Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Prijsofferte koffiemachine: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsofferte koffiemachine-koffiemachine

Ontvang nu meerdere offertes: KoffiemachineOfferte aanvragen-koffiemachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag koffiemachine voor gemeentelijk gebouw, Herzele
Gemeentelijk gebouw met bibliotheek, academie, jeugdhuis, fuifzaal, uitleendienst, tentoonstellingsruimten en burelen. Op zoek naar automaten voor frisdrank, koffie en versnaperingen. Pro fairtrade en contra multinationals. Graag een offerte.
Koffiemachine
Limburg
Eenvoudige koffiemachine voor architectenbureau in Limburg
Ik had graag een offerte ontvangen voor een eenvoudige koffiemachine, +/- 5 gebruikers. Bedankt.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor bouwbedrijf in Oost-Vlaanderen
Wij maken momenteel gebruik van een koffiezetapparaat om koffie te maken. Graag hadden wij wat meer informatie ontvangen omtrent uw koffiemachines. 5 à 10 medewerkers/dag. Kunnen jullie ons een offerte bezorgen? Bedankt.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Prijsvergelijking koffiemachines op het werk, Kruibeke
Graag hadden wij een kleine studie willen maken van wat er op de markt is. Graag een offerte voor een nieuwe koffiemachine. Graag via e-mail liefst aangezien ik daar zelf niet verantwoordelijk voor ben en dit dan aan mijn collega zou moeten bezorgen. Alvast bedankt.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Professionele koffiezet voor bouwbedrijf in West-Vlaanderen
Wij hadden graag een offerte ontvangen omtrent een professionele koffiezet (zeker 2l). Graag een koffiemachine voor een 10-tal medewerkers, het is ook de bedoeling dat er altijd koffie klaar staat voor onze bezoekers, ook worden er hier af en toe 's avonds nog eens vergaderd. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Koffiemachine
Namen
Koffiemachine voor intern gebruik
Graag had ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor het huren van een koffiemachine of full service, dit voor een 6-tal medewekers in intern. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor vestiging in Antwerpen
Graag een vrijblijvende prijsofferte voor het aanschaffen van een koffiemachine, en dit, voor een 20-tal personeelsleden. Alvast bedankt.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor medewerkers en bezoekers
Ik had graag offertes ontvangen m.b.t. kwalitatief goede koffiemachines die moeten dienen voor een kleine groep (+/-15) van medewerkers en eventuele bezoekers. Met vriendelijke groet.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Warme drankenautomaat voor bedrijf in Kruibeke
Graag had ik een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het aanschaffen van een warme drankenautomaat en dit voor een 5-tal personeelsleden. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor zelfstandige logopedische praktijk in Antwerpen
Voor ons praktijk hadden we graag een vrijblijvende offerte ontvangen, dit voor het aanschaffen van een klein en handig koffiemachine voor 4/5 personen. Bij voorkeur inlichtingen en offerte via e-mail. Bedankt.
Koffiemachine
Antwerpen
Huur of leasing van koffieautomaat
Offerteaanvraag voor, automaat op huur of lease basis met een contract van 1 jaar, stilzwijgend verlengbaar. Alvast bedankt.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor bedrijf in West-Vlaanderen
Graag een vrijblijvende offerte met daarbij de nodige inlichtingen voor het aanschaffen van een klein koffiemachientje voor een 4-tal werknemers. Alvast bedankt.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor bedrijf in Antwerpen
Graag had ik een offerte ontvangen voor het aanschaffen van een koffiemachine, en dit, voor een 70-tal werknemers. Alvast bedankt.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Expressomachine voor cafetaria rustoorden
Graag een expressomachine die koffie zelf maalt en niet is aangesloten op het water. Het toestel moet aan brandveiligheidsmormen voor cafetaria van rustoorden voldoen. Bedankt.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Offerte voor het aankopen van een koffiemachine
Graag ontvangen we meer inlichtingen wat betreft het aankopen of huren van een koffiemachine voor een 8-tal personen/dag. Ons bedrijf telt al één koffiemachine. Met dank.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor winkel
Wij zijn voor onze winkel op zoek naar een koffiemachine

Prijsofferte koffiemachine

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.Offerte aanvragen-koffiemachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Uitstekend."

A. Baes - Grootjans

"Via Bobex kregen wij onverwacht een grote respons op onze aanvraag voor het maken van een websi..."

K. Maertens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.