Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Prijsopgave zonnepanelen installatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsopgave zonnepanelen installatie-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Lokeren
Opzoek naar fotovoltaïsche zonnepanelen. Deze zullen geplaatst worden op een hellend dak. Het dak is gericht naar het zuiden. Het is een huishouden van 2 personen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Wingene
Graag zou ik een offerte wensen van zonnepanelen voor mijn prive. Hellend pannendak met opp. +40m², met 2 personen, ook 1 dakkapel. Wanneer is aan de kost en dergelijke,....
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Adinkerke
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend of plat dak kan, 4 personen, opp. 30m². Wanneer is aan de offerte.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Herne
Wij zijn opzoek naar een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. De panelen kunnen geplaatst worden op verschillende daken. Dus naar alle oriëntaties. Onze huishouden bestaat uit 4 personen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Eeklo
Ik wens zonnepanelen voor op mijn zaak/prive. Hellend pannendak, zuidgericht, 2 personen, opp. 30m². Volgend jaar ergens te doen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Overmere
Zonnepanelen worden geplaatst op een hellend dak. Het dak is gericht naar zuidoost. Het gaat om ongeveer 50 m². Huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Dilbeek
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive(bouwjaar 2008). Hellend pannendak, zuidgericht, 7500 kwh, opp. +50m². Voorjaar 2017 te doen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Opwijk
Zonnepanelen worden geplaatst op een hellend dak dat bekleed is met dakpannen. Het dak is ongeveer 100 m². De oriëntatie van het dak is zuidwesten. Huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Eernegem
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen en één velux, zuidgericht, 5 personen, opp. 70m². Voor nu en half jaar.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Zwevegem
Ik wens zonnepanelen voor op onze prive (nieuwbouw). Hellend dak met dakpannen zonder velux, 2 personen, opp. 50m², misschien nog voor dit jaar.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Sint-Niklaas
Het huis is van 1997. Het is een 3 gevel woning met een dakpannen dak. We verbruiken een 8500 kilowatt met 5 bewoners. Nu zoeken we een offerte voor zonnepanelen.
Zonnepaneel installatie
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Hooglede
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Plat dak met eternitplaten van een 150m² groot. 5600 kw/u jaarlijks.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Gavere
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen en 4 veluxen. Oost-Zuidwest gericht. 7000 kw/u jaarlijks. een 50m² ongeveer.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor in de regio Diepenbeek
Ik wens zonnepanelen voor op mijn woning. Hellend dak met dakpannen en één dakkapel. Zuidwest gericht. Rond de 80m². Tegen de zomer zou ik panelen plaatsen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Zingem
Ik wens een offerte voor zonnepanelen op mijn woning. Hellend dak met dakpannen, zonder velux. Opp. 55m². Dit jaar de plaatsing. Zuidwest. Rond de 5000 kw/u
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Nijlen
Ik wens zonnepanelen op mijn privewoning. (halfopen) Dak met schalien, 6m op 6m. Geen velux. Zuidgericht. 1 persoon (2000kw/u)
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen in Opglabbeek
We zoeken enkele offertes om zonnepanelen op ons dak te plaatsen. De woning is van 2013, het is een vrijstaande woning van. Wij verbruiken ongeveer 4000 kilowatt per jaar. We hebben 2 kinderen. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Wat is de prijs voor Zonnepanelen voor plat dak te Koekelare
Alleenstaande woning met ongeveer 100 euro elektriciteitstkosten per maand. Graag meer info over de opbrengst van zonnepanelen
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Aalst
Beste, Wij zijn eigenaar van een huis. 1954 als bouwjaar en een halfopen bebouwing met 6 m gevel. We hebben een 2 voudig tarief. Gas + stroom = 130€ maar dit zal zeker stijgen naar de toekomst. Kan u ons contacteren voor een offerte voor zonnepanelen. Alvast bedankt,
Zonnepaneel installatie
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Gooik
Beste , We zoeken offertes voor zonnepanelen op ons dak of bijbouw.Wij zijn eigenaar van een halfopen woning van 1980.De gevel is ongeveer 7m en de diepte 10m. 1200€ aan stroom per jaar. Er zijn geen dakramen maar wel 1 gemetste schouw. Er is is ook een losstaande bijbouw van 6 op 8m, daar kunnen de panelen ook eventueel op. Alvast bedankt om mij te contacteren. Mvg, Greta
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Moorsel
Beste, Ons dak is een gebogen aluminium vleugelvorm. Wij zoeken offertes voor zonnepanelen voor onze woning (de grond is privé-eigendom, de woning staat op naam van de firma). Wij hebben een plat dak (naast een golvend dak) met EPDM, en op dit dak schijnt de zon amper. De grootte van het dak kennen wij niet en hierop hebben wij geen dakvensters of andere constructies. Wij kennen ons elektriciteitsverbruik niet maar betalen wel ongeveer €350 op maandbasis (wij verwarmen en koken elektrisch, vloerverwarming is ook elektrisch).
Zonnepaneel installatie
Limburg
Zonnepanelen te Kinrooi
Beste, Wij zoeken een offerte voor zonnepanelen op ons puntdak te plaatsen.Wij zijn eigenaar van deze vrijstaande woning. We verbruiken met ons drieën ongeveer 315€ stroom per maand. Hier is ook een frituur aanwezig. De woning is van 1960. Kan u mij bellen voor een afspraak en een offerte. Met vriendelijke groeten, Nicole
Zonnepaneel installatie
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Kortemark
Beste, We zoeken een offerte voor zonnepanelen. Dit is een vernieuwd stuk dak naar het zuidoosten gericht. Deze heeft ene bekleding in blauwe dakpannen.Kan u mij bellen voor een afspraak. Dank u,
Zonnepaneel installatie
Limburg
Zonnepanelen te Genk
Beste, Ik ben eigenaar van een woning van 2007. Het is een vrijstaande woning met een piramide-dak. Ons stroomverbruik is voor 2 personen. Nog geen kinderen aanwezig. Verwarming is op gas. Een jacuzzi zit ook in de planning. Nu wensen we een offerte voor zonnepanelen. Kan u mij bellen voor een afspraak. Dank u,
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Zaventem
Dit is voor een offerte voor installatie van zonnepanelen op een plat dak in polyester. De woning in 2 jaar oud. Momenteel verhuur ik de woning maar ik zal hier in april/mei gaan inwonen. Rond dezelfde periode wens ik de panelen te plaatsen. Oppervlakte van +- 95m². Verbruik gemiddeld van 4 mensen .

Prijsopgave zonnepanelen installatie

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel tevreden over Bobex. We wachten nog om onze defintieve beslissing te nemen, maar alvast be..."

L. leunens

"Wij zijn heel tevreden wat betreft de meerdere reacties op onze vraag. Wij zullen zeker in de ..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.