Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Prijsofferte waterkoeler met fles: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsofferte waterkoeler met fles-waterkoeler of waterdispenser

Ontvang nu meerdere offertes: Waterkoeler of waterdispenserOfferte aanvragen-waterkoeler of waterdispenser

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor 9 personen
Binnen een 2-tal maanden ga ik met een andere activiteit van start, en ik had graag offertes ontvangen om daar een waterkoeler te laten plaatsen.
Waterkoeler of waterdispenser
Antwerpen
Waterkoeler voor een voetbalclub in Weelde
Dit is voor een voetbalclub waar ik een van de bestuursleden ben. We hebben besloten op de vorige vergadering hiermee eventueel van start te gaan en hebben deze prijsofferte daarom aangevraagd. U mag zowel een aankoop als een huurvoorstel doen voor een waterzuil met fles en/of een waterkoeler op de waterleiding. Deze zal voornamelijk bedoeld zijn voor de eigen leden van de club.
Waterkoeler of waterdispenser
Limburg
Waterkoeler voor een notariskantoor in Paal
Graag een offerte voor een waterkoeler te huren of aan te kopen voor ons notariskantoor. Deze zal dagelijks door 8 mensen gebruikt worden. Bedankt voor uw prijsofferte.
Waterkoeler of waterdispenser
Oost-Vlaanderen
offerte voor een waterkoeler met flessen en warm water
Wij zoeken ook optioneel warm water mogelijkheid van de dispenser.
Waterkoeler of waterdispenser
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een bedrijf in Hofstade
We zijn met 1718 personen op kantoor. We hadden graag een waterkoeler op waterleiding gehad. Graag een offerte voor meer dan 20 gebruikers per dag. Alvast bedankt.
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor een bedrijf in Diegem
We wensen een waterkoeler te plaatsen in onze kantine voor onze 15 medewerkers een glaasje water te kunnen aanbieden.
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler op waterleiding voor een vzw in Vlaams-Brabant.
Graag een offerte van een waterkoeler op waterleiding. We hadden dat graag willen plaatsen in de kantine. We zijn een voetbalvereniging. Dagelijks 60 personen.
Waterkoeler of waterdispenser
Antwerpen
Waterkoeler voor een bedrijf in Grobbendonk.
We zijn reeds verhuist van locatie. Nu had ik graag voor het personeel en bezoekers een waterkoeler geplaatst. Wat gaat het me kosten? Graag een vrijblijvende offerte. Het personeel alleen al is 3040man.
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor een bedrijf in Vlaams-Brabant
Wij hebben geen voorkeur voor een waterkoeler op fles of op waterleiding, en evenmin voor verhuur of aankoop. Gelieve hiermee rekening te houden bij het opstellen van de offerte. Ik vermoed dat tussen de 10 en de 15 mensen dagelijks gebruik zullen maken van de waterkoeler.
Waterkoeler of waterdispenser
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een moskee in Oost-Vlaanderen.
We zijn een moskee en willen graag waterkoelers plaatsen. Dagelijks zullen er meer dan 20 bezoekers gebruik maken van de waterkoeler. Graag een offerte.
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor een particulier in Vlaams Brabant.
We zijn met 2 personen. Ik wil graag weten wat een waterkoeler voor mij zou gaan kosten. Uiteraard hebben we geregeld bezoek die ook gebruik kunnen maken van de waterkoeler. Graag een offerte.
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler met fles voor bedrijf in Vlaams Brabant
Wij zijn eigenlijk op zoek naar 3 waterkoelers voor ons bedrijf. Op de eerste en de tweede verdieping zullen per dag een twintigtal werknemer gebruik maken van deze waterkoeler. Op de benedenverdieping staan onze vergaderzalen. Deze worden niet elke dag verhuurd.
Waterkoeler of waterdispenser
Antwerpen
Waterkoeler met fles voor bedrijf in Antwerpen
Graag offerte voor 4 koelers + 1500l water. Levering 18/07 ophaling 11/09. Bijkomende vraag : voor bijbestelling - wat is leveringstermijn ? Mvg, ava
Waterkoeler of waterdispenser
Limburg
Waterkoeler met fles voor klein bedrijf in Limburg
wij hebben niet de mogelijkheid om een waterkoeler op waterleiding aan te sluiten.
Waterkoeler of waterdispenser
Antwerpen
Offerteaanvraag waterkoeler op fles voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een vrijblijvende offerte te ontvangen van een waterkoeler op fles. Dagelijks zullen er 250 personen gebruik maken van de waterkoeler.
Waterkoeler of waterdispenser
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag waterkoeler op fles voor een overheidsinstelling.
Vrijblijvende prijsofferte voor waterkoeler met fles, dit voor ons kantoor. In totaal 9 medewerkers. Bedankt.
Waterkoeler of waterdispenser
Geen regioWaterkoelers met flessen.
Wij zijn op zoek naar leveranciers voor waterkoelers op flessen. Momenteel hebben we 2 medewerkers. Bezoekers zouden ook gebruik kunnen maken van de waterkoelers.

Prijsofferte waterkoeler met fles

Een waterkoeler, ook voor uw bedrijf een goed idee!

Indien u overweegt een waterkoeler te kopen is dat zeker een goed idee. Een waterkoeler kan namelijk op verschillende manieren een voordeel zijn voor uw bedrijf. Doe daarom vandaag nog een offerteaanvraag voor waterkoelers in Vlaanderen.

Water voor gezonde werknemers

Voedingsdeskundigen weten het al lang, wie voldoende water drinkt is gezonder. Zo heb je minder snel hoofdpijn, verhoogt je concentratievermogen en heb je meer energie als je voldoende water drinkt. Indien uw werknemers dus regelmatig en voldoende water drinken zullen ze productiever werken. Plaats uw waterfontein centraal en moedig uw werknemers aan er gebruik van te maken. Het zal de gezondheid van u, uw werknemers en uw bedrijf ten goede komen. Hieronder kan u een offerteaanvraag invullen voor een waterkoeler en tot drie verschillende offertes ontvangen. Zo vergelijk je prijzen voor waterfonteinen in België.

Water verfrist uw wachtende klanten

Niemand houdt van wachten. Ook uw klanten niet. Soms moet zelfs je beste klant even wachten. Probeer te vermijden dat wachtende klanten zich vervelen. Plaats een waterdispenser in de ruimte waar klanten gewoonlijk wachten. Zorg dat je die wachtende klanten altijd een heerlijk glas water aan kan bieden. Met waterdispensers zal de wachttijd voor hen sneller voorbij zijn.

Water voor een waterdicht imago

Aarzel niet om uit te pakken met uw aankoop van een waterkoeler. Wijs uw personeel op de voordelen van drinkwater voor hun gezondheid. Geef ze wat extra info over de positieve effecten van water. Een visuele campagne die de voordelen voor de gezondheid en het milieu promoot zal bovendien bijdragen aan een positief imago voor bezoekers of klanten. Vul de korte vragenlijst hieronder in en ontvang snel tot drie verschillende offertes van leveranciers bij u in de buurt. Offerte aanvragen-waterkoeler of waterdispenser
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Lekker eenvoudig en minder werk voor mij."

T. De Brabandere

"Ik ben zeer tevreden over Bobex, door hen heb ik een pak van informatie rond mijn voorstel kunn..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.