Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŰ | Ander land

 search

Prijsofferte isolatiewerken: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsofferte isolatiewerken-isolatie

Ontvang nu meerdere offertes: IsolatieOfferte aanvragen-isolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
Limburg
Isolatie binnenkant dak in de regio Beverlo
Ik wens het dak van mijn prive laten isoleren. Via binnenkant, hellend dak met leien zonder onderdak, opp. 120m▓, bouwjaar begin 1970.
Isolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Kortrijk
Ik wil de spouw van mijn dochter haar prive laten isoleren. Rijwoning van 1962, diepte spouw 6-7cm, gevels niet bewerkt, opp. rond de 50m▓.
Isolatie
Vlaams Brabant
Vloerisolatie in de regio Kessel-Lo
Ik wens de vloer van mijn prive(renovatie) te laten isoleren. Gelijkvloers, opp. +50m▓, bouwjaar 1935.
Isolatie
Antwerpen
Vloerisolatie in de regio Schoten
Ik zou de vloer van onze prive willen laten isoleren. De kruipkelder (9m▓)en gewone kelder te isoleren, opp. 85m▓, bouwjaar huis 1965.
Isolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie voor een woning in Wolvertem
Zadeldak van ongeveer 200m2. Ik wens deze via de zolder te isoleren. We hebben een dak met dakpannen en zonder onderdak. Momenteel is op de zolder enkel nog een plastiek voorzien die geloof ik dient voor vochtbestrijding. Via de zolder is dit dak makkelijk bereikbaar. Graag had ik dan ook ter plaatsen een gerichte prijsofferte voor deze isolatiewerken verkregen. Gelieve wel rekening te houden met enkel veluxramen die niet ge´soleerd dienen te worden.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Gent
We hebben een iets oudere woning van een 40-tal jaar oud. De oppervlakte is ongeveer 100m▓ groot. Ik ben wel niet volledig zeker van de diepte van de spouw. Ik vermoed tussen de 4 tot 10cm. Indien u dit wenst kan u ,na telefonisch contact een afspraak ter plaatse maken. Ik wens dan ter plaatse te bekijken wat het beste martiaal is voor deze spouwisolatie en hier uiteraard een vrijblijvende offerte van te ontvangen.
Isolatie
West-Vlaanderen
Offerte voor de isolatie van spouwmuur, woning in Waardamme
Vrijstaande woning waar de 4 gevels dienen ge´soleerd te worden. Deze spouwmuren hebben ene oppervlakte van 150 tot 155m▓ en de spouw zelf is vermoedelijk 7 cm dik. Graag had ik over deze isolatiewerken en goede offerte verkregen. U kunt altijd ter plaatsen een kijkje komen nemen om te zien welke werken er precies aan de muren moeten worden gedaan en aan de hand van die bevindingen een uitgebreide offerte opstellen.
Isolatie
West-Vlaanderen
offerte voor Spouwmuurisolatie
Beste, Wij hebben een bungalow die zou moeten ge´soleerd worden. Dit tussen de muren. Deze spouwmuurisolatie is nodig in al mijn muren waardoor we met meer als 100m▓ oppervlakte zitten. Kunnen jullie mij contacteren voor een afspraak ? Ik zou ook graag ge´nformeerd worden over verschillende soorten isolatie. Alvast bedankt,
Isolatie
Limburg
Isolatie voor een woning in helchteren
Ik zou graag de schouwmuren van isolatie voorzien. Dit gaan over een 120m2. Geen schuimisolatie aub. Graag een prijsofferte voor de volledige isolatiewerken.

Prijsofferte isolatiewerken

Bent u op zoek naar isolatie? Dat ben u hier aan het juiste adres! Vul nu uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Onze leveranciers bieden u het een scala aan mogelijkheden.

Goede isolatie is een hot topic tegenwoordig, want isolatie vormt meer en meer een belangrijk deel uit van onze woning. Wie investeert in goede isolatie, zal op termijn beter uitkomen. Er zijn namelijk een aantal voordelen verbonden aan isoleren. U heeft er een individueel en een maatschappelijk voordeel aan. Uw individueel voordeel vindt u in het financiële aspect. Goede isolatie zorgt na een bepaalde tijd voor besparingen. Want isolatie beschermt uw huis tegen kou, warmte en vocht in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer. Uw energieverbuik zal dus een stuk lager liggen en zo heeft u een stabiele en aangename binnentemperatuur. Daarnaast geniet u van een maatschappelijk voordeel. De overheid doet er alles aan om passieve of lage energie woningen aan te moedigen. Een woning met een lage isolatiecoëfficiënt is een energiezuinige woning.

Goed isoleren is dus niet enkel goed voor uw portemonee. U draagt ook uw steentje bij aan een betere maatschappij en milieu.Offerte aanvragen-isolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden."

R. Weekx

"tevreden, snel aanbod ontvangen."

M. Maisin


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ę 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.