Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Prijsvergelijk telefooncentrales: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsvergelijk telefooncentrales-telefooncentrale

Ontvang nu meerdere offertes: TelefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale te Leuven
Op dit moment hebben wij een telefooncentrale, maar wij gaan verhuizen en zouden graag wat kleiner gaan qua telefooncentrale. In totaal worden er 19 telefoontoestellen aangesloten. Wij hebben 1 algemene nummer en 1 faxlijn, maar hiernaast zou iedereen ook een individuele nummer moeten krijgen.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een zaak te Westerlo
Ik zoek een andere telefooncentrale voor een 23 tal toestellen(vaste). Gesprekken moeten kunnen opgenomen worden, ook alarm erop, via voip te doen.
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale voor een zaak te Lummen
Ik zoek een telefooncentrale voor 3 vaste toestellen en één mobiele. Nu hebben we Proximus, alarm en faxlijn staat er ook op. Graag via Voip.
Telefooncentrale
Brussel
Telefooncentrale voor een bedrijf te Etterbeek
Ik zoek een telefooncentrale voor een 7 toestellen voor de zaak. Nu heb ik één van Geosan. Faxlijn ook erbij. Via VOIP. Huur/kopen mag beide in de offerte.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in geraardsbergen
Graag meer info over telefooncentrales. We zoeken een centrale waarop een 70-tal toestellen in hetzelfde gebouw makkelijk zouden moeten worden gekoppeld. Graag een vergelijking tussen VoIP en analoge centrale. Geen fax of andere lijnen op deze centrale. Graag verschillende gerichte offertes voor een prijsvergelijking tussen de verschillende telefooncentrales. Project te starten in de eerste maanden van 2015.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een zaak in Meer
Graag ontvang ik vrijblijvende offertes van VOIP telefooncentrale. voor 3 telefoontoestellen. Nog geen centrale gehad hiervoor. Graag voor op korte termijn.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor bedrijf in Beerse
Momenteel huren wij een telefooncentrale Forum 525 met 2 ISDN-lijnen met 4 beschikbare telefoonlijnen waarop 8 toestellen zijn aangesloten. Onze huidige telefooncentrale is Belgacom. Alvast bedankt voor uw prijs offerte.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Turnhout
Onze huidig contract bij Belgacom loopt weldra , november, ten einde. Daarom dat we nu op zoeken zijn naar andere leveranciers in de markt. We hebben een centrale nodig voor in totaal 28 draagbare telefoontoestellen. Hier komen ook nog 1 1 digitale fax, 8 directe nummers, 3 analoge lijnen (personenlift en alarm) 2 adsl lijnen , 7 idsn lijnen en tenslotte nog 2 lijnen die bij Belgacom zelf dienen te blijven. Ook hebben we een centrale met antwoordapparaat met wachtlijn , keuzemenu en mogelijkheid een boodschap voor de klant te geven.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf in Heverlee
We hebben momenteel een centrale zonder contract die nogal verouderd is. Daarom zijn we nu op zoek naar een modernere centrale voor betere integratie van de mobiele telefonie in deze centrale. Hierop moeten een 30 tal vaste toestellen op geplaatst worden, verdeeld over een verdieping,een alarmlijn en een faxlijn. U mag zeker ook een offerte opmaken voor een VoIP centrale.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen
Graag een prijsvergelijking met onze huidige leverancier. Indien u een goedkoper voorstel kan doen wensen we vanaf april/mei te veranderen van leverancier. We hebben 7 toestellen, een aparte faxlijn en 2 telefoonlijnen. Dit kan eventueel wel aangepast worden. Verder wensen we ook video parlofonie, opnamemogelijkheid en een wachtlijn met muziek. Bedankt voor uw offerte.
Telefooncentrale
Henegouwen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Moeskroen
We zijn niet langer over onze huidige leverancier en aangezien ons contract binnenkort afloopt wensen we graag de offertes van andere leveranciers te ontvangen. Er zullen zo'n 40 telefoontoestellen en faxlijnen worden aangesloten op de centrale. We staan ook open voor een aanbod voor Voip.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Duffem
Het gaat hier vooral om een prijsvergelijking met onze huidige centrale. Deze zit op het einde van zijn capaciteiten. Ik wens een flexibele voip centrale voor een 15 tal toestellen. Ik wens ook via een computer te kunnen bellen, via bvb. outlook.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Lokeren
We wensen een vergelijking te maken met onze huidige leverancier , Belgacom. Er zullen 5 toestellen moeten worden aangesloten samen met een faxlijn. Ik wens een uitgebreide offerte met ook een voorstel voor een voip centrale.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Ninove
We hebben momenteel een telefooncentrale van Belgacom. Omdat ons contract binnenkort afloopt wensen we graag een prijsvergelijking met andere telefooncentrales door te voeren. Er moeten 8 telefoontoestellen worden aangesloten op deze centrale samen met een aparte faxlijn en de deurbel. Ik wens ook een aparte offerte voor een Voip centrale te ontvangen.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf in Grimbergen
We hebben een telefooncentrale zonder contract, en wensen nu graag een prijsvergelijking te maken met andere leveranciers. We hebben een totaal van 3 lijnen en 8 toestellen. Graag had ik ook een prijsvoorstel en informatie ontvangen over ene voip centrale.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Oostende
We wensen een prijsvergelijking door te voeren ter vervanging van een ouder toestel. In totaal moeten er 13 telefoontoestellen worden aangesloten op deze centrale. We wensen ook voorstellen te ontvangen van de nieuwste opties die er mogelijk zijn, Voip centrale, verschillende lijnen , enz....
Telefooncentrale
Antwerpen
VOIP centrale voor een bedrijf in Boechout
Ik wens een prijsvergelijking door te voeren met een voip telefooncentrale om zo de telefoonkosten te drukken. Ik heb tussen de 100 en de 150 toestellen die op deze centrale moeten worden aangesloten, verder zijn er ook nog 5 faxlijnen en 3 analoge lijnen, alarmlijnen. graag een vrijblijvende offerte met aandacht voor andere mogelijke extra's.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in antwerpen
We hebben op dit moment een telefooncentrale maar deze voldoet niet aan de eisen. Daarom wens ik een prijsvergelijking foor te voeren om vervolgens de centrale te laten vervangen. Ik wens een centrale die ons in staat stelt vlot onderling te laten communiceren en voor een vlot onthaal zorgt, dus met antwoordapparaat. We hebben zo'n 14-15 toestellen, om te laten aansluiten. Deze zijn verdeeld over een tamelijk grote oppervlakte. We hebben 2 of 3 Adsl lijnen en een faxlijn. Graag een offerte voor zowel installatie als aankoop of huur van deze telefooncentrale.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor de brandweer van de Panne
Momenteel hebben we een centrale van 20-25 jaar oud, we wensen hiervoor graag een vernieuwing. Er zullen 6 toestellen op moeten worden aangesloten verdeeld over een gelijkvloers en een eerste verdieping. We hebben twee lijnen en een aparte faxlijn.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen
Momenteel huren we een telefooncentrale die reeds 6 tot 7 jaar oud is. We wensen graag een prijsvergelijking, Te maken met een VOIP centrale. Dit omdat we nogal weinig telefoonverkeer hebben maar wel enkele keren per week naar het buitenland moeten bellen. De centrale mag een kleine, basic, centrale zijn met antwoordapparaat en doorkoppeling. We hebben 5 maximum 6 telefoontoestellen nodig. deze bevinden zich allemaal op dezelfde verdieping als de centrale.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een artsenpraktijk in Ieper
Wij zijn vooral geïnteresseerd in internetbellen. Dit omdat we geregeld telefoontjes naar het buitenland moeten doen en op deze manier onze telefoonrekening zouden kunnen verlagen. We hebben hier 5 toestellen, 2 vaste lijnen en een faxlijn.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Vervanging telefooncentrale voor Glabbeek
We hebben een telefooncentrale van Belgacom en gebruiken Telenet als provider. Ik had graag VoIP willen bellen. We hebben 4 interne lijnen en 2 externe lijnen. Graag een vrijblijvende prijsvergelijking. Alvast bedankt voor de offerte!
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Oud-Turnhout.
Graag een offerte van een telefooncentrale. We hebben een oude telefooncentrale die 12 jaar oud is. Die is aan vernieuwing toe. Nu snap ik de technologie van tegenwoordig niet over VoIP. Ik had graag nader uitleg willen ontvangen daaromtrent. 6 telefoontoestellen wens ik aan de telefooncentrale te sluiten.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van een telefooncentrale. Ik zou graag een 10-tal telefoontoestellen willen aansluiten aan de telefooncentrale. Het gaat me vooral om het verminderen van de telefoonkosten.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een dokter in Oost-Vlaanderen.
Ik ben een dokter gespecialiseerd in stressonderzoeken. Ik wil graag een offerte ontvangen van een telefooncentrale. Ik heb 4 vaste telefoontoestellen die ik wil aansluiten op de telefooncentrale.

Prijsvergelijk telefooncentrales

Efficiënt beheer van uw telefoonoproepen

Bent u op zoek naar een efficiënt beheer van uw inkomende en uitgaande telefoonoproepen? Dan is een telefooncentrale een oplossing voor uw bedrijf. Meerdere telefoontoestellen op één telefoonaansluiting aansluiten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met een goede telefooncentrale voorkom je dat oproepen onbeantwoord blijven omdat de lijn bezet is. Van kleine ondernemingen met twee werknemers tot grote ondernemingen met meerdere diensten of meerdere gebouwen, met de juiste leverancier kan je een gepaste telefooncentrale plaatsen.

De kostprijs van een telefooncentrale hangt natuurlijk af van de functies die u nodig heeft. Twee, drie of meer toestellen aansluiten op een centrale waarmee je efficiënt kan doorschakelen heeft natuurlijk een lagere kostprijs dan een telefooncentrale voor twintig medewerkers waarmee je via verschillende lijnen wilt kunnen bellen.

Vergelijk daarom hier verschillende offertes en ontdek de vele voordelen van een telefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"We hebben nog geen definitieve beslissing genomen over de keuze van leverancier, maar zijn heel..."

R. Roelens

"Zeer tevreden over de snelle en vriendelijke service."

T. Rossie


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.