Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Prijsofferte huisstijl: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsofferte huisstijl-logo of huisstijl ontwerp

Ontvang nu meerdere offertes: Logo of huisstijl ontwerpOfferte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Ontwerp nieuw logo voor recruteringswebsite
Ontwerp nieuw logo voor recruteringswebsite. Nieuwe icoon met meer human touch, verhogen herkenbaarheid.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Logo voor Belgische start-up
Logo voor een Belgische start-up in de hotel booking-branche. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt om uw origineel voorstel aan deze klant over te maken.
Logo of huisstijl ontwerp
West-Vlaanderen
Aanvraag vernieuwde huisstijl
Voor een eigen huismerk (smeermiddelen) zoek ik een vernieuwde en eenduidige huisstijl op prodcutniveau die volledig losstaat van onze globale en huidige huisstijl. Niet de bedoeling om te verwerken dus in brochures, brieven, etc. Enkel het ontwerp van het logo en een huisstijl voor op de productetiketten. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft het merk "Artoil" waaronder smeeroliŽn, smeervetten en koelvloeistoffen vallen. Graag projectprijs, referenties en visie.
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Huisstijl voor nieuw bedrijf
Een huisstijl voor een nieuw bedrijf. Wij maken unieke taarten voor speciale evenementen, versierde cupcakjes en koekjes. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een logo dat past bij de manier van werken van deze klant. Fun, trendy kleurig...
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Logo in de vorm van een cupcake en filmrolletje
Wij wensen een logo voor ons bijberoep. Ons idee is een cupcake en een filmrolletje... We bieden vooral workshops aan voor het maken van themataarten, in de toekomst ook taarten op bestelling. Ook zorgen wij voor elke gelegenheid voor een totaal pakket van taart, versiering, animatie,... Als fotograaf bieden wij ook alles aan met foto. Fotoreportages bij geboorte, doop, huwelijk,.... Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw voorstel voor een passend ontwerp voor deze activiteiten.
Logo of huisstijl ontwerp
West-Vlaanderen
Ontwerpen van logo voor osteopathiepraktijk
Graag het ontwerpen van een logo voor een osteopathiepraktijk, te gebruiken voor naamkaartjes en website. Fris, zacht maar energiek logo, niet agressief, graag modern. Doelgroep: iedereen, ook baby's. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een professioneel osteopaat. Bedankt voor uw gedetailleerde offerte via Bobex. Alvast bedankt
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Logo voor nieuw zonnebankcenter
Wat ik nodig heb is een uitnodigend logo voor een nieuw zonnebankcenter dat heel duurzaam, modern ingericht gaat worden met een aparte donkere gezellige sfeer. Ontwerp in zwart/wit, moderne letters - niet echt een figuurtje. Ik denk aan een donkere achtergrond blinkend zwart, of iets met black licht effect, met licht grijze letters. Bobex kwaliteitscontrole: voor een zonnecenter in Antwerpen. Graag uw prijsopgave. Bedankt.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Huisstijl voor houtbewerkingsbedrijf
Leverancier gezocht voor het ontwerpen van een nieuwe huisstijl voor een houtbewerkingsbedrijf (meubelmakerij, ruwbouw, parket,...). Dit voor briefpapier, naamkaartjes, folders, e.d. Deadline: mei 2012. Bobex kwaliteitscontrole: tweede offerteaanvraag op Bobex. Graag uw prijsvoorstel. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Logo of huisstijl ontwerp
West-Vlaanderen
Ontwerp van logo voor zaak cruisemarkt
Wij zoeken een ontwerp voor een logo voor onze zaak cruisemarkt. We hebben dit ontwerp zo spoedig mogelijk nodig, daar wij een aantal posters wensen te maken. De slagzin is " the art of travel". De kleuren blauw - groen - oranje - geel ( niet alle kleuren hoeven in het logo verwerkt te zijn, het mogen er ook 1 of 2 zijn). Wij wensen een strak logo die sterkte uitstraalt, niet te veel krulletjes.... wij hadden gedacht aan de C van cruisemarkt in de vorm van een dolfijn, of ergens een voorkant van de boeg van een schip met daarin de naam cruisemarkt... of hadden jullie ideeŽn? Bobex kwaliteitscontrole: voor een reisbureau in Torhout. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Ontwerp logo + aanmaak landingspagina
Webdesigner gezocht voor het ontwerpen van een logo + aanmaak van een landingspagina op het web. Graag tekst en illustratie. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gelegen in Antwerpen. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Herwerken van bestaand ontwerp
Ik had graag even een bestaand ontwerp wat herwerkt, ik beschik over een eigen logo (een 5-tal boompjes + naam bedrijf) maar ik had graag iets groters gehad, dit voor het plaatsen als advertentie in een stadsgids alsook belettering van eigen tractors e.d. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gelen in Limburg gespecialiseerd in het snoeien en vellen van bomen. Voor meer info neemt u best contact op met de klant. Alvast bedankt.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Ontwerpen van een huisstijl
Graag had ik al het nodige willen hebben omtrent de kosten voor het ontwerpen van een huisstijl voor de eventsector, voor de start van mijn eigen bedrijf. Graag een ontwerp met paars overlopend of vervaging met illustratie vorm voor op eigen website, business cards, briefpapier & postkaarten. Bobex kwaliteitscontrole: klant volgt momenteel een ondernemingsopleiding, is bezig met het opstellen van haar financieel plan. Activiteit zou na de zomervakantie beginnen. Graag een offerte. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Herwerken van bestaand ontwerp
Leverancier gezocht voor het drukken van een logo bestaande uit een lotusbloem waarvan de omtrek geel oplichten tegen een vijverachtige achtergrond in tonen van donkerpaars en donkergroen. Over de lotus komt onze naam in lettertype 'Lucida Calligraphy'. Eventuele toevoeging: uit de lotus komt een vrouwenlichaam draaiend naar boven. Bobex kwaliteitscontrole: logo is bestemd voor workshops & training voor vrouwen tussen 20 en 50 jaar. Graag een gedetailleerde offerte via Bobex. Alvast bedankt.
Logo of huisstijl ontwerp
West-Vlaanderen
Logo voor osteopathiepraktijk
Graag het ontwerpen van een logo voor een osteopathiepraktijk, te gebruiken voor naamkaartjes en website. Fris, zacht maar energiek logo, niet agressief of te direct. Dit voor een zachte vorm van manuele behandeling, cfr kinesitherapie, ook schedelbehandelingen en baby's. Doelgroep: patiŽnten tussen de 20 en 50 jaar, ook jonge moeders met baby's. Bobex kwaliteitscontrole: voor een professioneel osteopaat. Graag een gedetailleerde offerte via Bobex. Alvast bedankt.
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Ontwerpen van huisstijl voor aannemer
Leverancier gezocht voor het ontwerpen van een "huisstijl", vrij in te vullen. Graag een modern, hedendaags en hip design. Bobex kwaliteitscontrole: aannemer in de bouwsector gelegen in Ternat had graag een aantal voorstellen binnengekregen alsook prijsoffertes. Alvast bedankt.
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Ontwerpen van huisstijl
Het ontwerp van een huisstijl voor een bedrijf dat barbecue en outdoor cooking artikelen verkoopt, verhuurt en demonstreert. De huisstijl zal worden gebruikt voor de website, webwinkel en voor marketing, ook te gebruiken voor webbanners, bedrukt op textiel, reclame pamfletten, vaandels, panelen... Styling van webwinkel, te gebruiken fonts,... Geen figuurtjes of illustraties, geen vlammen of brandende kolen,.... Bobex kwaliteitscontrole: deze huisstijl moet mensen die graag familie, vrienden op een zomerse dag verwennen met een gezellige barbecue aantrekken alsook amateurkoks die graag aan outdoor cooking doen en dit graag delen met familie en vrienden. Alvast bedankt voor de snelle reactie.

Offerte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"We zijn tevreden over de dienst, we hebben van de leveranciers duidelijke uitleg en offertes ge..."

R. Van Gucht

"Bobex is een uiterst handig systeem wanneer men op zoek is naar leveranciers in een nieuw domei..."

A. Vandenberk


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.