Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Prijsofferte spandoek: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsofferte spandoek-belettering auto's, gevels of spandoeken

Ontvang nu meerdere offertes: Belettering auto's, gevels of spandoekenOfferte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Geen regio
Drukken van spandoek incl. frame
Leverancier gezocht voor het drukken van een spandoek, inclusief frame - afmetingen: 180 cm x 180 cm (spandoek zelf mag een 145 x 130cm zijn). Indien er een standaard frame bestaat die iets groter is, ook goed. Foto mag een template zijn, zee, oceanview, bos, ... Dient weerbestendig te zijn. Bobex kwaliteitscontrole: voor een bedrijf gelegen in Gent. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Drukken van beachflags
Leverancier gezocht voor een 10-tal beachflags van zo'n 3m => enkel met een draaivoet. Additioneel: 10 voeten, ook omschrijven uit welke materie. Op elk van deze flags zal een promotionele boodschap gedrukt moeten worden. Bobex kwaliteitscontrole: voor een reclamebureau in Antwerpen. Graag prijs inclusief levering in Brussel. Alvast bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Prijsofferte beachvlag
Graag 2x beachvlag: model druppel / square of straight. Afmeting : small of medium met bedrukking. Levertijd KW 22 Bobex kwaliteitscontrole: voor een bedrijf in Antwerpen. Graag een prijsopgave. Bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Beachvlaggen
Graag hadden wij een prijsaanvraag gedaan voor 10 beachvlaggen. Graag zwart met rood/witte opdruk van ons bedrijfslogo. Graag uw prijsopgave voor eind deze week (zondag 15-05-2011). Bobex kwaliteitscontrole: voor een producent, importeur en distributeur van werkkledij in Oost-Vlaanderen. Alvast bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Limburg
Spandoek voor opening van bloemenwinkel
Leverancier gezocht voor het drukken in 3 kleuren van een spandoek van zo'n 3m hoog op 2m breed met ijzeren frame om buiten te zetten (losse grond). Materiaal lever ik zelf aan eens ik de prijs ervan weet. Deze spandoek moet klaar zijn tegen de laatste week van april, m.a.w. week van de 25ste aangezien de winkel dan open gaat. Bobex kwaliteitscontrole: voor een bloemenwinkel in Tessenderlo, provincie Limburg. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.

Offerte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden over de geleverde service."

B. Olefs

"zeer efficient"

J. Medaer


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.