Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Prijsopgave zonnepanelen installatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsopgave zonnepanelen installatie-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Opwijk
Zonnepanelen worden geplaatst op een hellend dak dat bekleed is met dakpannen. Het dak is ongeveer 100 m. De orintatie van het dak is zuidwesten. Huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Eernegem
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen en n velux, zuidgericht, 5 personen, opp. 70m. Voor nu en half jaar.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Zwevegem
Ik wens zonnepanelen voor op onze prive (nieuwbouw). Hellend dak met dakpannen zonder velux, 2 personen, opp. 50m, misschien nog voor dit jaar.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Sint-Niklaas
Het huis is van 1997. Het is een 3 gevel woning met een dakpannen dak. We verbruiken een 8500 kilowatt met 5 bewoners. Nu zoeken we een offerte voor zonnepanelen.
Zonnepaneel installatie
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Hooglede
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Plat dak met eternitplaten van een 150m groot. 5600 kw/u jaarlijks.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Gavere
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen en 4 veluxen. Oost-Zuidwest gericht. 7000 kw/u jaarlijks. een 50m ongeveer.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor in de regio Diepenbeek
Ik wens zonnepanelen voor op mijn woning. Hellend dak met dakpannen en n dakkapel. Zuidwest gericht. Rond de 80m. Tegen de zomer zou ik panelen plaatsen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Zingem
Ik wens een offerte voor zonnepanelen op mijn woning. Hellend dak met dakpannen, zonder velux. Opp. 55m. Dit jaar de plaatsing. Zuidwest. Rond de 5000 kw/u
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Nijlen
Ik wens zonnepanelen op mijn privewoning. (halfopen) Dak met schalien, 6m op 6m. Geen velux. Zuidgericht. 1 persoon (2000kw/u)
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen in Opglabbeek
We zoeken enkele offertes om zonnepanelen op ons dak te plaatsen. De woning is van 2013, het is een vrijstaande woning van. Wij verbruiken ongeveer 4000 kilowatt per jaar. We hebben 2 kinderen. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Wat is de prijs voor Zonnepanelen voor plat dak te Koekelare
Alleenstaande woning met ongeveer 100 euro elektriciteitstkosten per maand. Graag meer info over de opbrengst van zonnepanelen
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Aalst
Beste, Wij zijn eigenaar van een huis. 1954 als bouwjaar en een halfopen bebouwing met 6 m gevel. We hebben een 2 voudig tarief. Gas + stroom = 130 maar dit zal zeker stijgen naar de toekomst. Kan u ons contacteren voor een offerte voor zonnepanelen. Alvast bedankt,
Zonnepaneel installatie
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Gooik
Beste , We zoeken offertes voor zonnepanelen op ons dak of bijbouw.Wij zijn eigenaar van een halfopen woning van 1980.De gevel is ongeveer 7m en de diepte 10m. 1200 aan stroom per jaar. Er zijn geen dakramen maar wel 1 gemetste schouw. Er is is ook een losstaande bijbouw van 6 op 8m, daar kunnen de panelen ook eventueel op. Alvast bedankt om mij te contacteren. Mvg, Greta
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Moorsel
Beste, Ons dak is een gebogen aluminium vleugelvorm. Wij zoeken offertes voor zonnepanelen voor onze woning (de grond is priv-eigendom, de woning staat op naam van de firma). Wij hebben een plat dak (naast een golvend dak) met EPDM, en op dit dak schijnt de zon amper. De grootte van het dak kennen wij niet en hierop hebben wij geen dakvensters of andere constructies. Wij kennen ons elektriciteitsverbruik niet maar betalen wel ongeveer 350 op maandbasis (wij verwarmen en koken elektrisch, vloerverwarming is ook elektrisch).
Zonnepaneel installatie
Limburg
Zonnepanelen te Kinrooi
Beste, Wij zoeken een offerte voor zonnepanelen op ons puntdak te plaatsen.Wij zijn eigenaar van deze vrijstaande woning. We verbruiken met ons drien ongeveer 315 stroom per maand. Hier is ook een frituur aanwezig. De woning is van 1960. Kan u mij bellen voor een afspraak en een offerte. Met vriendelijke groeten, Nicole
Zonnepaneel installatie
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Kortemark
Beste, We zoeken een offerte voor zonnepanelen. Dit is een vernieuwd stuk dak naar het zuidoosten gericht. Deze heeft ene bekleding in blauwe dakpannen.Kan u mij bellen voor een afspraak. Dank u,
Zonnepaneel installatie
Limburg
Zonnepanelen te Genk
Beste, Ik ben eigenaar van een woning van 2007. Het is een vrijstaande woning met een piramide-dak. Ons stroomverbruik is voor 2 personen. Nog geen kinderen aanwezig. Verwarming is op gas. Een jacuzzi zit ook in de planning. Nu wensen we een offerte voor zonnepanelen. Kan u mij bellen voor een afspraak. Dank u,
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Zaventem
Dit is voor een offerte voor installatie van zonnepanelen op een plat dak in polyester. De woning in 2 jaar oud. Momenteel verhuur ik de woning maar ik zal hier in april/mei gaan inwonen. Rond dezelfde periode wens ik de panelen te plaatsen. Oppervlakte van +- 95m. Verbruik gemiddeld van 4 mensen .
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen in Loppem
Beste, We zijn eigenaar van een oudere woning. Ons stroomverbruik is 140 aan gas en stroom. Een halfopen bebouwing met nieuw dak en dakpannen. We wensen ze te plaatsen op een bijgebouw. Kan u mij bellen voor een afspraak. Mvg,
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning te Kaprijke
Zonnepanelen voor een woning te Kaprijke. Eigen woning, het dak bestaat uit pannen. Ons jaarlijks verbruik komt op 4000kwH. Bedankt voor uw prijsofferte.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor schuin dak te Buggenhout
Betreft bestaande woning waarvan we eigenaar zijn. Bouwjaar is 2000. Er liggen pannen op het dak en er is een dakkapel en venster. Verbruik schat ik op 5000kw jaar.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen en zonneboiler voor woning in West-Vlaanderen
Wij wensen zonnepanelen op een hellend dak te laten plaatsen, zuidelijke orientatie en 30m2 beschikbaar. Eventueel kunnen er nog extra ZP panelen komen op het plat dak / platform ernaast om zo optimaal elektriciteit te produceren op een duurzame manier.
Zonnepaneel installatie
Limburg
Zonnepanelen voor een huis is Dilsen Stokkem
Graag offertes van zonnepanelen. We zijn 2 personen en zitten in de ouderdom, we overwegen zonnepanelen te plaatsen. Het is te zien of dit een investering waard is. Het dak is volledig naar het Zuiden gericht en heeft een schuinte van 43 graden. Totaal oppervlakte is ongeveer 100m. Aan stroom verbruiken we per jaar 4500Kwh gemengd dag en nachttarief.
Zonnepaneel installatie
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Beernem
Graag offertes van zonnepanelen. We hebben een dag, nacht en accumulatie tarief voor het elektriciteit. Hellend dak van 50m ongeveer. Gezin van 3 personen. Afspraak mogelijk in te plannen.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Deinze
Graag vrijblijvende offertes van zonnepanelen. Voor op onze garagedak van 30m. Jaarlijks verbruiken wij 3778Kwh aan elektriciteit. We zijn met 2 personen.

Prijsopgave zonnepanelen installatie

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Aan de hand van de reacties op mijn aanvraag heb ik nieuwe contacten kunnen leggen. Waarvoor ..."

"Verrast door het aantal reacties."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.