Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Prijsopgave erp: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsopgave erp-bedrijfssoftware (erp)

Ontvang nu meerdere offertes: Bedrijfssoftware (ERP)Offerte aanvragen-bedrijfssoftware (erp)

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Bedrijfssoftware (ERP)
Limburg
Boekhoudprogramma voor managementvennootschap
Boekhoudprogramma voor managementvennootschap. Geen BTW aangifte, wegens vrijstelling van BTW. Maar 1 factuur uitgaand per maand, en enkele inkomend. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft een bedrijf dat begin dit jaar is opgericht en dus nog sterk kan groeien. Bedankt voor uw prijsofferte.
Bedrijfssoftware (ERP)
Limburg
Werk- en wachtregeling voor associatie anesthesie
Voor onze associatie anesthesie zoeken wij een softwareprogramma dat de werk- en wachtregeling kan regelen. Bobex kwaliteitscontrole: Het gaat momenteel over 25 anesthesisten en 4 assistenten, maar deze aantallen zijn variabel in de tijd. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Bedrijfssoftware (ERP)
Henegouwen
ERP gericht op brandstoffen-sector
ERP software gericht op brandstoffen-sector voor boekhouding (multi-firma, multi-munt, multi-BTW-aangiftes (meerdere landen), consolidatie), facturatie, voorraadbeheer (2 verschillende hoeveelheden), planning, integratie CODA bestanden, XML export naar Isabel6, accijnzen, ADR. 25 gebruikers. Besturingssysteem: Windows, AIX (eigen ontwikkeling). Bobex kwaliteitscontrole: voor een onafhankelijke invoerder en groothandelaar van zowel petroleumproducten als van steenkool in Henegouwen. Graag uw prijsopgave. Bedankt.
Bedrijfssoftware (ERP)
Vlaams Brabant
ERP software ontwikkelaars
Als bedrijf zijn we op zoek naar programmeurs die ERP software ontwikkelen op vlak van facturatie, voorraadbeheer, lotbeheer, productie, logistiek, boekhouding e.d. Besturingssysteem: Windows Server + Microsoft SQL. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gespecialiseerd in de IT-sector. Graag even contact. Alvast bedankt.
Bedrijfssoftware (ERP)
Oost-Vlaanderen
Bedrijfssoftware voor detailhandel te Kruibeke
Wij zijn een raamgarniering verf en behang detailhandel, graag had ik minder papierwerk gehad , ik meet op en moet maten dan weer op maatblad zetten en dan weer offerte maken, graag had ik iets dat ik de maten intikte en dat alles, zoals maatblad en offerte en bestelbons uit printer komen maar ik wil wel geen firma die mij jaarlijks voor zo'n programma laat betalen ik wil het kopen en dan ervan af zijn eventueel nog een 3 jaarlijks laten updaten maar voor de rest geen jaarlijkse verplichtingen zoals bij wim in ndl. Bobex kwaliteitscontrole: voor een kleinhandel in Kruibeke, Oost-Vlaanderen. Graag uw prijsopgave en aanbiedingen. Alvast bedankt.
Bedrijfssoftware (ERP)
Antwerpen
Bedrijfssoftware voor beheer van abonnementen
Bedrijfssoftware voor beheer van abonnementen m.b.t. shared server & voice over IP services, maintenance van hardware & networkinfrastructuren bij cliŽnteel en voor inkoop/verkoop van hardware. Inkoop- & verkoop- & voorraad- & prestatie- & shared server & VOIPgebruikers- & verkoopfacturatie- & boekhoud- & finance administratie Bobex kwaliteitscontrole: adviesbureau gelegen in Antwerpen. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.

Offerte aanvragen-bedrijfssoftware (erp)
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Het is het eerste maal dat wij gebruik maken van Bobex diensten. En eerlijk gezegd, ik ben aang..."

F. Vanwelkenhuyzen

"Ik vind dit een zeer gemakkelijke methode om prijsoffertes te bekomen. En dit op een snelle en..."

K. Reyns


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.