Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Prijsofferte incassobureau: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsofferte incassobureau-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobureau voor een bedrijf in lauwe
terug vorderen van onbetaalde facturen bij particuliere, Normaal gezien 5-10 facturen. Dit zal ongeveer rond de 1500 in totaal zijn. Momenteel doe ik de opvolging zelf. Meestal met herinneringen ook aangetekend.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incasso voor een bedrijf in Brussegem
Dit is voor een tiental dossiers binnen BelgiŽ. Momenteel worden deze enkel door onszelf opgevolgd. Voor zover ik weet zijn deze bedrijven nog actief.
Incassobureau
Antwerpen
Aanvraag Incassobureau te Geel
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor een incassobureau. De aanvraag dient voor openstaande facturen die openstaan bij een (nog steeds actieve) bedrijven binnen BelgiŽ. Ik heb reeds een poging ondernomen om hen via e-mail, herinneringsbrieven en telefonisch te benaderen. De totaalsom van van de particulieren bedraagt ongeveer Ä70000.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf te Antwerpen
Graag een offerte voor mijn openstaande facturen naar particulieren toe terug te vorderen. Dit betreft facturen van geboekte reizen van een 15 a 20 tal personen. Het openstaand bedrag ligt tussen de 5000Ä en 10.000Ä Deze mensen zijn allemaal gedomicilieerd in BelgiŽ. Gelieve mij te contacteren om hierover af te spreken.
Incassobureau
Limburg
Schuldvordering en incasso voor praktijk (B2B en B2C)
Wij zijn op zoek naar een incassokantoor voor invordering van facturen. In mijn praktijk verschillende openstaande facturen, de grootste is voor een kleine 500 euro voor een B2B klant (bvba). Heb een nog een 4 tal andere. Mijn collega heeft er ook een aantal open. ik weet niet exact voor hoeveel, schat alles samen rond de 2000 euro.
Incasso
Oost-Vlaanderen
Incasso te Herzele
Ik heb een paar patiŽnten die nog een openstaand saldo hebben. Na verschillende briefwisselingen heb ik nog steeds geen reactie. Graag offerte voor juridische opvolging.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incassobureau voor een bedrijf in Leuven
Dit gaat over een tiental onbetaalde facturen. Deze staan open bij twee bedrijven gevestigd in BelgiŽ. Elk tussen de 4 tot 5 openstaande facturen en een vzw ,ook binnen BelgiŽ, met ; twee factuur. Totale som komt neer op 1250Ä. Omdat het de eerste keer is dat ik van een incasso gebruik zou maken, wens ik graag ook alle mogelijke informatie, mogelijkheden en tarieven.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor een bedrijf in Oevel
Dit gaat over het terugvorderen van enkele onbetaalde facturen. Deze staan enkel open bij mensen bij een btw nummer. De meeste mensen zijn in BelgiŽ gevestigd op een uitzondering na dat een bedrijf uit Nederland is. De totale som zal net boven de 10.000Ä zijn. Graag een gericht advies een prijsofferte voor de mogelijkheden om dit bedrag terug te vorderen via een incassobureau.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor een bedrijf in Antwerpen
Dit gaat over het over brengen van onbetaalde facturen, of beter gezegd openstaande facturen die binnen een bepaalde termijn zouden moeten worden teruggevorderd. We zijn momenteel op de B2B markt actief binnen BelgiŽ. We hebben per maand n zo'n 300-400 facturen die buiten termijn vallen, uiteraard gaan deze niet allemaal naar het incassobureau. Momenteel werken we samen met een advocatenkantoor. Omdat we echter niet volledig tevreden meer zijn wensen we graag een marktonderzoek naar andere incassobureaus te openen.
Incassobureau
Antwerpen
Incassoburaeu
Elke maand zijn er verschillende gezinnen die lang tot zeer lang wachten om hun openstaande dienstencheques te vereffenen. Door onze specifieke beroepsuitoefening is een exact aantal en bedrag van uitstaande facturen moeilijk te zeggen. Dit verschilt ook van maand tot maand. Graag uw prijsofferte voor uw hulp hierbij. Alvast bedankt.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobureau voor bedrijf in Passendale
Wij zijn een bedrijf die al vaker te maken hebben gehad met klanten die niet betalen en zijn daardoor al vaker geld verloren. Hierdoor zouden we graag wat informatie willen ontvangen over wat de mogelijkheden zouden kunnen zijn. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Incassobureau
Antwerpen
Incasso voor een bedrijf in Mechelen
Ik ben op zoek naar een prijsofferte voor een incassobureau. Ik wens deze in te schakelen voor het innen van openstaande facturen. Momenteel staan er een dikke 20 dossiers open. Ik doe zaken met zowel particulieren als bedrijven maar wel enkel binnen BelgiŽ. Totaalbedrag is ondertussen opgelopen tot meer dan 50.000Ä. Graag had ik een vrijblijvende offerte en verdere informatie gewenst. Gelieve mij zo laat mogelijk op te bellen.
Incasso
Vlaams Brabant
Incasso voor een bedrijf in Zellik
Ik zoek een incassobureau voor het incasseren van 1 onbetaalde factuur. Dit is bij een bedrijf met Belgische btw-nummer. Totaalbedrag rond de 1500Ä. Graag een gerichte prijsofferte en meer praktische informatie van hoe u deze zaak wenst aan te pakken, alvast dank bij voorbaat.
Incassobureau
Limburg
Incassobureau voor een bedrijf in Zutendaal
Het gaat over een particulier die momenteel een factuur van 5700Ä bij mij heeft. Zij had een lening lopen van bij Argenta die u overgeschakeld is naar de kbc. Momenteel heb ik al deurwaarders en advocaten geraadpleegd maar heb ik nog geen terugbetaling kunnen regelen. Graag had ik een offerte verkregen alsook informatie over hoe ik zekerheid kan krijgen dat ik mijn geld kan terugvorderen.
Incasso
West-Vlaanderen
Incassobureau voor een bedrijf in Boezingen
We maken momenteel gebruik van een advocaat om deze zaken te regelen. Maar omdat dit een zeer kostelijke en tijdrovende bezigheid is wou ik graag een prijsofferte voor een externe incassobureau vragen. Momenteel staat er een dikke 100.000Ä aan onbetaalde facturen open. Ik had graag hiervoor een prijsvergelijking en praktische informatie ingewonnen. Deze wanbetalers zijn zowel bedrijven als particulieren. We doen bijna uitsluitend zaken op de Belgische markt, heel uitzonderlijk een Nederlands bedrijf.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incassobureau voor een huisbaas in Beveren
Ik heb een huurder die al 1 jaar en 3 maanden zijn huur niet betaald. Het gaat om een totaalbedrag van Ä8000,- Het vredesgerecht heeft me voorgesteld om contact op te nemen met de incassobureau. Wat gaat het me kosten als ik een incassobureau inschakel? Graag een vrijblijvende offerte.
Incassobureau
Antwerpen
Incasso voor terugvorderen van onbetaalde huur, Antwerpen
Ik heb problemen met een huurder die op dit moment 4 maanden achter staat met zijn huur. Samen met elektriciteitsrekeningen komt dit totale bedrag neer op een kleine 2000Ä. Is het mogelijk dit via incasso terug te vorderen.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van een incassobureau. Ik heb wanbetalers die zowel bedrijven als particulieren zijn. Alvast bedankt voor de offerte.
Incassobureau
Antwerpen
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van een incassobureau. Er zijn meer dan 20 onbetaalde facturen van bedrijven. Totaalbedrag van onbetaalde facturen ligt boven de Ä20.000,- Heb nooit met een incassobureau gewerkt, doe maar een voorstel.
Incassobureau
Antwerpen
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in Antwerpen.
We hebben een klant (bedrijf) die een factuur van 700Ä na verschillende rappels niet betaald. Wat zijn de kosten om dit op te volgen? Laat u mij zo snel mogelijk iets weten? Alvast bedankt voor de offerte!
Incassobureau
Limburg
Incassobureau voor een bedrijf in Limburg.
Graag een offerte van een incassobureau. We hebben klanten die particulier zijn en we hebben ook klanten die bedrijven zijn.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor een vzw in Antwerpen.
Een particulier heeft bij ons een onbetaalde factuur openstaan van Ä198,-. Nu weet ik niet of een incassobureau relevant zal zijn voor dit bedrag. De factuur staat open sinds eind maart. Graag een offerte.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incassobureau voor een winkel in Halle.
Ik heb nog geen onbetaalde facturen. Maar in het geval dat, wil ik alvast weten wat het me gaat kosten om een incassobureau te gaan inschakelen. Graag een vrijblijvende offerte van een incassobureau. Alvast bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Offerteaanvraag incassobureau voor een particulier in Antwerpen.
Ik wil graag offertes ontvangen van incassobureau. Het gaat om een persoonlijke kwestie. Een persoon moet bij Ä4000-Ä5000 betalen. Ik heb het geld nooit gekregen. Wat kan ik doen? Wat kan een incasso voor me betekenen? Graag een offerte.
Incassobureau
Limburg
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in Limburg.
We hebben een omzet van ongeveer 40.000 euro per maand. Ongeveer de helft van onze klanten betalen niet binnen de 30dagen. Dit kan soms zelfs tot 50dagen oplopen. Wij willen daarom met factoring werken zodat we in de toekomst niet meer met cashflow issues komen te zitten. Alvast bedankt voor uw reactie.

Prijsofferte incassobureau

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ideale manier om een goede prijs-kwaliteit verhoudingen te bekomen als koper."

J. Van Camp

"Ik ben erg tevreden over Bobex en zal het zeker anderen aanraden. Bedankt."

K. Van Bree


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.