij wensen een database samen te stellen van potentiŽle beleggers (tandartsen, artsen, advocaten,specialisten (medici), boekhouders, deurwaarders, zaakvoerders/bestuurders/directeurs, dierenartsen, notarissen,...) Doel is deze adressen per mail op per post aan te schrijven en te kunnen vertrekken vanuit een excellijst die bovendien regelmatig ge-update kan worden. Kan u mij laten weten wat de mogelijkheden en tarieven zijn? Alvast bedankt hiervoor.
Adressenbestand
Geen regioDatabse voor een bedrijf in Nederland.
Wij zijn een bedrijf gevestigd in Nederland en richten ons op de Belgische markt. Graag hadden we adressenbestanden van : Voetbal clubs uit de Jupiler Pro League Muziekevenementen Sauna & Wellness vakantieparken Dierentuinen Musea Pretparken Workshops/cursussen Beurzen Theater Circussen Outdoorparken (rafting, klimmen, paintball, kano etc.) Bedankt voor de offerte!
Adressenbestand
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag databank van bedrijven Oost-Vlaanderen
In de provincie Oost-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een database van restaurants, hotels, rusthuizen, ziekenhuizene en bakkers en beenhouwers.
Adressenbestand
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag database voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen
Ik zou graag een adressenbestand hebben om een mailing te kunnen versturen naar zwangere vrouwen (vůůr de zesde maand als dat mogelijk is) in Oost-Vlaanderen

Prijsvergelijking adressenbestanden

Een adressenbestand bemachtigen is een hele klus. U wilt natuurlijk genoeg prospects bereiken op een beperkte tijd. Maar hoe krijg je de juiste gegevens in een database zonder daar te veel geld voor te moeten neertellen. Wie een database zoekt kan lang blijven zoeken. Een zakelijke database met e-mailadressen van de marketingafdeling, een algemene B2B-database, een database met gegevens over recente bouwaanvragen of een bepaalde selectie van overheidsbedrijven. Er is heel wat mogelijk op het gebied van segmentatie.

Het effect verhogen van uw e-mailings met een goede email-databank zal een enorm effect hebben op uw verkoopscijfers. Een mailingbestand met adressen van managers geeft vaak een enorme boost maar vele databases zijn al lang niet meer up to date. Blijven uitsturen naar oude e-mailadressen zal niets opbengen. Wie wil prospecteren op een bepaald niveau moet over de juiste adressen beschikken.

Voor een call center is een gedetailleerde lijst met contactegegevens van verschillende prospects van belang. Cald calling is enkel mogelijk met een actuele en juiste lijst van gegevens. Alles hangt natuurlijk af van wat voor mensen je wilt bereiken. Omschrijf daarom goed naar wat voor gegevens je op zoek bent.

Afhankelijk van de kost per duizend emailadressen, adressen, telefoonnummers,... zal een goede database een aanwinst zijn voor uw bedrijf. Maar hoe vind je die goede database? Vul onze vragenlijst in en ontdek de voordelen van een uitgebreide adressendatabase voor uw bedrijf.Offerte aanvragen-adressenbestand
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Globaal gezien biedt Bobex goede diensten aan. Misschien nog te weinig leveranciers die via de..."

M. D'Hoore

"Vlot en handig."

N. Van Renterghem


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.