Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŰ | Ander land

 search

Prijsofferte telefooncentrale: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsofferte telefooncentrale-telefooncentrale

Ontvang nu meerdere offertes: TelefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Installatie telefooncentrales
Limburg
Telefooncentrale voor een bedrijf in Genk
Ikzelf ben de mede-beslissingsnemer in dit project. Momenteel maken we gebruik van een suwire van Belgacom. We wensen echter over te schakelen op een volledige centrale. Hierop zal 1 hoofdtoestel en een 4-tal andere toestellen. Verder komen hierop 1 faxlijn en eventueel een alarmlijn. Momenteel hebben we geen elektriciteitsvoorziening .Dus we maken nu gebruik van een stroomgroep. Is het mogelijk om wat meer praktische informatie te geven over de mogelijke opties op deze telefooncentrale , U mag deze dan ook als opties opnemen in de prijsofferte.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Heist op den Berg
Graag een offerte voor een telefooncentrale. Wij zijn een bedrijf gevestigd in Heist op den Berg en zouden graag een telefooncentrale willen die in de buurt is gevestigd. Het gaat hier om 9 toestellen.
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale voor ziekenwagendienst
Ik heb een ziekenwagendienst en ik heb meer lijnen nodig. Momenteel heb ik er 3. Als er meer mensen tegelijk bellen moeten die ook zonder problemen binnen kunnen geraken.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Duffem
Het gaat hier vooral om een prijsvergelijking met onze huidige centrale. Deze zit op het einde van zijn capaciteiten. Ik wens een flexibele voip centrale voor een 15 tal toestellen. Ik wens ook via een computer te kunnen bellen, via bvb. outlook.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen
Ik wens een prijsofferte te ontvangen voor een voip, telefooncentrale. Hierop horen 3 toestellen en een aparte faxlijn op te worden aangesloten.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een dokterspraktijk in Brugge
Ik heb een artsenpraktijk waar ik graag en telefooncentrale zou willen plaatsen. Ik heb in totaal twee telefoonlijnen, een EDSN lijn die wordt overgeschakeld en een faxlijn, en 4 telefoontoestellen. Verdeeld over een gelijkvloers en een eerste verdieping. Graag ook een aparte offerte voor VOIP mogelijkheden.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Kortrijk
We hebben vooral interesse in VOIP. We hebben 20-25 toestellen verdeeld over 2 verdiepingen we hebben 2 of 3 aparte lijnen en een faxlijn. We wensen deze centrale eind januari te plaatsen.
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale voor een bedrijf in Bocholt
Ik zoek een centrale voor de draagbare toestellen in mijn bedrijf. Dit zijn in totaal 4 toestellen. Ik zoek een 'basic' centrale die inkomende en uitgaande gesprekken kan regelen en de toestellen onderling kan laten doorschakelen.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in antwerpen
We zijn een pas opgestart bedrijf; Momenteel zijn we op zoek naar een centrale waarop we : meerdere lijnen kunnen ontvangen ,onderling doorschakelen, mogelijkheid hebben om mensen in een wachtlijn te zette, en met een voicemail,. U mag VOIP als een extra in de offerte plaatsen maar we zijn nog niet zeker of we dit nemen. Momenteel hebben we slechts drie draagbare toestellen maar we willen dit zeker dit jaar nog uitbreiden naar 10.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Willebroek
We zouden graag meer informatie krijgen over een VOIP centrale. We hebben momenteel tussen de 20 en de 30 toestellen, ook draagbare, verdeeld over 2 verdiepingen . We hebben verschillende lijnen alsook faxlijnen. De directie zal beslissen met wie men verdergaat tegen eind november.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Oostakker
Ik ben niet meer tevreden over mijn huidige telefooncentrale en zou daarom graag een prijsvergelijking doorvoeren. Ik heb een centrale met een vaste lijn, een faxlijn en een alarmlijn. Er staan in totaal 5 toestellen aangesloten op de centrale verdeeld over 3 verdiepingen.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor dochteronderneming in Bornem
Wij hebben momenteel een contract dat eind dit jaar afloopt. ,daarom zouden wij graag een prijsvergelijking opmaken. We zijn een dochteronderneming van een Nederlands bedrijf dus de inkomende gesprekken moeten naar Nederland worden doorgestuurd. Ook moeten er twee lijnen kunnen toekomen en moeten we een oproep in wacht kunnen zetten. In totaal moeten er twee toestellen worden aangesloten.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een artsenpraktijk in Ieper
Wij zijn vooral ge´nteresseerd in internetbellen. Dit omdat we geregeld telefoontjes naar het buitenland moeten doen en op deze manier onze telefoonrekening zouden kunnen verlagen. We hebben hier 5 toestellen, 2 vaste lijnen en een faxlijn.
Telefooncentrale
Limburg
Verandering van telefooncentrale voor dierenartsenpraktijk, Limburg
Onze huidige centrale past niet meer op de analoge lijn. Daarom zullen we binnenkort van centrale moeten veranderen.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Prijsofferte telefooncentrale voor een bedrijf in Oost Vlaanderen
Ik wens een totaal van 24 telefoontoestellen aan te sluiten. Deze toestellen zijn verdeeld over 4 verschillende verdiepingen en een bijgebouw. Er komen een 4-tal lijnen toe. Gelieve in uw offerte ook rekening te houden met de mogelijkheid tot internet bellen.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Mol.
Graag wil ik een offerte ontvangen van een telefooncentrale. We hebben nog geen telefooncentrale. Wel hebben we 5 telefoontoestellen die we kunnen aansluiten aan een telefooncentrale. Bedankt voor de offerte.
Telefooncentrale
Limburg
Vervangen van huidige minder kwaliteitsvolle telefooncentrale
We hebben een telefooncentrale, maar de kwaliteit is niet zo goed, er zit nogal veel geruis op. Bedankt voor uw prijsopgave, en informatie betreft onderhoud + opzeggingsmodaliteiten.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor VZW
Ik betrek in augustus een nieuwe villa. Er komt een bijgebouw in de tuin, en daar komt de werking ook van de VZW. Ik had mij graag eens ge´nformeerd wat de mogelijkheden zijn van nummers, centrale edm.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor zelfstandige in West-Vlaanderen
Graag een vrijblijvende offerte voor een nieuwe telefooncentrale, momenteel klant bij Belgacom. Bedankt.
Telefooncentrale IPBX
Antwerpen
Telefooncentrale voor bank-kantoren in Antwerpen
Wij hebben 3 kantoren met verschillende lijnen. Graag een voorstel voor een telefooncentrale. Bedankt.

Prijsofferte telefooncentrale

Efficiënt beheer van uw telefoonoproepen

Bent u op zoek naar een efficiënt beheer van uw inkomende en uitgaande telefoonoproepen? Dan is een telefooncentrale een oplossing voor uw bedrijf. Meerdere telefoontoestellen op één telefoonaansluiting aansluiten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met een goede telefooncentrale voorkom je dat oproepen onbeantwoord blijven omdat de lijn bezet is. Van kleine ondernemingen met twee werknemers tot grote ondernemingen met meerdere diensten of meerdere gebouwen, met de juiste leverancier kan je een gepaste telefooncentrale plaatsen.

De kostprijs van een telefooncentrale hangt natuurlijk af van de functies die u nodig heeft. Twee, drie of meer toestellen aansluiten op een centrale waarmee je efficiënt kan doorschakelen heeft natuurlijk een lagere kostprijs dan een telefooncentrale voor twintig medewerkers waarmee je via verschillende lijnen wilt kunnen bellen.

Vergelijk daarom hier verschillende offertes en ontdek de vele voordelen van een telefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goed initiatief, zo moet ik niet heel het telefoonboek afbellen."

M. Thirry

"Ik ben heel tevreden en zal graag in de toekomst terug beroep doen op jullie dienst."

K. De Munter


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ę 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.