Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Prijsvergelijking: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsvergelijking-sociaal secretariaat

Ontvang nu meerdere offertes: Sociaal secretariaatOfferte aanvragen-sociaal secretariaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Aankoop of huren van een database voor een bedrijf
De doelgroep voor onze database zijn voornamelijk: marketing verantwoordelijke en CEO's. Het doel van de campagne is de bekendmaking van het bedrijf. Dit is in regio Brussel zowel Franstalig als Nederlandstalig.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Beervelde
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. hellend dak met dakpannen of plat dak, 3 personen, zuidgericht, opp. +35m². Wanneer ligt aan de offerte.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Beveren
Graag een aankoop offerte voor een betaalterminal voor zowel visa, bankcontact en kredietkaarten. Omdat het huidige apparaat uit dients gaat zoeken we nu een prijsvergelijking met andere leveranciers.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een zaak te Schoten
Ik wens frisdrankautomaat voor een 20 tal personen. Voor binnen, om laten bij te vullen.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een zaak te Erembodegem
Ik zoek een frisdrankautomaat voor ons terrein, hoeveel mensen ligt aan inschrijvingen, weer,... Voor binnen te zetten, om zelf bij te vullen.
Betaalterminal
Limburg
Betaalterminal voor een bedrijf in Bocholt
We wensen een prijsvergelijking te doen voor zowel een mobiele terminal of een Toonbankterminal . Meestal grote bedragen , dus visa en kredietkaarten zal nodige zijn.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database voor een zaak te Kapellen
Ik zoek een database(B2B) voor osn bedrijf. Om een mailing te doen, wij doen appartementsontwikkeling (enkel Vlaanderen).
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Aanvraag Betaalterminal te Torhout
Graag ontvangen wij huur -en aankoopoffertes voor een toonbankterminal. Momenteel gebruiken wij een betaalterminal van Atos Worldline en wensen wij een prijsvergelijking te doen. Wij wensen enkel met bankkaarten te werken en hebben reeds een vaste -en draadloze lijn voorzien.
Betaalterminal
Limburg
Aanvraag Betaalterminal te Sint-Truiden
Wij zijn op zoek naar huur -en aankoopofferte voor een toonbankterminal (een vaste -eb draadloze lijn werden reeds voorzien), wij wensen enkel met bankkaarten te werken (broodjeszaak) en hebben geen nood aan een kassaregister (wij hebben er reeds één), wij gebruiken momenteel een terminal van Atos Worldline en wensen een prijsvergelijking te doen.
Betaalterminal
Limburg
Betaalterminal voor een bedrijf in Houthalen
Dit is voor een prijsvergelijking met mijn huidige leveranciers. Momenteel ben ik actief met kbc en atos Worldline. Ik gebruik nu een gewone vaste betaalterminal aangesloten op de telefoonlijn. We gebruiken ook enkel bankkaarten. Graag wil ik zowel de huur als de aankoopofferte bekijken.
Boekhouder
Oost-Vlaanderen
Boekhouder voor een bedrijf in Kieldrecht
Dit is een prijsvergelijking met mijn huidige boekhouder. Momenteel steek ik gewoon elke kwartaal de papieren binnen en brengt hij alles in orde . Ik zou graag op dezelfde manier verder blijven werken.
Tankkaart
Limburg
tankkaart in Riemst
Beste, Wij zoeken een offerte voor 2 tankkaarten. Er zijn in de zaak nog geen tankkaarten. 1 Diesel en 1 benzine. Alvast bedankt.
Kopieermachines
Geen regioAanvraag Kopieermachines te Wachtebeke
Wij zoeken offertes voor kopieermachines. Momenteel gebruiken wij reeds 3 kopieermachines en wij wensen een prijsvergelijking te doen. Wij wensen een toestel (liefst met bedrading) te leasen, en opties die wij zeker nodig hebben zijn: 1. zwart-wit en kleur 2. A3-formaat kunnen gebruiken 3. Scannen en verzenden
Waterverzachter / Waterontkalker
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Waterontkalker te Maarkedal
Wij zoeken offertes voor een waterontkalker. Wij gebruiken hoofdzakelijk leidingwater (enkel voor de wc gebruiken wij regenwater). Wij wonen met 6 personen in de woning en hebben een 6tal aparte aansluitingen. Wij zijn eigenaar van de woning.
Frankeermachine
Antwerpen
Aanvraag Frankeermachine te Ravels
Wij wensen een offerte (dit mag zowel een huur als aankoopofferte zijn) te verkrijgen voor een frankeermachine. Momenteel gebruiken wij een frankeermachine en wensen wij een prijsvergelijking te doen. Wij behandelen binnenlandse en buitenlandse post en deze bestaan uit gewone brieven.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Aanvraag Koude drankautomaat te Kontich
Wij wensen offertes te ontvangen voor een Koude drankautomaat. Momenteel gebruiken wij een koude drankautomaat en wensen wij een prijsvergelijking te doen. Dit mogen zowel huur als aankoopoffertes zijn. Er zouden ongeveer een 40tal personen (per dag) gebruik van maken. Graag hadden wij willen werken met een kaart of jetons.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een woning in Halen
Ik doe deze aanvraag voor een privéwoning van 78. Ik heb reeds enkele offertes ontvangen maar wens wel een prijsvergelijking te maken met andere leveranciers. Dit is een woning in vrije gevelsteen 65mm spouw en een oppervlakte van +- 178m².
Koffiemachine
Antwerpen
Aanvraag Koffiemachine te Mechelen
Wij zoeken offertes voor een koffiemachine. Momenteel gebruiken wij een koffiemachine en wensen wij een prijsvergelijking te doen. Wij wensen zowel huur als aankoopoffertes te ontvangen, en er zouden 25 tot 30 medewerkers gebruik van maken. Wij verkiezen een automaat voor vrij gebruik, en wensen warm water en thee als bijkomende opties. Wij hebben geen voorkeur voor een vrijstaand model of tafelmodel.
Waterverzachter / Waterontkalker
Vlaams Brabant
Waterverzachter voor een woning in Overijse
Dit is voor een systeem voor ontkalken van de hele woning. We gebruiken enkel leidingswater. Dagdagelijks gebruik door drie personen. Momenteel hebben we reeds van 1 leverancier een offerte maar we wensen wel nog prijzen met andere leveranciers en andere waterverzachtvers te vergelijken.
Tankkaart
Limburg
Aanvraag Tankkaart te Zonhoven
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor 1 tankkaart voor 3 voertuig (2 bestelwagens en 1 personenwagen) die allen op diesel rijden. Wij zijn hoofdzakelijk actief binnen België. Wij hebben momenteel een tankkaarten van Total en wensen een prijsvergelijking te doen. Ik ben zelfstandige in hoofdberoep.
Tankkaart
West-Vlaanderen
Aanvraag Tankkaart te Koekelare
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor 5 tankkaarten voor 5 voertuigen (2 bestelwagens, 1 personenwagen en 2 motorfietsen) die zowel op diesel als benzine rijden. Wij zijn hoofdzakelijk actief binnen België. Wij hebben momenteel tankkaarten van Q8 en wensen een prijsvergelijking te doen . Ik ben de zaakvoerder van de firma.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Tankkaart voor een bedrijf in Oudenaarde
Dit is voor een totaal van drie bedrijven. We hebben zo'n 30 voertuigen waarvan de helft bedrijfswagens en de helft personenwagens. Voornamelijk diesel verbruik en verplaatsingen over heel België met in mindere mate ook verplaatsingen in Nederland. Momenteel gebruiken we een tankkaart van lukoil maar we wensen een prijsvergelijking te doen met andere leveranciers.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
warme drankenautomaat voor een overheidsinstelling in Gent
Dit is voor een twaalftal cafetaria's op onze universiteit. We zouden graag een prijs een kwaliteitsvergelijking doorvoeren met onze huidige leveranciers. Graag daarom verdere informatie alsook een prijsofferte, huur en aankoop, voor 12 grote warme dranken automaten. Deze zullen in ons eigen beheer door de studenten gebruikt worden, dus u mag rekenen op een zeer intensief gebruik.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
B2C database voor een bedrijf in Evergem
Ik ben op zoek naar emailadressen van particulieren uit gans België. Ik ben van plan om ene mailing uit te voeren voor mijn webshop. Alvast bedankt voor de offerte.
Zonneboiler
Oost-Vlaanderen
Demande de devis pour l'installation de chauffe-eau solaire
Je voudrais avoir plusieurs devis à titre comparatif pour l'installation d'un chauffe-eau solaires dans la but de réduire nos coûit en terme d'énergie. J'ai un toit incliné à 45° d'une surface approximative de 30 m2 côté sud. Merci de prendre contact avec moi et de me soumettre votre offre.

Prijsvergelijking

Zoekt u een partner voor uw loonberekening of om uw HR-taken op te volgen? Vul hier uw informatieaanvraag in en ontvang een vrijblijvend voorstel.

Loonberekening, sociale documenten en fiscale aangiften vragen heel wat tijd en opzoekwerk. een erkend sociaal secretariaat beheerst deze materie door en door, zodat u zich op uw basisactiviteit kunt concentreren.

Werkt u al samen met een sociaal secretariaat? Ontdek de vele facetten van het engagement van Partena HR en vergelijk ze met wat uw huidige partner biedt.

Naast loonberekening, biedt Partena u ook vele HR-beheerstools, professioneel advies van juridische experten, tijdelijke of permanente HR-outsourcing en heel wat publicaties en opleidingen.

Vul de vragenlijst hieronder in om er meer over te weten.Offerte aanvragen-sociaal secretariaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden."

F. Piens

"Heel tevreden. Dankzij Bobex kan ik door het bos de bomen zien."

C. Maes


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.