Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Prijsofferte verwarmingsketel: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsofferte verwarmingsketel-verwarmingsketel - cv-installateurs

Ontvang nu meerdere offertes: Verwarmingsketel - CV-installateursOfferte aanvragen-verwarmingsketel - cv-installateurs

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Verwarmingsketel - CV-installateurs
Antwerpen
Condensatieketel voor de regio Kapellen
We zoeken een andere condensatieketel voor het kantoor. Nu een Elco (valt veel in panne).
Verwarmingsketel - CV-installateurs
Oost-Vlaanderen
Condensatieketel voor de regio Zottegem
De huidige setup is vrij oud en bombastisch, nu heb ik een Buderus(gas). Er is een plafond van 3,5 meter en een achtergevel de beschikbaar is voor de uitlaat. Alle andere leidingen of afvoeren zijn dicht bij de ketel. Huis van 1968.
Verwarmingsketel - CV-installateurs
Antwerpen
Verwarmingsketel voor een woning in Zoerle-Parwijs
We hebben pas een huis gekocht en zouden graag onze huidige ketel laten vervangen. We verwarmen met aardgas en hebben momenteel een combinatieketel (verwarming van sanitair water en CV). Een bijkomend probleem is echter dat onze huidige rookgasafvoer vermoedelijk onreglementair is geÔnstalleerd. Kan u een vergelijkende offerte bezorgen voor een aantal modellen? Zou het bovendien mogelijk zijn om iemand langs te laten komen om de situatie ivm rookgasafvoer in te schatten en hierover advies te geven?
Verwarmingsketel - CV-installateurs
Limburg
Vervangen verwarmingsketel , woning in Lommel
Het gaat over het vervangen van een verwarmingsketel in onze tweede woning. Begane grond voorzien van vloerverwarming met radiatoren als bij verwarming, 3 slaapkamers van 4 x 4 mtr, 2 kleine bandkamertjes met douche, huiskamer 8 x 4 mtr, eetkamer 4 x 4 mtr, keuken 3,5 x 3,5 mtr. het gaat om het plaatsen van de meest geschikte HR-ketel, ketel komt op begane grond met muurdoorvoer.
Verwarmingsketel - CV-installateurs
Antwerpen
Verwarmingsketel voor een woning in Beerse
Ik zoek een zuinigste stookolieketel om laagenergiewoning te maken? de bewoonbare opp. is 160m≤. De vloerverwarming word achteraf bijgelegd.
Verwarmingsketel - CV-installateurs
West-Vlaanderen
Vernieuwen verwarmingsketel, West-Vlaanderen
Ik heb nu een gewone mazoutketel van bijna 17 jaar oud, die drie circuits moet bedienen, nl vloerverwarming, radiatoren beneden, radiatoren boven en wil deze vervangen door een zuinig systeem. In ons huis hebben we geen aardgas. Zonnepanelen of zonneboiler ook niet zinvol wegens teveel schaduw.

Prijsofferte verwarmingsketel

Heeft u uw huidige verwarmingsketel 12 à 15 jaar in uw bezit? Heeft u vaak last van storingen? Dan is uw verwarmingsketel misschien aan vervanging toe! Hoe kies je een verwarmingsketel? Waar moet u op letten? Om u te helpen met deze beslissing bent u bij ons zeker aan het juiste adres.

Een nieuwe verwarmingsketel is immers één van de belangrijkste beslissingen. Een degelijke verwarming is belangrijk voor het comfort van uw woning. Iedereen is tegenwoordig om zoek naar verwarmingsketel met een hoog rendement, energiezuinige systemen en steeds vaker is het esthetische ook belangrijk. Er zijn ook verwarmingsketels die zowel warm water als warmte leveren. Dit noemt men een combiketel.Offerte aanvragen-verwarmingsketel - cv-installateurs
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden met de verschillende info die we hebben gekregen."

M. Peeters

"Ik ben tevreden van de Bobex diensten, het is een makkelijke hulp."

S. Vanrolleghem


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.