Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Prijsofferte isolatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsofferte isolatie-isolatie

Ontvang nu meerdere offertes: IsolatieOfferte aanvragen-isolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Buitenmuurisolatie voor in de regio Gent
Ik wil buitenmuurisolatie voor mijn prive. Rijhuis van voor 1885, enkel achtergevel, soort isolatie is te bekijken. Opp. +25mē.
Isolatie
Vlaams Brabant
Isolatie binnenkant dak in de regio Boutersem
Ik wens het dak van mijn prive laten isoleren. Via binnenkant, hellend dak met leien en onderdak, opp. +400mē, bouwjaar 1994.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Puurs
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met leien zonder onderdak, opp. +70mē, huis van 1976-78.
Isolatie
Limburg
Zoldervloerisolatie voor in de regio Peer
Ik wens de zoldervloer van mijn prive te laten isoleren. Opp. rond de 50mē, volwaardige zolder met houten vloer.
Isolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een woning in Dilsen
Beste, Als eigenaar van een hoekwoning van 1970 zoeken we enkele offertes voor spouwmuurisolatie. De muren zijn in naakte vrije baksteen. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Isolatie
West-Vlaanderen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Kortrijk
Ik wens het dak van onze prive te laten isoleren. Via buitenkant, plat dak met roofing, opp. 100mē, huis van 1967.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Erpe-Mere
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een dak via een volwaardige zolder. Dit is woning van 1964. Plaatsing van de isolatie zou ergens in de eerste helft van 2017 gebeuren. Oppervlakte zal wel ter plaatsen moeten bekeken worden.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Buitenmuurisolatie te 9400
Voor onze nieuwbouw woning zijn wij opzoek naar een leverancier voor het isoleren van een buitenmuur. Wij hadden hiervoor een aannemer, maar dit duurde te lang dus hebben wij besloten om er zelf een te zoeken. Het gaat om een buitenmuur die gemeenschappelijk is met de buren. De muur is ongeveer 98 mē groot.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning
Graag offertes voor het isoleren van mijn hellend dak. Ik wil vanaf de binnenkant isoleren, deze is te bereiken via een trap. De oppervlakte is rond de 50-150m2. Er is verder een onderdak aanwezig.
Isolatie
Limburg
Dakisolatie voor een woning
Ik wil mijn hellend dak laten isoleren vanuit de binnenkant. De oppervlakte is rond de 50m2. Er is een onderdak aanwezig.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Denderleeuw
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Via binnenkant, hellend zadeldak met dakpannen zonder onderdak, opp. +90mē, huis van jaren 50.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak en spouw in de regio Olmen
Ik wens het dak en de spouw van mijn prive willen late isoelren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, vrijstaand huis van 1980 ergens, diepte spouw 6cm, gevels niet bewerkt. Opp spouw +100mē.
Isolatie
West-Vlaanderen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Heule
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Plat dak met roofing op, opp. 35mē, bouwjaar 1954. Dak in goede staat.
Isolatie
Limburg
Isolatie binnenkant dak in de regio Borgloon
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Via binnekant, hellend dak met dakpannen met dampfolie, huis van 1976, opp. 155mē.
Isolatie
West-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Ledegem
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, opp. 70mē, huis van 2001.
Isolatie
Vlaams Brabant
Isolatie binnenkant dak in de regio Schepdaal
Ik zou het dak van mijn prive willen laten isoleren. Via binnenkant, hellend dak met leien en geen onderdak, opp. +100mē, huis van 1950.
Isolatie
Antwerpen
Zoldervloerisolatie voor in de regio Berendrecht
Ik zou de zoldervloer van mijn prive willen laten isoleren. Hellend dak met zoldertrap, opp. 110mē, bouwjaar huis 1979.
Isolatie
Vlaams Brabant
Vloerisolatie in de regio Tienen
Ik wens de vloer van mijn prive willen laten isoleren. Gelijkvloers, later komt er vloerverwaming, rijhuis van rond 1950. Opp. +50mē.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Herentals
Ik wens het dak van mijn prive willen laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, isoleren via binnenkant, opp.+50mē rijhuis van 1950-60.
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Stabroek
Ik wens de spouwmuur van mijn prive laten isoleren. Rijhuis van 1965, diepte spouw, ik denk 5cm, achterzijde beneden geschlderd, opp. 50-60mē.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Geel
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen zonder velux, onderdak is er. Opp.60mē, bouwjaar 1981.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Zoldervloer isolatie voor in de regio Oosterzele
Ik wens mijn zoldervloer te isoleren van mijn prive. De vloer bestaat uit een soort van betonpotten. Opp. rond de 200mē. Bouwjaar begin 1970. Geen voorkeur van materiaal. Werken hangen van de offerte af.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie in de regio Deurne
Ik wens mijn hellend dak van men woning te isoleren. Een zadeldak met een dakkapel en gewone dakpannen. Onderdak aanwezig, de zolder is niet volledig volwaardig. Bouwjaar is 1996, opp. denk ik een 100mē.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
offerte dakisolatie in Izegem
Het gaat om een appartement onder het dak in een gebouw dat dateert van 1936. Het is een oppervlakte van rond de 90m2. In elke kant (twee) van het dak zitten twee kleine ramen. Het dak bestaat uit dakpannen. Het onderdak zijn miserietplaten. De ruimte tussen dak en platen moet dus geïsoleerd worden. Het is een volwaardige zolder. Het materiaal valt nog te bekijken.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie buitenkant plat dak te Boechout
Ik ben eigenaar, en op het dak liggen dakpannen. Bouwjaar moet ergens in de jaren 60 zijn. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.

Prijsofferte isolatie

Bent u op zoek naar isolatie? Dat ben u hier aan het juiste adres! Vul nu uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Onze leveranciers bieden u het een scala aan mogelijkheden.

Goede isolatie is een hot topic tegenwoordig, want isolatie vormt meer en meer een belangrijk deel uit van onze woning. Wie investeert in goede isolatie, zal op termijn beter uitkomen. Er zijn namelijk een aantal voordelen verbonden aan isoleren. U heeft er een individueel en een maatschappelijk voordeel aan. Uw individueel voordeel vindt u in het financiële aspect. Goede isolatie zorgt na een bepaalde tijd voor besparingen. Want isolatie beschermt uw huis tegen kou, warmte en vocht in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer. Uw energieverbuik zal dus een stuk lager liggen en zo heeft u een stabiele en aangename binnentemperatuur. Daarnaast geniet u van een maatschappelijk voordeel. De overheid doet er alles aan om passieve of lage energie woningen aan te moedigen. Een woning met een lage isolatiecoëfficiënt is een energiezuinige woning.

Goed isoleren is dus niet enkel goed voor uw portemonee. U draagt ook uw steentje bij aan een betere maatschappij en milieu.Offerte aanvragen-isolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ben tevreden. Werd gecontacteerd door Aqualityprotect via jullie en ga met deze samenwerken"

G. Van Overmeeren-Lemoine

"Snelle en goede service!"

C. Capo


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.