Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Prijsofferte pur isolatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsofferte pur isolatie-isolatie

Ontvang nu meerdere offertes: IsolatieOfferte aanvragen-isolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
Limburg
Zoldervloerisolatie voor een woning in Houthalen
Het is de bedoeling om de zoldervloer te isoleren/ deze heeft een oppervlakte van 150m2 Ik wens graag een offerte te ontvangen voor rockwoll, twee lagen van 30cm, en het spuiten van pur. Andere voorstellen zijn eventueel ook welkom.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
PUR isolatie voor particulier in Oost-Vlaanderen
Graag een offerte voor PUR isolatie met een warmteweerstand Rd van ten minste 3 m2K/W (voorwaarde voor zonnepanelen). Dit op de zoldervloer, 70m². Er dient rekening gehouden te worden met het volgende. * Slechte bereikbaarheid van de zolder. er is 1 'zoldergat' van amper een 60 op 40 cm. op de zolder zelf zijn dan overal waar je kan zien balken balken balken. Dus daar moet tussen gekropen en geklauterd worden... * Er is géén echte vloer. Er zijn enkel (draag) balken met daaronder direct de plafond van de kamer er onder. Op die plafond kan men niet gaan staan... Dus ik veronderstel dat men daar rekening mee moet houden (gewicht pur...?) * kan er bovenop de pur een vloer worden gelegd op een oppervlakte van 20 m² Op welke termijn zouden de werken kunnen worden uitgevoerd?

Prijsofferte pur isolatie

Bent u op zoek naar isolatie? Dat ben u hier aan het juiste adres! Vul nu uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Onze leveranciers bieden u het een scala aan mogelijkheden.

Goede isolatie is een hot topic tegenwoordig, want isolatie vormt meer en meer een belangrijk deel uit van onze woning. Wie investeert in goede isolatie, zal op termijn beter uitkomen. Er zijn namelijk een aantal voordelen verbonden aan isoleren. U heeft er een individueel en een maatschappelijk voordeel aan. Uw individueel voordeel vindt u in het financiële aspect. Goede isolatie zorgt na een bepaalde tijd voor besparingen. Want isolatie beschermt uw huis tegen kou, warmte en vocht in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer. Uw energieverbuik zal dus een stuk lager liggen en zo heeft u een stabiele en aangename binnentemperatuur. Daarnaast geniet u van een maatschappelijk voordeel. De overheid doet er alles aan om passieve of lage energie woningen aan te moedigen. Een woning met een lage isolatiecoëfficiënt is een energiezuinige woning.

Goed isoleren is dus niet enkel goed voor uw portemonee. U draagt ook uw steentje bij aan een betere maatschappij en milieu.Offerte aanvragen-isolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is een enorm handige tool, zeker voor mensen die niet weten waar ze moeten beginnen zoeke..."

"Heel tevreden, onmiddellijke respons. De medewerker was zeer vriendelijk aan de telefoon."

K. Clauw


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.